Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Установяване на контакт със своето сърдечно пространство

Установяване на контакт със своето сърдечно пространство

Мастер Кираел, Тот Трисмегист
07.02.2012 - (чрез Светлана Драчева)

    Скъпи приятели!
    Приветстваме ви в момента Сега. Ние сме готови да идваме при вас всяка минута, и сме готови да ви протегнем ръка за помощ в моментите, когато се нуждаете от това. Знаем, как на всеки от вас не е лесно, а понякога и трудно, тъй като не разполагате с достатъчно топлина и подкрепа, участие и баланс. Всички в момента Сега, изпитвате сериозни изменения в своите физически тела. Вие живеете в епоха на колосални промени и изменения. Всички се нуждаете от нашето приятелско участие и помощ, от нашето водачество и ръководство, и винаги можете да разчитате на това. Да разчитате на нашата помощ, на нашата подкрепа, на нашето ръководство. Винаги, във всеки един момент от земния си път, можете да ни се обадите и да поискате конкретна помощ. Ние сме готови да ви изслушаме, да поговорим за вашата ситуация, и ще ви дадем практически съвети за справяне с всяка една ситуация. Просто трябва да бъдете отворени и готови да приемете НАШАТА ПОМОЩ, ПОДКРЕПА, СЪВЕТИ.
    Какво означава това? Много просто. Трябва да отправите намерение по време на получаване на подкрепата от нас, и да отворите ВСЯКА ФИБРА НА ДУШАТА СИ за предаване и приемане, на предоставената ви помощ. Просто отворете всичките си сетива! И най-важното - дайте си задание за по-широко отваряне на СЪРЦЕТО! Научете се да СЛУШАТЕ СЪРЦЕТО, ДА ЧУВСТВАТЕ СЪРЦЕТО, ДА ВЪЗПРИНИМАТЕ СЪРЦЕТО. АНАЛИЗИРАЙТЕ СЪРЦЕТО. Как да се постигне това на практика? Днес ви даваме много просто упражнение за разкриване на чувствителността на СЪРЦЕТО или СЪРДЕЧНОТО ПРОСТРАНСТВО.

    Упражнение за разкриване на чувствителността на СЪРДЕЧНОТО ПРОСТРАНСТВО:
    Включете медитативна музика. Настройте се на вълната на Любовта и чувствеността. Можете да направите дихателно упражнение за успокяване на ума, за да спрете хода на мисловната дейност. Вдишвайте и издишвайте 5 пъти, съсредоточавайки се на процеса на дишането.
    Гледайте на себе си, както от страни. Представете си, че стоите до своето тяло, което в този момент седи или лежи. Спрете своя поглед на гърдите си, на това място, където се намира вашето сърце. Дайте си задача, да изкажете намерение да влезете в РЕЗОНАНС с вашето сърце. Почувствайте биенето на вашето сърце, почувствайте цялата тази работа, която то изпълнява в този момент. Вижте кръвта, която се движи на тласъци чрез сърцето, вижте структурата на своето сърце: предсърдие, камера, аорта, кръвоносни съдове, входящи и изходящи от сърцето. Вижте своето сърце, като изображение в анатомичния атлас. Можете да го видите цветно, можете в черно-бяло изображение. Както ви е удобно.
    По нататък се съсредоточете върху работата на сърцето. На труда му. На грижата му. Това не е изучаване на постъпателните движения на кръвта в сърцето и от него, това не е процес на изучаване на сърдечния ритъм или свиването на сърцето, това трябва да направите като усещане за НЕОБХОДИМАТА, ПОЛЕЗНАТА РАБОТА, която изпълнява ВАШЕТО сърце за Вас в този конкретен момент. Изпълнете се с любов към този удивително животворящ орган на вашето тяло. То сърцето работи постоянно, постоянно функционира, без напрежение и без прекъсване. То е ПОСТОЯННО във вашия живот. ТО Е ОСНОВА на вашия живот.
    Мозъкът ви може да се освобождава по време на сън или в други времеви моменти, а вашето СЪРЦЕ постоянно РАБОТИ, постоянно направлява потока на вашата кръв чрез себе си. В това е и СКРИТАТА загадка на вашето сърце, вашия постоянен жизнен мотор, двигателя на вашия живот.
    ТАЙНАТА НА СЪРЦЕТО Е В УМЕНИЕТО МУ ПОСТОЯННО ДА БЪДЕ РАБОТЕЩО, ДА БЪДЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ГОТОВНОСТ ДА РАБОТИ, В УМЕНИЕТО ДА НАПРАВЛЯВА ВСИЧКИ СВОИ СИЛИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО ЕДИННИТЕ ЗАДАЧИ НА ЦЕЛИЯ ВАШ МНОГОИЗМЕРН ОРГАНИЗЪМ. А ЗАДАЧАТА НА ВАШИЯ ОРГНИЗЪМ Е, В НЕПРЕКЪСНАТОТО ПОДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТА НА ВАШЕТО ЧЕТИРИМЕРНО ТЯЛО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВРЪЗКАТА НА ЧЕТИРИМЕРНОТО ТЯЛО С ВСИЧКИ НЕГОВИ ЕНЕРГИЙНИ ОБВИВКИ.
    Всички тънки тела свързани с вашето тяло, в момента работят и функционират САМО благодарение на работата на СЪРЦЕТО, този удивителен работник. Мозъкът престава да съществува, няколко минути след прекратяване на работата на сърцето. Вие разбирате ли, към какво ви насочваме?! А ние ви водим към това, че МОЗЪКЪТ не е основа на вашия живот, той е чудо на човешката еволюция, той е удивителен жив компютър. МОЗЪКЪТ е само надстройка, а вашата основа, база, основа на вашия живот е - ВАШЕТО СЪРЦЕ! И на него, на вашето сърце, се пада уникалната мисия и роля във вашето възприятие като качеството на хора в многомерността. Вашето сърце е и ключ към прехода ви в петото измерение, в петата измерност! Именно вашето СЪРЦЕ! Как да се възползвате от ДАРОВЕТЕ НА ТОЗИ КЛЮЧ? Как да използвате възможностите на вашия орган за многомерна подкрепа?
    Въпросът съдържа в себе си и отговора. ТРЯБВА ПРОСТО ДА УСТАНОВИТЕ С НЕГО ТЕСЕН И ЗДРАВ КОНТАКТ! Няма нищо невъзможно, сложно или непостижимо. Вашето сърце чака да си свърже с вас, по-скоро чака вашето решение и желание да направите избор да бъде, за вас проводник при прехода на вашето съзнание и на цялото ваше същество в многомерността, в петото измерение. Можете да изкажете намерение или желание да преминете на многомерно възприятие на своята действителност, обръщайки се непосредствено към своето Сърце или СЪРДЕЧНО ПРОСТРАНСТВО. Просто НАМЕРЕНИЕ и това е всичко…. А след това трябва да влезете в резонанс със своето сърце, да се слеете с него, да почувствате себе си единни с него и да чакате отговор.
    Може би, през биенето на своето сърце ще чуете тих, но ясен отговор. Възможно е, биенето на сърцето да ви напомни някакви мисли и идеи. Възможно е, да влезете в резонанс със сърцето си, и да поискате да напишете поетическа строфа или малък разказ. ВЪЗМОЖНО Е ВСИЧКО! Трябва само да се настроите на съответстващия образ на сътрудничество със своето сърдечно пространство, и то ще ви подскаже всичко, което ви е нужно да знаете във всеки конкретен момент. Правете това преди всичко в тишина, не бързайте, както ви и препоръчахме в самото начало при тиха, негърмяща медитативна музика. А когато се научите да встъпвате в контакт със своето сърце, вече няма да се нуждаете от никакви специални трикове и приспособления. Вие просто ще встъпвате във връзка с него, само изказвайки съответното намерение или с помислите за това. Всичко е много просто, от вас се иска само постоянство и искрено желание да овладеете инструментите на многомерното възприятие на своята действителност, на своето СЪРДЕЧНО ПРОСТРАНСТВО!
    Скъпи приятели! Очакваме вашите въпроси. Задавайте ги, и ние с удоволствие ще ви дадем нашите отговори.
    Оставаме на извънредно разположение и в очакване на нашата с вас бъдеща и невероятна многомерна комуникация.
    Ваши Мастер Кираел и Тот Трисмегист
    Превод: Мария Стоянова

http://light-group.info/co-creation/chennelingi/444-gettingconnectedtowarmspace.html


Създадено: 27/09/2012 • 16:22
Обновено : 27/09/2012 • 16:22
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 3242 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.38 секунди