Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - За радостта от приближаването на Новата Епоха

Послание от Сен-Жермен - За радостта от приближаването на Новата Епоха

Чрез Марина Шулц - 26 януари 2012 г.

    Мили планетни Духове! Нарекох ви така не случайно, обръщайки се към целия разумен живот на планетата Земя! Вие сте Духове от далечни Светове. И не случайно сте се събрали сега тук, в последния стадий на най-великия Експеримент на Вселената, защото именно вие сте го замислили. Кои сте вие в действителност? Много от вас са дошли на Земята от различни ъгълчета на вашата Галактика за участие в Експеримента. Някои отдавна са се стремили да се влеят в този безпрецедентен процес и, накрая, получавайки разрешение от Галактическия Съвет на Свободните Светове, заеха сред «старците» достойно място. А някои, съвсем млади по земни изчисления, Духове, идват сега от всички краища на Вселената, не само за да участват в завършването на Експеримента, но и да бъдат подемна сила за всички тези участници в него, които трябва да се върнат към своето изначално Божествено състояние. И така, вие сте много на Земята и сте много различни. Но ако мислите, че говоря само за хората, вие се заблуждавате. Говоря за целия разумен живот на вашата планета. И сега, особено хората, трябва да разберат, колко разнообразен е разумният живот на нея. И не става въпрос само за висшата Раса от разумния живот – Китовите, която достатъчно разнообразно е представена на планетата. Но и за други форми на живот, в които вие не откривате разумност, превъзхождаща вашата. Хора/Човеци! Разберете, че разумният живот на планетата не се ограничава с вашето звено. Той е разнообразен. Защо отдавна ви говорим за Единение като главен фактор на живота на планетата? Защо ви настройваме към хармония с всички форми на живот? Защо имаме опасения за това, че човеците могат да нарушат тази създадена от векове мрежа от разумен живот на Земята? За това искам да говоря с хората. От всички земляни разговорът сега ще бъде с хората, Човеците. Тече 2012 г. на новото Хилядолетие, която завършва експеримента. Това е сложен, но целесъобразен космически Преход от едно ниво на съзнание в друго, по-високо. След прехода на ново ниво, ще станете по-светли и фини. И ще дойде тази Пролет, за която ви говорих нееднократно. Да се върнем към това, което отдавна съм казвал в своите послания. Приближава Векът на Сатия Юга. И нейното настъпване е пряко свързано със събитията, които ще преживеете на 21 декември 2012 г. Слънцето и Земята ще преминат в ново космическо пространство, в което ще започне ново взаимодействие с цялата Галактика и, разбира се, с цялата Вселена. И сега за най-главното. Мисля, че вече сте готови за това, прочитайки заглавието на Моето Послание.
    Отново говоря за РАДОСТТА! Какво може да бъде по-могъщ лост, балансиращ в нужното направление всички събития от 2012 г., ако не РАДОСТТА от приближаването на Новата Епоха! Епоха на Светлината, Епоха на Щастието! Епоха на новото съзнание и ново ниво на развитие! И вие знаете, че щастието не винаги се дава лесно. За него трябва понякога да се борите. Но с кого ви се предлага да се борите сега? И защо казвам тази дума, от която се опитваме да ви отведем, колкото се може по-далеко? Само поради това, че се налага да се преборите със себе си. Защото точно вие самите трябва да дадете окончателната битка с всичко старо, заседнало във вас от дуалността и четиримерното съществуване. И незабавно се замислете върху това. Старият свят си отива, поставяйки капани/плетейки интриги от негодувание. Старият свят има упорити корени във всеки човек. И тези корени трябва да се изчистят колкото се може по-скоро. От това зависи доколко хармонично ще преживеете всички тези изменения, в които ще ви се наложи да участвате през 2012 г. А тя няма да бъде от леките! Не ви плаша, но за да премине хармонично, тази завършваща експеримента 2012 година, зависи пряко от състоянието на всеки човек в широкия смисъл на думата. Да, именно от всеки човек. Колкото повече хармония донесете в този свят, с толкова по-голяма радост ще посрещнете всички планетарни трансформации; с колкото по-голяма любов приемате и опазвате всички форми и на разумен, и на неразумен живот на планетата, толкова по-хармонично ще протече всичко във вашия и планетарния живот. И Аз ще ви разкажа, как можете да осъществите всичко това.
    Радост и преди всичко – Радост! Ето това е Моето Послание към Хората на Земята! Знам, че не е необходимо да се призовават към това някои форми на разумен живот на Земята. Те даряват любов и хармония на целия обкръжаващ ги Свят. Но хората! Хората все още не са готови да пристъпят към хармонични отношения с всички форми на живот на планетата. Не са готови за това и помежду си. Мисля, че чрез Радостта по-бързо ще постигнете хармонията на Вселенската Любов. Любовта тече на Земята като широк поток и вие трябва само да отворите сърцата си и да пропуснете през тях този най-величествен Дар на Небесния Отец-Майка. Нека Огънят на Свещеното Единение да обвие сърцата ви и да ви съедини с всички форми на живот на планетата. Нека във всяко човешко сърце да се запали Радостта от съединението с целия Свят, чрез този Свещен Огън! И сега още и още един път – именно Радостта ще ви доведе до Единение! Източникът на Радост е в завършването на сложния Експеримент и вашата Победа в него! Краят на Експеримента е предрешен! Той завършва; и резултатът носи голям и важен опит за цялата Вселена. И трябва достойно да преминете последния период, за да започнете радостно новия кръг от своята еволюция – в Новата Епоха на Пролетта и Щастието!
    Мили хора от Земята! Радостта е не само особена мъдрост. Тя е този крайъгълен камък, който ви дава възможност да преминете към ново сътрудничество на основата на хармонични взаимоотношения и велико доверие към целия планетарен живот. Радостта не виси в гардероба като дреха, която можете да облечете или съблечете. Радостта е състояние на Духа и в тази особеност на Радостта, е нейната сила. Радостта е този аспект от вашето същество, който сте пренесли на Земята от своя Свят. Този Свят, където сте се развивали по-рано. Всички вие сте деца на Вселената. И във всички вас Радостта буквално е записана на нивото на вашето сърце. И потоците Божествена Любов, с които сега ви осенява Вселената, трябва да имат основа за вкореняване. Иначе няма да ги приемете и няма да им дадете възможност да се разпространят по цялата планета. Трябва само да разпечатате в сърцата си, вечно присъстващата там Радост. Защото тя присъства във всяко Божие Създание като Радосттта на Твореца, подарил нов Живот!
    Бъдето радостни в битието си! Посрещнете всички нови промени с велика Радост, защото сами сте ги планирали и приближавали с цялото си същество. Да, цялото ви същество празнува завършването на Експеримента! Не слушайте тези, които ви плашат с 2012 г. Трябва да посрещнете всяко събитие през тази година с радостно разбиране на породилите го причини. На Земята като планета ще й се наложи да премине през много катаклизми. Но не се планира прекратяване на живота на планетата. Напротив. Освобождаването от старото ще завърши с натрупан опит и ще приближи разцвета на Новата Епоха! Вашата Епоха! Тази Епоха, за която мечтаехте, отправяйки се към планетата. Вече сте я създали в мечтите си. Тя реално съществува в Бъдещето. И затова се радвайте! Радвайте се на щастието да живеете в завършващата фаза на поставения (създадения, режисирания) от вас Експеримент и велик Преход към Новия Свят. И това е Епоха на Пролетта, Епоха на Сатия Юга, Епоха на Светлината – новия свят на Земята и новия свят на земните хора!
    РАДВАЙТЕ СЕ! РАДВАЙТЕ СЕ! РАДВАЙТЕ СЕ!
    С радост и любов Сен-Жермен

    М Е Д И Т А Ц И Я - ПРОСТРАНСТВОТО НА РАДОСТТА
    Успокойте мислите. Заемете удобно положение на тялото. Не трябва да правите никакви специални подготовки. Просто навлезте вътре в сърцето си. Отначало си го представете, как изглежда. Винаги е добре да работите с прекрасния символ на сърцето. Постарайте се да му придадете този вид, който предизвиква нежност във вас. Нека, например, това да бъде любимо цвете или всеки друг трепетно любим образ. Погледнете в дълбочина този образ. Там ще открието именно това, което ви привлича в него. И това е Радостта от съществуването на този образ. Радостта от това, че той е с вас. Радост от това, че го носите в сърцето си. Сега си представете, че този образ започва да излъчва златно сияние и то приема формата на сфера. Сферата започва да се увеличава. Вие разбирате, че това е Радостта, която изначално носи сърцето ви. Любимият образ ще ви помогне да я разпечатате. И ще поискате да я пуснете в пространството! Направете го!
    Помогнете на Радостта да излезе навън и вие самите ще бъдете двойно по-радостни! Не са необходими никакви излишни усилия. Само да изразите сърдечен устрем да изпълните с Радостта си целия Свят и да я пуснете в най-отдалечените простори на Космоса.
    Направете от светлинната сфера Лента на Мьобиус*. Това е много лесно. Вижте, как сферата се свива леко, прегъва се по начин, подобен на «талия» и става пълноценна Лента на Мьобиус. Сега можете да пуснете Радостта си по тази Лента от космическо значение така, че да се влее в целия външен и вътрешен свят на вашето съществуване. Позволете на Радостта да циркулира по Лентата на Мьобиус. При разпространението си тя ще приеме Енергиите на Радостта от други същества и ще ви я върне в умножено количество в сравнение с това, което сте отдали. Направете тази проста Медитация ежедневна практика и ще започвате всеки свой ден с увеличаваща се Радост. А там, където е Радостта, там непременно ще дойде и висока космическа Любов. С Любов се твори целият проявен и непроявен Свят.
    Започвайте деня с Радост и ще разберете колко голяма сила е Радостта! Само с Радост ще можете да преминете през всички препятствия и ще започнете Новата Епоха, носейки в сърцата си Любовта на Твореца, защото без Радост няма да постигнете тази Любов!
    Изпращам в сърцето на всеки човек от Земята своята Радост – Радостта от моето участие във всички земни трансформации; Радостта на вашето духовно издигане, скъпи Мои хора; Радостта на вашето духовно излитане. И накрая, изпълвам сърцата ви с вашата Радост, умножавайки я многократно, за да вървите по-леко напред, радвайки се на новия път към Светлината.
    Радвайте се! Радвайте се! Радвайте се!
    С радост и любов СЕН-ЖЕРМЕН
    (*тримерна конструкция с един ръб и една повърхност, образувана от дълга правоъгълна лента, усукана по дължина на 180 градуса и слепени краища)
    Превод: Татяна

http://www.magnitiduha.info/archives/1984


Създадено: 10/02/2012 • 13:51
Обновено : 10/02/2012 • 13:51
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 4029 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:


Коментар №1 

ven 13/02/2012 • 15:56

Чудесно е, че увеличихте броя на новите диктовки с приближаване на важните събития! Точно това е необходимо в момента! Благодаря!
^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.39 секунди