Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Етапи в развитието на връзката между пламъци близнаци

Етапи в развитието на връзката между пламъци близнаци

    1. Разпознаване и временно духовно събуждане
    2. Изпитване
    3. Криза
    4. Бягаща енергия
    5. Предаване
    6. Сияние/Лъчезарност/ Блясък
    7. Хармонизиране
    Ключът към достигане до Хармонизиране с възможно най-малко страдание, е да преминете (едва ли не, пренебрегвайки) през собствените си Изпитване, Криза и Бягащ етап. Това може да бъде постигнато като се предадете в ръцете на Господ, минавайки през всички етапи.
    Етап I Разпознаване и временно духовно събуждане.
    Двамата близнаци се разпознават на духовно ниво и чувстват сякаш са се познавали и преди. Синхронични събития заобикалят обединението им (съюза) . Сърдечната чакра се отваря и двете души бързо се сливат в трета обединена енергия. И двамата близнаци изживяват едно ускорение на духовно разбиране.
    Целта на този етап: Да засили спомена за мисията на живота на всяка от душите и да помогне за събуждането на близнаците до по-високи нива на съзнание.

    Етап II Изпитване
    Първоначалното временно духовно събуждане (просветление) се изгубва. Егото започва отново да се показва/излиза на повърността. Единият или и двамата близнаци може да се опитат да поставят връзката в „стария модел“ за любов, съжителство и връзка, както се разбира от желанията на тяхното его и заучената система от вярвания.
    Надига се вътрешен конфликт. Близнаците започват да размишляват над това, какво са били научени да вярват, че техния възлюбен „трябва да бъде“, и как връзките се предполага да им служат. И двамата близнаци се чувстват едновременно и вдъхновени и рухнали (прекатурени, паднали) от силата на съюза.Промъкват се съмнения, които карат единия или и двамата да започнат да се отнасят към своя любим критично и подозрително.
    Цел на етапа: Да накара старите умствени концепции за връзките да излязат на повърността, за да бъдат изчистени.

    Етап III Криза
    Кризата при близнаците се изразява в това, че те осъзнават, че трябва или да отхвърлят техните егоистични вярвания относно любовните връзки или да отвхърлят техния любим. Те трябва да сменят своите егоистични или основани на самоличността вярвания и желания, за да възприемат едно по-възвишено изразяване на Любовта. Това може да доведе до упоритост и подтиснатост (думата значи още: страх, тревога, безпокойство, загриженост). Страхът може да се задържи, задействайки много първични нефункциониращи емоционални модели. Оставайки в настоящето с моделите, те могат да бъдат забелязани и освободени. Въпреки страховете, и двамата близнаци естествено се събират на периоди за емоционално обвързване, самопризнание/изповед, опрощение/прощаване и правене на любов. Тези ритуали затвърдяват по-високи нива на съзнание в енергийните полета на двамата близнаци.
    Цел на етапа: Да осигури благоприятни възможности за лекуването и съзряването на умствените и емоционални тела.

    Етап IV Бягащата енергия
    Човешкото его по природа се страхува от унищожение/преобразяване от божественото обединено съзнание, закодирано в съюза на Пламъците близнаци. Наследента болка (болката като цяло „the pain body”) се надига и старите механизми за оцеляване на егото или „ последните сили“ на емоционалните и умствени модели като пренебрежение, съпротива, манипулация, гняв, наказание и осъждане се издигат. Единият или двамата близнаци биват емоционално и душевно заляти от дълбока болка, от това което усещат като отхвърляне и изоставяне на душевно ниво. Непоносимата душевна болка кара единия или и двамата близнаци да се отдръпнат физически от страх и безсилие. Единият или и двамата близнаци също може да се опитат да пресъздадат неуспешно първоначалната обединяваща хармония.
    Цел на етапа: Да тласнат и двата индивида към Господ за изцеление и съзряване на духовното тяло.
    Бележка: Изкушението да се включиш в битката на егото или да се откажеш, е много привлекателно и убедително, и трудно за много да му устоиш. Ето защо много близнаци никога не достигат до последните три етапа: Предаване, Сияние, Хармонизиране. Запомнете, няма място за осъждане в двойките души близнаци. Всяка душа научава много повече, когато върви по своя собствен път и взима решения чрез собствената си воля. Вашите несвързани (мисля, че са искали да кажат „несподелени“, но неуспешно ахахах) любящи мисли ще бъдат почуствани от вашия любим на подсъзнателно ниво, поддържайки ги силни.

    Етап V Предаване
    Посоката и резултата от връзката се отдават на Господ в пълна вяра и доверие, така че съюза е под божествена закрила. Прието е, че каквото е най-добро и предопределено за последното физическо хармонизиране ще се случи в своето си предопределено време. И двамата близнаци трябва да достигнат просветление, за да се хармонизират във физическото. На „бягащият“ близнак му е дадено пространството и свободата да еволюира в свой собствен темп и по свой собствен начин.
    В този етап честотата на състрадание се завръща и се поддържа сама. “Предалият“ се близнак пази в сърцето си място за своя възлюбен, докато цялостно изследва/изучава живота по пътя на превръщането си в просветлен човек. Това може да е време, в което канализира безусловна любов в изкуство, музика, писане, преподаване (учене на другите), дейност в помощ или някакъв друг творчески „отдушник“.
    Цел на етапа: да помогне на всяка от душите да се освободят от егото, правилана/редовна комуникация с Господ и да покажат своето пълно доверие в Господ да правят това, което е най-добро в най-правилния момент.

    Етап VI Себереализация, Просветление, Сияние
    Егото умира и божествената енергия поема властта над тялото. Това води до пълно духовно събуждане, стигайки до напълно пробудената божественост. Това е етапа на излъчването на Божествена Любов, вместо търсенето на романтична любов. В този етап емоционалното, умственото и духовно тяло, на „отдалия се/предалия се“ близнак, достигат пълно съзряване. Нови творчески и изцеляващи способности се издигат, които са дадени за да помагат на останалите.
    Цел на етапа: да създаде един насочен навън поток от божествена любов чрез тялото и работата на просветления, която вибрира на ниво, което издига човечеството/ човечността/милосърдието.

    Етап VII Хармонизиране
    До този етап и двамата близнаци са се събудили. Те се събират физически за да погълнат/усвоят своите нови еволюирали енергии, вливайки се в новата движеща сила на тяхната обединена потенциална енергия. И двамата близнаци се обединяват напълно в третата енергия на безусловна любов, по начин който влияе на другите в посока да отворят техните собствени сърца.
    Цел на етапа: да изпълнят планираната мисия съюз на пламъците близнаци.
    Преводач: Таничка

Източник: http://www.youtube.com/watch?v=3aIV5okbDZQ


Създадено: 05/01/2013 • 11:18
Обновено : 05/01/2013 • 11:18
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5462 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.39 секунди