Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Архангел Михаил: Да станеш светлина, осветяваща пътя

Архангел Михаил: Да станеш светлина, осветяваща пътя

01.12.2011 Рона Херман – оригинал http://www.ronnastar.com/latest.html

    Възлюбени майстори, жизнено ви необходимо да разберете, че тези времена са безпрецедентни, тъй като в сила влязоха много особени разрешения. Това е грандиозна възможност за вас. Търсачи на Светлината, свържете се с Божественото си наследство и особените си дарове и таланти. В особените времена и преходни периоди от една Епоха към друга, космическият Закон позволява на Съществата от ангелските сфери и духовната йерархия, да премине през завесата и да влезе в контакт с избраните, пробудени представители на човешката раса. Трябва да изразите готовност и желание да си взаимодействате с тези чудесни, напреднали Същества, тъй като самите те не нарушават свободната ви воля. Когато фокусирате вниманието си върху Майстора, ангела или Съществото Светлина, те веднага разбират това и отговарят. Колкото по-силно, искрено и настойчиво е желанието ви, толкова повече сиянието им се излива върху вас.
    Вашите ангели-пазители, духовните наставници и учители ще положат всички усилия, за да ви помогнат да получите по-високи честоти мъдрост, които са решаващи в това хаотично време на трансформации. Тези доброжелателни Същности се стремят да привлекат вниманието ви, като усилват Светлината в Центъра на Слънчевата ви Енергия (слънчевия сплит) и в крайна сметка, в Свещеното ви Сърце. С векове сте чакали покана за съзнателно общуване с възнесените майстори и ангелските сфери, и те също търпеливо са чакали този момент. Общуването със Съществата на Светлината, е голяма еволюционна крачка за вас като човешки същества, тъй като за това бързо подпомага новото съзнание и мощната транформация вътре във вас. Най-вероятно е отначало да установите връзката и да се научите да взаимодействате и общувате с личните си наставници или от време на време основният ви учител да установи бързо отношения с вас, особено, ако сте сключили договор с конкретната Същност преди въплъщението си.
    Мнозина от вас са в процес на разкриване на шестото си чувство – интуицията, с която имате пряк достъп до вашето АЗ, СвръхДушата и някои аспекти на множественото ви Висше АЗ. Това е началната фаза на сътворяване пряка връзка с източника, с Божественото ви АЗ СЪМ присъствие/АЗ-БОГ. Не търсете Бог в небесата или някъде далеч, на недостъпни места, тъй като Същността на Твореца, Искрата Божественост е във вашето Свещено Сърце. Мнозина от вас започват да осъзнават Божествения си произход, но все още ползвате лекия намек на огромния си потенциал като канал за предаване на Космическа Светлина. За вас е жизнено важно да се настроите към нарастващите честоти в Светлината на Твореца, тъй като това ускорява процесът на възнесение и ви помага да постигнете Само-Превъзходство (да бъдете господари на самите себе си), за да можете да изпълните обещанието си да сте Легионери и Светлина по Пътя.
    Помнете, че можете да получите достъп само до тези вибрационни нива, с които е съвместим Енергийния ви подпис. Ето защо е толкова важно да преминете този процес на прочистване, за да постигнете по-балансирано и хармонично Състояние на Същността в менталното и емоционалното ви тяло.
    Някога отдавна, вие, които по-късно ще станете Звездното Семе на Легионерите за възнесение човечеството на Земята, сте се съгласили да поемете ролята за формиране бъдещето на планетата Земя. Тази група смелчаци е трябвало да се въплъщава във всяка раса, култура и вероизповедание, във всеки цвят на кожата и да се разпространи в големи области на планетата, за да подготвят предопределената космическа драма – масовото възнесение на Човечеството и Земята, а също и всички материални проявления в тази Под-Вселена.
    Тези от вас, които са на преден план, са получили особено разрешение, чрез което голяма част от незначителния ви дисбаланс да се прочисти така, че земните ви тегоби да не са толкова тежки. Всичко, което е останало, са основните уроци, които трябва да разрешите, за да можете да се върнете към балансираното и хармонично ниво вибрационни честоти, като така издигнете Енергийния Подпис на Душата ви до честотите от средата на четвъртото измерение нагоре.
    Много от вас, Звездното Семе, преуспяха по пътя към Само-Превъзходството, но и много от тази група Легионери все още спят или са в състояние на отрицание. Всеки от вас играе главна роля в случващото се сега – ускорения процес на възнесение. Генетичната кодировка на тази група носи в себе си най-добрите качества от всички предшестващи родоначални раси, а също и кодовете на особени клетки памет за новата Златна Базова Раса на Бъдещето. Наистина, с времето се получиха големи разминавания с тази група Души и много не чуха намеците на Духовното си АЗ и забравиха мисията си на Земята. Но в дълбините на Свещеното ви Сърце на всеки от вас, е закодирана клетката Свещено Сърце, която при активиране, да ви помогне да си спомнете обещанието, да сте земни представители и че трябва да се стремите към мисията си с цялото си Същество, за да станете изкусни сътворци на красотата, мира, хармонията и изобилието в земен план.
    Искаме да ви дадем базова информация, за да можете да си представите споделеното от нас в истинската му светлина. Важно е да не се виждате като хора само от един род, тъй като всички сте имали опита на въплъщенията във всички основни първоначални раси. Важно е да не се поставяте по-високо от тези, които по Пътя (в Светлината) са зад вас, защото вие също сте били нетърсачи и неосъзнати в продължение на много въплъщения. Имали сте черен, също и кафяв, червен и жълт цвят на кожата от всичките изходни раси, в ДНК-то ви са ярко изразени маркерите, добродетелите и качествата на всяка от тези раси. В това въплъщение сте избрали да се родите в конкретното семейство или да живеете в конкретната страна със изцяло определена причина.
    Наричаните с любов от нас „Стари Души”, сте разпръснати по целия свят. Вярно е, че в някои райони и култури има повече от тези стари души, но тази авангардна група е разсеяна по цялата Земя - от най-примитивните селски райони до най-космополитните и висококултурни градове. Тези храбри Души не са от тези, които управляват правителството или създават сензации. Те живеят във ферми, тъй като обичат природата и животните, за които се грижат. Те имат интереси във всяка област на дейност и спокойно напредват, като изпълняват задълженията си. Те може да заемат отговорни постове и да служат на страната си и народа й по най-различни начини. Те живеят в имения и колиби, във всеки социален слой – от най-низшия до най-висшия. Те може да са членове на организирани религиозни групи или пък да са новатори в тези групи. Повечето са настроени към шепота на Висшето си АЗ и са Само-Майстори (господари на себе си). Други пък са се отдалечили от духовния си път, но за съжаление има и голяма група от Легионерите на Звездното Семе, които не знаят за Божествената си природа и обещанието, което те са дали неотдавна.
    Тези, които са в тази група, имат в ДНК-то си главните добродетели и способности, качествата от расата на Атлантите, т.е. лидерите/пионерите/войните. Те приветстват дълбокото си желание да използват умствените си способности заедно с божествената Воля и Мощността на нашия Бог-Отец, за да станете основни сътворци във физическия план на реалността. Освен това, във вас са заложени височайши добродетели, качества и способности на нашия Бог-Майка, намиращи се в Душите, дошли на Земята по време на Златния Век на Лемурия – нежност, загриженост, интуиция, вътрешна съсредоточеност и освен това големи способности в изкуствата и установяването на мира, спокойствието и съзерцанието.
    Имали сте възможност от опит да получите чудесното и удивително наследство и в миналото сте били благословени от присъствието на тази група великолепни Същностни на Светлината сред вас, на Учители, чиито учения са ви оставили чудесни наставления за изживяването на добродетелен живот. Но дойде време да слеете миналото и бъдещето и човечеството изпитва голяма нужда от насока, вдъхновение и взаимна подкрепа.
    Искаме да ви предложим нов път и това е най-голямата ни надежда, че някои от вас ще издигнат знамето и ще станат бъдещи духовни водачи за формирането на новата духовност сред осъзнаващото се човечество. Молим ви да се събирате заедно, за да учите, да се поддържате и вдъхновявате взаимно. Молим ви да споделяте с другите знанията, мъдростта, вашите Видения и опит. Знаем за огромното чувство на самота сред народите в света, чувството за изолираност. Не е достатъчно само да се четат учения, давани от нас или други Учители, или да посещавате красиви храмове/събори и да се кланяте на Бог. Дойде времето да се обедините. Трябва да сте заедно, за да споделяте любовта, мъдростта и вдъхновението си. Дойде времето да се учите заедно и да се подкрепяте. Не искаме от вас да строите още величествени храмове, тъй като не там ще се настанят боговете на бъдещето. Вие сте сътворци на бъдещето, Божествени искри на Създателя, които искат да знаят законното си място при грандиозния преход в бъдещето.
    Възлюбени, дойде времето да се освободите от чувството за вина, срам, непълноценност, които много от вас са донесли като основни проблеми от минали времена. Дотолкова трябва да излекувате болката от миналото, че да можете да поемете съответстващата ви роля при чудесните планове за бъдещето, които сега толкова бързо се разгръщат на планетата Земя.
    Чрез съобщенията си ви дадохме инструменти, мъдрост и проницателност, за да ви освободим от всичко, което не ви служи и за вашето най-висше благо. Молим да приемете в сърцата си това, което казваме отново и отново. „Вие сте достойни за цялата любов, красота, радост, мир и изобилие на тази Вселена, тъй като всичко това е по Правото на Божествения Произход”. Трябва да се научите да се обичате и уважавате, да добиете вкоренено чувство за собствено достойнство, преди на практика да обичате и уважавате другите и след като другите успеят да ви отговорят с тази любов и уважение, която и така заслужавате.
    Молим ви да се вгледате в качествата, достойнствата и свойствата на Божественото Наследство, които сега демонстрирате. Не въплъщавате ли прекалено много Мъжката Енергия на Атлантите и не се ли фокусирате прекомерно върху придобиването и създаването? Помнете, че сме ви казвали, търсете „състоянието на Битието” или „качеството на живота”. Можете да придобивате големи богатства и да проявявате много великолепни неща материално, но ако е затворен сърдечния ви център и сте игнорирали и не сте развивали Лемурийските си качества и достойнствата на Богинята, ще се чувствате непълноценни и ще изпитвате чувството за дълбока неудовлетвореност.
    Събирайте се на групи по двама, трима, десетина, сто или хиляди – няма значение, но ако се обедините за благото на всички, ние ви обещаваме, че ще действаме с пълна сила, за да ви дадем възможностите, да ви помогнем и да излъчваме любовта на Бога ни Отец/Майка дотолкова, колкото сте способни да поемете.
    Главната ви цел в това време е да върнете изначално запланирания спектър Светлина и сянката, вибрационните модели, които създават личния ви свят, в реалността на третото-четвъртото измерения. При това махалото на съзнанието ви няма да прави такива големи амплитуди към положителните и отрицателни честоти, менталната ви и емоционална природа ще се стабилизират и съсредоточат към центъра. Важна стъпка е в процеса на обучение да живеете съсредоточени в Свещенното си Сърце и Свещенния Разум. Тъй като повишавате вибрационните си модели, все по-високи честоти Светлина постепенно ще разрушават много мембрани Светлина, които ограничават достъпа ви до по-високото съзнание. Случи ли се това, ще се издигнете по пътя си, за да изживеете съзнателен, вдъхновен от Душата живот на Само-Майстор.
    Възлюбени, това е най-чудесното време. Ние сме с вас от времената, когато за първи път се въплътихте в индивидуалното си съзнание в тази Вселена. Ние ще бъдем с вас, тъй като вървим към новото светло бъдеще, тъй като обединихме силите си с могъщия Елохим, велики създатели на форми, подготвяйки се за окончателното постигане на възхитителната нова Ера. Изпращам ви сиянието на нашия Бог Отец/Майка, обвит с аурата на Божествената Любов/Светлина. Що се отнася до вас – ние сме много доволни.
    Превод: Анита

http://www.sunshinetwins.org/channelings.php?authorid=73&article=2352&type=0&key=


Създадено: 17/01/2012 • 16:08
Обновено : 17/01/2012 • 16:08
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 4305 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.44 секунди