Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Майката на Света. "Поздравявам ви по повод Рождество Христово"

Майката на Света. "Поздравявам ви по повод Рождество Христово"

    Поздравявам всички вас, скъпи мои, мили деца!
    АЗ СЪМ Майката на Света, дошла при вас в този празничен ден, за да стартирам нов цикъл диктовки, който ще ви дават Съществата на Светлината през Новата Година.
    Ето вече изминаха няколко дни от момента на настъпване дългоочакваната 2012 година, и през това време, предполагам, че сте успели да обърнете внимание, колко бързо се движи всичко, и все по-бързо и по-бързо.
    С настъпването си, Новата Година достави нов приток на трансформиращи и обновителни енергии, изсипващи на Земята непрекъснат кристален дъжд.
    Тези енергии са призвани в кратък срок да измият остатъците от старите принципи на поведение, старото мислене, стария подход, както към материалните вещи, така и в духовен план. Сега ви призоваваме да оставите всички стари ваши учения, който са ви служили и са направили голяма услуга на вашето развитие и духовно пробуждане. Много векове и хилядолетия се е формирал духовния опит на човечеството. Пристигали са много и много висши същества, пророци, за да дават Учение съгласно времето и потребностите на това време. Преди 2000 години, в началото на новата епоха, Ерата на Любовта, дойде велик Духовен Учител, който знаете като Христос и Спасител. Той представи нов, свеж подход за преобразуване съзнанието на хората, за да подготви почвата за необходимите промени в еволюционното развитие. Той дойде в много тъмното и мрачно време, когато съзнанието на хората се намираше в най-ниската точка на материалността. И той, фактически върна това съзнание назад, към духовността, показвайки чрез себе си Светлината на Света. И 2000 години бяха необходими хората в някаква степен да започнат да осъзнават това, за което той говореше, и това, към което той водеше. Това Учение, нееднократно е изкривявано, тълкувано е неправилно, понякога в полза на този, който използва учението за лични цели, понякога поради недостатъчното ниво на разбиране и тълкуване. Така или иначе, целта поставена от Иисус, е постигната и неговата жертва не е била напразно. Човечеството в края на второто хилядолетие, е вече достатъчно подготвено за това да приеме новата Истина и да встъпи в новия етап и степен на еволюционното си развитие.
    Прекрасно е Учението на Буда, прекрасно е Учението на Заратустра, прекрасно е Учението на Мохамед. То беше пренесено от тези, който сами живееха с Учението и то се явява тяхно въплъщение. Но то беше добро за своето време и за тази степен на съзнание, на който се намираше човечеството тогава.
    Сега настъпи Нова Епоха, Нова Ера. И отново празнуваме Рождество Христово. Но вече празнуваме по нов начин. За промяната в смисъла на Празника. Вие чакате с нетърпение Второто пришествие на Христос-Спасител. Но докога ще бъдете овци на Пастира? Много от вас са стигнали до там, да кажат открито: ”АЗ СЪМ Част от Бога, АЗ СЪМ Бог.” Но как се чувствате? Доколко усещате в себе си Раждането на Бога?
    Искам в този ден, който съвпада с Великия Празник за хората, с Рождество Христово, да започне раждането на Христос във всеки от вас. Аз ще ви открия тайна: то се е случило във ВСЕКИ от вас. Сега вашите задачи ще бъдат да отгледате за да порасне този младенец и да му позволите да премине необходимите етапи, който символично в християнството се наричат Кръщение, Преображение, Възкресение, а в Духовния свят това се нарича Посвещение. Сега сте длъжни да станете Христово Въплъщение, защото сте дошли тук да реализирате и да разкриете своето Христо-съзнание. Това е една от главните ви задачи за това въплъщение, в този период от време.
    Повтарям – смени се епохата. Тъмните времена си отидоха. Запомнете това и забравете тези стереотипи на Духовния Път, който сте изучавали по рано: път на мъчения, принасяне себе си в жертва, пътя на отшелничество и монашество, изтезаване на телата и умъртвяване на плътта за пробуждане на Духа. Пътя на аскетите и йогите в миналото. Сега това не е необходимо. Сега са съвършено нови и съвършено различни условията за духовния ръст. Но в най добрия случай сами избирате, по какъв начин ще се движите. Ако ви харесва пътя на страданието – ще можете да го преминете в пълна степен. Ако искате да преминете Възнесението чрез много-много препятствия – тези препятствия ще ви бъдат предоставени. Ако пожелаете да изпробвате съвършено нов опит на развитие – и той ще ви бъде предоставен.
    Всъщност, сега за вас, като това може да ви се стори странно, най–трудно ще бъде да изберете лекия и светъл Път към Възнесението. Много по лесно ще ви бъде да изберете Път към Възнесението по стария, проверен път. Но помнете, вече сте го минавали много пъти. Вече СТЕ БИЛИ и светии, и мъченици, и аскети, и монахини. Всичко това сте го спечелили. И точно сега, този ваш опит трябва да ви послужи, не да започнете пътя си отново, а да ви послужи като материал и топливо за вашия живот в радост и изобилие, който по право заслужавате. Във Вселената няма дума “недостатък”. Вселената – това е пространство на изобилието. И всеки има право да получи това, което желае. Липсата на ресурси, недостиг на вода, липса на храни – това са всички стари стереотипи, от стари животи. Вашият стар начин на живот. Боите се от пренаселеност, боите се от това, че ще се случи екологическа катастрофа, че ще свършат природните ресурси за живот. Но кой е казал, че трябва да живеете този живот, който сте живели по рано? Нима мислите, че детето, и подрастващите, и възрастните, ще продължават да се обличат в едни и същи пелени и дрехи? Всичко Е ДЛЪЖНО да се приспособи и адаптира към вашето ниво на съзнание.
    Сега е необходимо да се осъществяват промени във всички сфери на живота. За тези промени трябва да имате готовност и да ги приветствате. Не ви е нужна паника по повод на това, че времената се измениха. Ще кажете: ”Всичко върви по старому. Все тази световна финансова криза, конкуренция, прахосване на ресурсите на околната среда, несъвършената образователна система, несъвършените правни и власт имащи структури.” Да всичко това е така. Но всичко това ще се измени с времето и ще се адаптира от вашето съзнание. По какъв начин са пристигали всички изменения в света? Всички изменения са идвали чрез хората. Чрез връзката им със света на Идеите. Всички писатели, учени, поети…, именно ТЕ са променяли всички ценностни системи. Всичко това се случва и сега, и се случва пред очите ви. И като премине известно време, оглеждайки се, с радост и удивление ще си спомните, колко бързо е преминало и се е променило.
    Сега чакате от нас, от Владиците, специфични инструкции и конкретни съвети: какво, и как да правите. Вие искате да ви даваме почти в писмен вид, изписани, както някога на плочки, как да действате за да преминете Възнесението, не засядайки в стария свят и предотвратявайки глобална катастрофа.
    Всичко това произлиза от останалите у вас страхове.
    Ние искаме сега, сами да започнете да управлявате ВАШИТЕ естествени ритми. Точно сега завършва времето на универсалния Път. Пътя на Буда, Пътя на Христос, пътя на всички Учители, придобили Възнесение, е бил уникален. Да, те показаха на хората своя Път. Но СЕГА сте длъжни да приучите своето съзнание към това, че ВСЕКИ от вас има този уникален Буда и Христос. И ще творите ВСЕКИ своето Евангелие.
    Сега започва епохата живот на Христо-същества и цивилизация на Христо-съществата. И целия ваш индивидуален Път вече е заложен у вас. Всъщност вие и вашите наставници се погрижихте за това още преди вашето въплъщение.
    Сега бих искала, да почувствате у вас Раждането на ВАШИЯ Зародиш, ВАШЕТО Христо-Същество, а по нататък да му позволите да расте и да се развива, изскубвайки изсъхналата трева на страха, неувереността в себе си, сковаващото съмнение, предубежденията и предразсъдъците.
    От този момент, работата ни с вас се промени. Не се безпокойте, ще продължаваме да даваме нашите послания, но ще ги даваме вече на ново ниво. Не както на малки голи пиленца, който се нуждаят от кърма. А като помощ и подкрепа укрепваща сина Човешки, Съ-Твореца.
    Сега искам всеки от вас да се постарае вътре във себе си и да каже на себе си:”Честит Рожден Ден! Поздравявам те с Рождения Ден, с Новия Живот на Новата Земя!”.
    Деца мои, аз поздравявам всички с Рождеството. С ВАШЕТО Рождество. ДНЕС дойде Христос на Земята. Радвайте се!
    Благославям всички Деца, родили се днес. Бъдете Благословени! Бъдете Щастливи!
    АЗ СЪМ Майка на Света.
    Прието 07.01.2012 © Наталья Романова
    Превод: Мария Стоянова

http://crystalray.ru/index.php/2011-10-25-20-38-52/32-2012-01-07-mater-mira


Създадено: 21/03/2012 • 11:04
Обновено : 21/03/2012 • 11:04
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 3664 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 1.4 секунди