Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Архангел Метатрон. 2012 – поглед към предстоящата великолепна година

Архангел Метатрон. 2012 – поглед към предстоящата великолепна година

Чрез Джеймс Тиберон

    Привет, Учители!
    Ние обграждаме всеки от вас с подхранваща енергия и подсилваща полето, така че всеки от вас да е наистина Майстор по своя път към Възнесението. Нашата цел е да ви вдъхновим и да ви дадем яснота, в действителност, като свещени и суверенни СЪЩЕСТВА, трябва да следвате постоянно практиката на различаването, както в този, така и във всички други ченълингови послания.
    Ще започнем тази статия с 2012 год., наистина много обещаваща година, позовавайки се на страха, който могат да имат някой от вас. В началото ще потвърдим, че процеса на Подема се движи в съответствие с плана и ще продължи така. Това го направихте вие. В много аспекти. Подемът вече се е случил. Остава само това, което се отнася до завършването на Кристалната решетка и финалната активация на Кристалния преход.
    Сега по повод на страховете ви, ние, внимателно ви молим да погледнете за миг света около вас. Какво виждате?
    Вашите медии съобщават за войни, глад, стихийни бедствия и икономически колапс. Предава се това, което е видимо в тримерната действителност. Това често е изпълнено с песимизъм, не е ли така?
    Особено активни в това направление са пророците за края на света, истина ли е? Някои спекулиращи на тема Страшния Съд имат особено благоприятна почва, пораждаща страх от сблъсък с комети, астероиди, катастрофален обрат и икономически колапс. Признават ли си скептиците или не, но те са изпълнени със страх, собствения им страх, затова и произвеждат страх.
    Скъпи мои, ние повтаряме отново, че Подемът ще се случи и е съобразен с възможностите на човечеството. Дойде време да се освободите от старите енергии, от СТРАХА. Фатални пророчества, глобални катастрофални бедствия, НЯМА да се случат.
    Ние ви говорим за новия възход на Слънцето, и това действително е слънчева промяна. Тя носи светлината на величествената Нова Земя. И, скъпи мои, ние действително имаме предвид тази дума – “величествена”.
    На планетата винаги е имало “противници”, предричащи мрак, гибел, предупреждаващи със страх. Те имат своя цел в дуалността, и разбира се, бегъл поглед върху света, изглежда, оправдава позицията им. Но ние ще потвърдим, че това е старата енергия. Ролята на Духа не се изразява в това, да ви предлага да изоставите надеждата или да се лишите от своята свободна воля. В нашите послания ние искаме да ви разкажем за вашата божественост, и да ви го разкажем като факт, като момент на истината, че планетата и човечеството, ще преминат пътя на Възнесението… и без съмнение вие се намирате на този път.
    И така, ние говорим за 2012 година!

    Предстояща година
    2012 – е много важна година. Тя съдържа в себе си последователен линеен поток, многомерни пресечни точки и времеви портали. В действителност, тя излиза с много точки в измеренията на времето, които позволяват да се случи Възнесението. Тези точки са портите, през който много от вас идват като пратеници от бъдещето, навигатори на Сириус-Плеяди и Носители на Кодовете, за да бъдат тук на Земята при Възнесението.
    2012 е покана за пробуждане много носители на кодове. И през 2012 мнозина предстои да го направят. В много отношения, работата ви наистина започва през 2012 година.

    Посланници 2012-година
    Сега много от вас, участващи в Планетарното Възнесение, се озовават в една фаза от земното време, което понякога не можете да разберете напълно, не можете сами да се разберете. От време на време се чувствате като гости тук, далеч от дома си, и енергията ви не е съвсем точно се вписва в Земята през 2011 г. и след това. В действителност, понякога ви се струва, че сте се изгубили през последните десет години.
    Скъпи, знайте, че тези чувства са основателни, и в истински смисъл се явяват “културен шок” по силата на това, че се пробуждате за цветната многомерност, която се разгръща пред вас, когато навлизате в 2012 година. Виждате ли, много от вас, използвайки вашата терминология, всъщност са от бъдещето.
    По-голям част от душите са решили да дойдат на Земята по това време от по висшето пето измерение, от бъдещето на Земята, както и от бъдещето във висшите измерения, които ще станат за вас по-достъпни в линейната прогресия на времето… Особено в 2012 година.
    Вие наистина сте посланиците на Кристалната Светлина, Посланици на Любовта. Казано с ваши думи, вие се върнахте от бъдещето в линейното време на Земята, за да помогнете на човечеството да оцелее в размирните времена, който са реалност последните четиридесет години и времената, който ще дойдат през следващите двадесет години. Както виждате много от вас се пробуждат към бъдещето, към по-голямата си роля в 2011 и 2012 година. И има известен смисъл. Времевата врата през 2012 година - е гранична точка.
    Своята концентрация в масите сте започнали с т.н. поколение ”деца-бумеранги”, в епохата след втората световна война, и вашето количество постепенно се увеличава до така нареченото, Поколение Х, Индиго и Кристални деца. Вие сте - посланици на Кристалната Светлина, пионери алтернатива на Възнесението по Земята. Много от вас са влезли в настоящето си тяло по време на седмия и осмия седем годишен цикъл, на възраст 49 и 56 години, по отношение на линейната възраст. Вие сте влезли във физическите тела, който фактически са били ваши версии, и затова може да се наречете втора вълна заместители. И това е по-взискателна версия на вашия бъдещ АЗ, върнал се назад във времето с специална цел. Това е нещо подобно, но и доста различно от интегрирането Душата, като специална роля, когато посредством времевите портали на по-напредналите, се свързвате с бъдещето на настоящия живот с конкретна цел - да помагате при процеса на Възнесението.
    Имали сте много роли, много работни места, както и много отговорности. Вие сте Пазители на мъдростта, Пазители на Земята, Шамани, Танцуващи в Огъня, Пътници в Съновиденията, Воини на Светлината, Върколаци, Звездни Същества, Старейшини, Носители на Сила и Целители на Времето.
    Дошли сте тук за да извършите реконструкция, която ще даде великолепни резултати, тук в планетата на дуалността, на Земята. Вие сте тук, за да направлявате човечеството покрай паралелни потенциални бедствия и потенциални катастрофи, които иначе биха нанесли беди, както това се е случвало по-рано, преди потопяването. Тук сте, за да гарантирате, че историята НЯМА да се повтори. И ние потвърждаваме това: вие постигнахте успех.
    Виждате ли, вие сте антикризисни менажери, дисиденти, разрушители на парадигми. Ще използваме аналогията с морето за да обясним концепцията за Посланиците на Светлината. Представете си Възнесението като кораб плуващ по морето. Посланиците на светлината са опитни щурмани, точно знаещи, къде има опасни течения, къде приливи, които разбиват в скалите… И посланиците знаят, как да ги избегнат, как да ги заобикалят, как да подържат баласта. Те са учители, които имат опит в много области, и на вашето грандиозно събрание донасяте колективната мъдрост, която няма равна на себе си по Земята във всеки един момент от историята на планетата.
    Виждате ли, много от вас са изпитали Възнесение на други планети и други светове и времена, и знаете рисковете. Вие разбирате механизма. И сега сте почти до целта.
    През 2011 и 2012 година остават някои опасни периоди, а след това играта се променя, тъй като вие оставате да водите масите от 2012 в 2013 год… Истинско начало.
    Може би, най-важната е вашата роля, Посланици, през 2012 год., е да помагате на всеки, сияейки със светлината си, да не се поддава на Страха и агонията от Старата Енергия. Не падайте духом. През 2012 година, старата енергия сериозно ще възпрепятства промените. Засилете вашата енергия и заземявайте светлина. Изравнявайте с кристали.

    Какво ще се случи през 2012 година
    Това, което ще се случи през 2012 година е едно ново начало. Това е едно ново начало – Един Нов Модел на Новата Земя. Възходът на Земята ще допринесе за модернизацията и разширяването масивите от пространствена светлина. Земята ще се движи в Кристално поле, което се простира от 4 до 12 измерение.
    Кристалната матрица се формира от следните по важни събития и явления.
    *Кодиране на Кристално-Слънчевия Диск и Кристалния вихър на 11-11-11. Макс, 13 парадигма, оригиналната извънземна Кристална Библиотека се призовава в Арканзас, за да кодира честотата на Кристалния Преход. Това ще се случи на 11-11-11 и 12-12-12. Макс се явява източник на кодове, той е изходния код.
    *От Кристалната решетка, която ще бъде завършена на 12-12-12.
    *От обединяването, Комбинирането на 12-те Първични Слънчеви Диска, които са нови или планирани ДНК кодове за новата честота на Земята.
    *От междупространствената асоциация на Кристалните Вихрови Полета, първите две, от които са разположени в Арканзас и Бразилия.
    *От Завършването на Пирамидално–Октоедърната мрежа, която включва в себе си “Кристално-космическо” движение в мрежовата инфраструктура на пирамидите и обектите в силата на планетата Земя с Планетарната Решетка и Космическата Решетка за връзка с Орион и Арктур.
    Това е приключване на окончателната и необходима корекция през 2011-2012 година за да завърши предсказаното Възнесение. В много отношения Възнесението се извършва от 1987 година, и остава да се построи и завърши Решетката, Слънчевия Диск, Кристалните Вихри и Пирамидалната Мрежа.
    Много от вас са носители на кодове, кристални инженери и квантови механици, които са тук за да съдействат за завършването. Някои от вас – посланици “завърнали се от бъдещето”. Други се явяват членове на “Алианса Сириус-Плеяди” за помощ при преструктуриране на силите, порталите, вихровите центрове, както и за промяна линиите на магнитното поле. Това е особено вярно за тези от вас, които се наричат “Земни Пазители”.
    Ето защо ви насърчаваме да изравните енергията в мега-центровете, на Кристалния Вихър Арканзас и в местата на дисковете. Това е работата, която интуитивно ви привлича да я завършите, и която много добре осъзнавате. Много от вас имат двойници на корабите представители на Плеядите и Сириус, с цел да съдействат на това завършване.

    Мощни дати и фази на активацията 2012
    В конкретните дати на 2012 година ще постъпват определени ключови честоти. Равноденствията, слънцестоенето и затъмненията са изключително мощни и всяка от тях, ще направлява окончателното кодиране на Възнесението.
    Това, което се нарича 12-та Вълна на Възнесението, започва в края на януари и продължава до 12-12-12.
    Ключеови дати 2012 година:
    25 януари – начало на 12-та Вълна на Възнесението.
    3 февруари - Нептун в Риби – усилване на дълбоките вътрешни видения в пределите на 12-та Вълна.
    8 февруари - Хирон в Риби - прекрасна возможност за индивидуално отпускане и глобално изцеление.
    20 март - равноденствие - 4-та и заключителна вълна на Космическата Инициаця, зареждане и инициализация на Кристалните Кодове.
    20 май - слънечево затъмение – макроинтеграция на човечеството – баланс на Божественото Мъжко.
    4 юни - лунно затъмение - микроинтеграция на человечеството – баланс на Божественото Женско.
    6 юни – транзит на Венера - интеграция с Алиянса Сириус и Плеяди, пълно възвръщане енергията на Златния Делфин, начална интеграция на Божественото Мъжко и Божественото Женско.
    20 юни - лятно солнцестоене – един много мощен квартет от дати на завършване - слънчевото затъмнение на 20 май, лунното затъмнение на 4 юни и транзита на Венера на 6 юни…Това ще бъде изключително интензивна енергия, която включва заключителните притоци на енергийни кодове и осигурява освобождаване от обструкция.
    13 ноември – пълно слънчево затъмнение – активация на 144-те сателита на 12-те Слънчеви Диска в допълване на Първичня Диск. Заключителна интеграция на Решетката в баланс на Божественото Мъжко.
    28 ноември - лунно затъмнение – пенумбрално* (полусенчесто) - Окончателно завършване комплектоването на решетката и интеграция на Божественото Женско.
    12 декември - (12-12-12) портал на тройната дата. Финална кулминация и завършване на Кристалната Решетка. Активация в новата кодировка на последния атлантически Храмов Кристал и обединение с пирамидалните структури и Слънчеви Дискове. Обединение на баланса на мъжките и женски енергии в Божественото Единство. Заключителна кодировка на Макс в Кристалния Вихър.
    21 декември - зимно слънцестоене – рестартиране Решетката на Възнесението и мрежата на Кристалното Квантово Поле. Разширяване на достъпа до 12 измерения. "Пръстът на Бога" – разположението на Сатурн, Юпитер и Плутон.

    Рестартиране 12.12.12
    12.12.12 всички системи са напълно активирани. Активиран е Огнения Кристал Бимини. Корелация с Кристалния Вихър и Кристалния Слънчев Диск в Арканзас. Следва кратко рестартиране и всичко ще бъде отново в пълно функциониране на всички системи в Кристалното Поле 12.21.12, 21 декември 2012 година.

    Икономика
    Мнозина виждат мятането на икономиката, продължаващи възход и падение, са резултат от силния страх и тревожността. Някои предричат тотален колапс. Скъпи мои, въпреки факта, че икономическата система трябва да се промени, пълен колапс, превръщайки се в глобален хаос, не би послужил на Новата Земя. Пълен разпад няма да се случи, това няма да бъде допуснато. Промени в новата система ще се случат, но това ще отнеме десетилетия напред. Това ще бъде постепенен процес.

    Избор на президен на САЩ през 2012 година
    Сега, преди да завърши тази статия, накратко ще опишем изборите, които ще се проведат през ноември 2012 год. в Съединените щати. Ние няма да прогнозираме победителя, но ще ви кажем, че това е един много важен момент. Ние казваме, че президентът Обама е душа от голямата светлина, и предлага най-добрия път за Съединените щати. Изборите няма да са лесени за него, но по-вероятно е той да бъде преизбран. Но това не е безспорен факт, тъй като много са факторите, които оказват влияние. Бъдещето – това е един постоянно променящ се елемент и в този случай нашата роля не е да се предскаже резултата. Зад този резултат е избора, а той още не е определен. Достатъчно е да се каже, че Обама е човек, който истински се грижи за всички граждани. Въпреки това, САЩ все още е отдалечена на десетилетия, от истинския представител в своето правителството.

    Заключение
    Ние потвърждаваме, че 2012 год. е едно велико време. Това е края на Планетарното Възнесение. Планетарното Възнесение създава Новата Земя в рамките на разширен шаблон и пълно функциониране на Кристалната Решетка 144. Тези енергии ще позволят да се състои масово хармонично преображение на човечеството за достигане на Възнесението. Но ние привличаме вниманието ви към промените в човечеството, които ще бъдат постепенни по отношение потока на линейното време.
    По-голяма част от човечеството ще се огледа на 22 декември и ще каже: ”Нищо не се случи. Какъв беше този шум?”. Но сред просветените среди ще знаят, че нещо велико се е случило, и че истинското начало на Възнесението наистина се е случило.
    Аз съм Метатрон, и аз споделям с вас тази истина. Вие сте обичани.
    …И така това е…И е така.

    *пенумбрално лунно затъмнение. Лунното затъмнение настъпва, когато Луната навлиза в конуса на земната сянката. Диаметъра на сечението на конуса, е на разстояние равно на радиуса в орбитата на Луната, примерно около 2.5 пъти повече от диаметъра й. Пълната сянка на Земята се нарича умбра, обикалящите я полусенки – пенумбри. Ако Луната напълно навлезе в умбра общото лунно затъмнение се случва. При навлизане в пенумбра, яркостта на Луната намалява леко, почти незабележимо.
    Горния канал Архангел Метатрон е защитен от авторското право на www. Earth-Keeper.com. Публикуване в интернет сайтове е разрешено, ако информацията не се променя и е посочено авторството и източника е включен. Не може да бъде възпроизвеждана в списания или печат, без разрешениеот www. Earth-Keeper.com. Разрешение може да се поиска: Tyberonn@hotmail.com
    Превод: Мария Стоянова

http://metta.ucoz.com/publ/2012_vzgljad_v_predstojashhij_velikolepnyj_god/3-1-0-586
http://metta.ucoz.com/publ/2012_vzgljad_v_predstojashhij_velikolepnyj_god_chast_2/3-1-0-588


Създадено: 04/02/2012 • 13:13
Обновено : 04/02/2012 • 13:13
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5357 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.47 секунди