Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Архангел Михаил чрез Рона Хърман: Сливане на Духа и материята

Архангел Михаил чрез Рона Хърман: Сливане на Духа и материята

    Възлюбени майстори, приветствам ви и нося добри вести от висшите сфери, за да ви помогна в тези тежки времена на преход и промяна. Не се заблуждавайте, ние знаем добре, какво изпитва всеки от вас, и каква неувереност чувствате, когато действителността ви се изменя. Много от вас питат, защо не идва нова информация – защо всички послания, които предавам аз и други Същества на Светлината, изглеждат само обзор на казаното по-рано. Причината е следната: вие не сте готови, възлюбени. Вие трябва задължително отначало старателно да изучите вече получените знания, да се научите да ги ползвате и прилагате, докато станат неразделна част от вашата действителност. В ефирния/етерния план се натрупа много мъдрост и нови знания, но трябва да ги осъзнаете и да ги почувствате свои, преди да преминете на ново ниво. Трябва да ги преживеете, да ги направите част от себе си. Вие, както и цялото човечество и Земята, сте готови да направите нов скок в еволюцията, или посвещение. Възприехте и усвоихте големи количества знание и енергии с висока вибрация в своето ментално, емоционално и етерно тяло, и много от вас вече не са тези, които бяха по-рано. Казвали сме ви, че следващите няколко години ще бъдат мост към Новата Ера, и това е истина. Но за известно време ще преживявате стагнация/застой, ще се намирате в нулевата зона на Духа, обърнати навътре в себе си, обработвайки новата информация, вместо да отговаряте на външни импулси, и радикално ще се променяте. Всеки от вас се намира на свой етап от пътя, и оглеждайки се наоколо, ще видите примери за подражание, или тези, които ще ви подтикнат към дадена идея или мисъл, за да разберете по-добре ставащото. Процесът на разширение съзнанието е индивидуален за всяка Душа, защото всеки има своя собствена Божествена Схема и Мисия – с други думи, своята част от великия план на Твореца, която трябва да изпълни. Днес можете да чувствате радост, мислейки, че следвате вярното направление и всичко като че ли е в ред, но на следващия ден възприятието ви може кардинално да се промени, тъй като съзнанието се разширява безкрайно, увеличавайки вашата осъзнатост.
    Издигате се на следващо ниво, когато Духовният ви Аз реши, че сте готови за това, същото става и с цялото човечество. Намирате се в самия разгар на сливане между Светлината и земната тъмнина, и на Духа с материята. Моля, не приемайте тъмнината като негативен аспект, тъй като не означава зло, тя само описва тази част от Земята и душите, в които има по-малко от Светлината и Любовта на Духа. Тъмнината не може да съществува при Светлината и човечеството няма да оцелее и да се придвижи напред, ако не приеме дара на любовта, който ви предлагаме.
    Съвършенството сега не е решение на проблема и даже не е главна цел, възлюбени. Имате грешната представа, че дуалността и полярността на материалния свят са зло, което трябва да отричате, и с което трябва да се борите. Не дуалността и полярността, а дисбалансът и липсата на равновесие пречат на придвижването ви напред. Съгласили сте се да изпълните задачата и ви е била дадена възможност да изпитате дуалността. Полярността, или противодействащите сили, са част от изследването на дуалността. Дошли сте на Земята като телесен израз на пълна хармония и равновесие между мъжкия и женския аспект, и менталното и емоционалното. Това е било прекрасно състояние на сливане между Духа и материята, в което се стремите да се върнете.
    Ние повтаряме отново и отново, че сте дошли на Земята, за да получите радост от своето физическо въплъщение и да се наслаждавате на изобилието и чудесата на Творението, но трябва да сте в хармония и равновесие с всички аспекти на изражение. Ето защо, процесът/придвижването към възнесение, се нарича тесен път, или среден път. Не можете да игнорирате нито един от аспектите на физическото изражение. Ако използвате неправилно своето тяло, или го отричате, в работата му ще настъпи срив, то ще атрофира. Ако забравяте за своя разум, ставате невежи, прекъсвате развитието си и губите интерес към живота. Ако не удовлетворявате емоционалните си потребности, ще се чувствате необичани и самотни. Съединението със своя Висш Аз и Духа ви позволява да се присъедините към Божествения Поток от първична жизнена космическа субстанция. Именно от тази енергия сте създали своята първа Духовно-физическа обвивка и тази енергия ще ви позволи да се върнете в състояние на хармония със себе си.
    Много от вас чувстват непреодолимо желание да излезат пред публика, да раздвижат духовните си мускули, но въпреки това нещо им пречи. Висшият ви Аз знае кога ще можете да направите тази гигантска крачка в неизвестното. Може би още не сте подготвили здрава основа за това или не сте достигнали нивото, което ще ви позволи да работите продуктивно и успешно. Може би (често е точно така), вашите наставници/водачи, учители и ангели-помощници подготвят пътя ви. Улесняват преминаването му – „създават за вас място”. Когато гледната ви точка укрепне, за да изпълните задълженията си и да се настройте за победа, трябва да предадете управлението на Духа, и да му позволите да въплъти вашите мечти в подходящо и уместно за това време. Процесът на очакване в материалния свят е сложен, особено ако се намирате под контрола на своето его. Егото обича да бъде във водовъртежа на напрегнати/интензивни събития и няма значение, дали са положителни или отрицателни.
    Всички вие изпитвате неувереност, породена от смяната на измеренията. Вие се аклиматизирате/свиквате с енергийните промени, привиквате към свиването на времето или към усещането, че времето се ускорява и става неуправляемо. Молете се за разширяване, увеличаване на времето, ползвайте се от това. Ще почувствате, че времето се забавя, а дните и нощите се сменят плавно, в приятно за вас темпо. За това ще ви помогне да живеете в настоящето/живот в „сега”, защото тогава ще бъдете съсредоточени в дадения момент. Разумът ви няма да бърза напред, или да губи време, връщайки се в миналото. Ще използвате енергията си за изпълнение на желания, възникващи в настоящето, и работата ви ще бъде много по-плодотворна. Съсредоточете се върху вътрешната яснота, спокойствие и самоконтрол, а не на чувството, че ви управляват ставащите наоколо събития или емоциите на другите хора.
    По-рано ви предлагахме, да се освободите от тази материална собственост, която затруднява вашето духовно развитие и ви управлява, принуждавайки ви да губите време, усилие и пари. Време е да се избавите от дейност, която препятства установяване на хармония с Духа. Това, което наричате телевизия, краде от времето ви повече, отколкото което и да е друго, изобретено от човечеството през цялата му история. Този формиран навик е най-коварният инструмент за контрол над разума. Той отнема изцяло или притъпява чувствата/сетивата ви, така, че повече не можете и не искате да се вслушвате във вътрешния шепот на Духа, който се опитва да установи контакт с вас. РАЗВЛЕЧЕНИЕ – вникнете в смисъла на тази дума – влечение към какво? Как прекарвате свободното си време? В безполезни игри, от които разумът и чувствата загрубяват/стават инертни, а тялото се лишава от правото на физическа активност? В четене на информация, която само засилва негативната картина на света, основана на страх? В занимания, които ви носят само разочарование, вместо удовлетворение?
    Време е да се замислите: за какво изразходвате дара живота на Земята? Времето на земния ви живот е ограничено (то се определя от вашия Висш Аз), и вие имате специална мисия, която сте длъжни да изпълните. Да получите земно въплъщение в най-важната епоха за планетата – това е благословение и привилегия. Душите, които се отказват от своята мисия, усложняват задачата на тези Светлинни Работници, които смело се опитват да изпълнят/пропият Земята със Светлина (тези, които осветяват и прокарват път за останалите).
    Успехът ви е сигурен, приятели мои. В крайна сметка ще се вслушате в Духа и ще влезете в хармония с него, защото това е вашето предназначение от самото начало. Но кога? Колко страдания трябва да изтърпите още? Това е ваш избор, вашата свободна воля. Говорят, че «времето не чака никого», а ние ще добавим: развитието на човечеството и Земята не чака никого. Чувствате ли, че изоставате?
    Важно е да разберете, че промените стават много бързо на всяко от нивата на Творението. Молим ви да останете открити за измененията и гъвкави, и да не бързате, когато се отнася за важни събития, и да чакате, докато получите сигнал, както вътрешен, така и външен, казващ ви, кое е уместно/подходящо за вас. С други думи, можете да почувствате вътрешен тласък, който сърцето ви ще одобри. Но в този период на ускорение, преди да пристъпите към действия, ви предлагам да поискате физическо потвърждение за верността им. Ще получите недвусмислен сигнал, но понякога даже и той може да се промени. Ние разбираме, че това ви довежда до състояние на обърканост, но знайте, че правите скок в еволюцията, равен на години и десетилетия, а не минути или дни.
    Всичко това е предизвикано от прехода на измеренията и подвижността на времето. Даже ние, намирайки се в по-изгодна позиция, можем да решим, че е настъпило времето за дадено действие, а в резултат то няма да даде плод поради непредвидени обстоятелства. Ние виждаме и оценяваме събитията от гледна точка на вероятността за различните варианти в бъдещето, избирайки тези от тях, които носят най-голям потенциал, или най-мощно енергийно поле, но промените сега настъпват толкова бързо, че даже и ние можем да сгрешим. Ето защо е невъзможно да се предскаже бъдещето и ето защо ние ви убеждаваме да не вярвате на пророчества. Ние с вас сме партньори в това велико пътешествие и заедно влизаме в територия, която не е указана на картата. Мои храбри войни/бойци, намираме се на такова ниво на съ-творение, каквото никога по-рано не сме виждали и не сме достигали, и вие участвате непосредствено във всичко това. Сега може да настъпи възхитително, опияняващо време на велика радост и чудесни достижения/реализации, ако останете «на вълната» на вътрешния си глас и продължите да живеете в настоящето. Позволете на своята реалност да се променя и разширява, изменяйки по необходимост посоката на движение, използвайки всяка възможност, дадена ви от Духа.
    Молим ви да обръщате по-голямо внимание при смяната на годишните времена, дните на равноденствие и слънцестоене, и фазите на луната. Ние ви молихме да медитирате и да излъчвате енергия в недрата на Земята и около нея по време на пълнолуние. Сега ви молим да се обединявате в тези могъщи моменти на времето, с една обща цел – да се повиши вибрацията в съзнанието на Земята и човечеството. Това време е избрано за разширение/усилване на притока от космическа енергия за Земята и нейните обитатели. Когато все повече и повече хора приемат и трансформират тази фина енергия с любов и неегоизтични намерения, силата й нараства необичайно. Представете си, как хиляди, не, милиони представители на различни страни, раси и религии, под егидата на общата кауза, съдържаща се в техния разум и сърца: да излекуват Земята и да върнат на всички жители на планетата, даденото им по рождение право.
    Обърнете внимание също така на важността на цифрите и числата. С помощта на електронните часовници вашите наставници и учители могат да одобряват решенията ви сега, да изпращат сигнали, че са с вас или да ви кажат, че сте в хармония с Духа. Погледнете това, което наричате знаци на номерата, и ще бъдете удивени и изумени от факта, как някои числа се повтарят постоянно по необясним начин. Помолих Рона да ви предостави тази информация. Ние използваме всички достъпни методи, за да разберете, че сме с вас и ви помагаме да се движите в правилната посока.
    На този етап е много важно, информацията, която приемате като разбираща се от само себе си, възможно най-скоро да стане известна на всички. Време е за следващата фаза на пробуждане и тя ще бъде много мащабна. Това не е продължителното, бавно пробуждане, което изпитвахте през последните двадесет или двадесет и пет години. Това ще бъде много интензивен и ускорен процес, потресаващ, сензационен, призван да изведе човечеството от летаргичния сън, да застави колкото се може повече хора да спрат и да подложат на преоценка остарелите си убеждения, начин на мислене и живот, и да разберат, че нещо се случва. Това ще бъде нещо безпрецедентно, и трябва да слушате, да се учите и да действате. Успокояващото ви присъствие, комфортът, който създавате, и вашата любов, ще бъдат необходими, както никога до сега.
    Ще научите повече за проекта «Звездното Семейство на Земята». Много части от пъзела ще застанат на мястото си, когато започнете да създавате активна, мощна, наситена с енергия сила, използвайки всичките си знания и опит, за да изпълните своята Божествена Мисия и Божествената Мисия на Земята. Вие призовахте вълни от енергията на любовта, и скоро ще се съедините с тези аспекти от своята Същност, за които се страхувахте, че са загубени завинаги. Това е само началото на пътя към дома, скъпи. Ще се случи/става още толкова много!
    Знайте, че сме на разстояние едно биене на сърцето и сме така реални, както и въздухът, който дишате. Ние ви славим за вашата смелост и възхваляваме предаността ви.
    АЗ СЪМ Архангел Михаил и ви обгръщам с любов и грижа винаги.
    Превод: Татяна

http://blogs.mail.ru/mail/alkiona-p/3788593DEE4CFD43.html?page=


Създадено: 12/01/2012 • 16:07
Обновено : 12/01/2012 • 16:07
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5342 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.63 секунди