Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Послание на Майстор Кираел „Слънчевия вятър на промяната”

Послание на Майстор Кираел „Слънчевия вятър на промяната”

26.01.2012 г., приела и записала Светлана Иличова Light Group

    Аз съм Учителя Кираел и с почтения и огромна радост приветствам Земното Семейство на Светлината. Заедно с мен ви обгръщат най-чистите енергии от Любовта на Твореца и Цялото Семейство на Светлината, вкл. и вече родното за вас Семейство на Синия Лъч.
    Настройте се към тях, скъпи мои, разтворете сърдечните си пространства, подобно на цветче при първите лъчи на Слънцето. Светлината и топлината на Слънцето носят живот, разцвет, растеж, заякване и енергийна пълнота. Не случайно четете посланието в дните, когато Слънцето изпраща на Земята и всички планети от Слънчевата система, мощните си потоци, които обикновено наричате магнитни бури. Този красив, както Ние го виждаме, поток на Слънчевия вятър, прочиства всичко по пътя си – и в космическото пространство, и в атмосферата на Земята, и в материалните тела на всички нива, вкл. и най-малките частици, от които се състои всяко физическо същество. Учените ви прогнозират значително засилване на слънчевата активност през 2012-13 години, като предполагат сривове в енергосистемите, електрониката, техниката, биосистемите, обезпечаващи живота на човека и животните. Не отричам, че всичко това е възможно. Но вие, родни мои, вече знаете, че истинският смисъл на тези слънчеви изригвания е прочистване, обновяване, подмладяване и отърсване от всичко старо и неработещо, преход на по-високо ниво на съществуване. Да, тежко е за тези, които не виждат в този Слънчев вятър Вятърът на Промените, които така или иначе се надяват да си живеят по старому, без да променят нищо нито в себе си, нито в околния свят. Но това вече е НЕВЪЗМОЖНО.
    Всички вие, заедно с планетата, заедно със Слънчевата система, с Галактиката ви, вече сте в този поток на промените, който сега със всеки месец, с всеки ден, с всеки миг, все повече ще се проявява наоколо. Така че, струва ли си да се страхувате или се пазите от тях, да бягате и се криете, да се запасявате с продукти, вещи, пари?
    Точно сега послушайте още един път сърцето си. Какво казва то точно на теб, родствена моя Душа, четяща тези редове? Какво чувстваш в този момент ти, Душа, тук и сега, от мен и от цялото Семейство? Че искаме да ти предадем наша частица от Единното? Опасенията и страховете, и усещането, че човек е преди всичко разумно тяло, малка песъчинка в Мирозданието? Или Любов и радост, увереност в безграничните ти Божествени способности? Че ТИ, Велик Дух, си Творец тук на Земята в съТворчество с Твореца от Великото Централно Слънце?
    Чуй ме, Душа, сега се обръщам към твоята същност – какво чувстваш, какво е в съзвучие с думите Ми и енергията. Какво предизвиква в теб трепет и вълнение?
    Скъпи мои, ето че вече 2012–та започна да набира скорост. И Вятърът на Промените – този мощен очистителен Слънчев вятър, без да чака, пристигна почти веднага след тържествата в чест настъпването на новата година. Тези ветрове вече ще са чести в Дома ви, наречен Земя, Гея, Гайя, Терра... И сега само от вас зависи, дали да почувствате техните въздействия – истинско подмладяване, подем на енергията ви, осъзнат растеж на Духовността, или пък спадане на силите, болка в тялото, негативни емоции. Както винаги решаващи ще бъдат истинските ви намерения, желанията на нивото на Душата, съзнанието, тялото. Ако намеренията и мечтите ви са светли, изпълнени с любов към себе си и хората, към Земята, те ще са в резонанс с Волята Божия, с истинския замисъл на Висшето ви АЗ, и тогава с голяма радост и удовлетворение ще забележите, че те се реализират толкова лесно и бързо, колкото позволява енергията в плътното ви измерение. Затова още един път ви призовавам, скъпи мои, мечтайте красиво, смело, творчески, създавайте образа на мечтите си ярко и детайлно – все едно го виждате наяве. В края на тази забележителна година, към красивата и важна дата 12.12.12, ще тръгнете такива, каквито вашето АЗ ви сътвори. С тези способности, които страстно ще поискате да развиете в своя АЗ – било то многомерно зрение, свръхчувствителност на енергиите и Съществата, изцеляване на душата и тялото или осъзнато пътешествие по световете и просторите на Мирозданието. А може би, ще ви се поиска още по-активно да се занимавате с различна Светлинна работа тук, на Земята, като осъзнато превеждате потоците на Любовта с такава красота и сила, на които са способни само телата ви и фините структури. И тяхната мощност в много от вас, нарасна многократно за миналата година.
    Много от вас вече са истински Творци на живота си, пространството си, поднивото на Четвъртото измерение, на Пътя си в следващите измерения. И в тази година усъвършенстването ви като Творци ще продължава с ускорени темпове, независимо, какво избира Душата ви – участие в различни проекти, носене на Светлина и Любов при пътешествията, построяване и изпълване на матрицата на пространството на Новата Земя, активиране на собствения Кристал и Семейството на Планетарните Кристали като цяло. Или в тихото пребиваване в себе си, в желанието да изразите своята Светлина и Мелодията на Душата си чрез стихове, проза, музика, картини...
    Всичко е уместно, родни мои, всичко е РАВНОЗНАЧНО, всичко е важно. Всички ние, ваши Приятели, ваши финоматериални Братя и Сестри, слушаме най-внимателно всяко ваше движение на Душата, всички ваши намерения, желания, мечти. И ви помагаме с безкрайна Любов, радост и готовност.
    Слънчевият Вятър на Промените ласкаво и нежно ни помага да сме във връзка ...
    Винаги във вас, винаги до вас, Ваш Приятел и Брат - Учителя Кираел.
    Превод: Светлана Петкова

http://light-group.info/co-creation/chennelingi/431-mksunnywindofchanges.html


Създадено: 14/02/2012 • 13:10
Обновено : 14/02/2012 • 13:10
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 3957 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:


Коментар №1 

ILIJANA 30/11/2012 • 23:08

  • 4uvstvam se prekrasno. blagodarja na semejstvoto na svetlinata! obi4am vi!k
^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.6 секунди