Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Енергиите 11/11/11 – Платиновият кристал, биоплазменото взаимодействие

Енергиите 11/11/11 – Платиновият кристал, биоплазменото взаимодействие

Архангел МЕТАТРОН чрез Джеймс Тиберон

    Приветствам ви, Майстори. Аз съм Архангел Метатрон, Владика на Светлината. Приветствам всички вас във вектора на безусловната любов.
    С бързото приближаване на датата 11/11/11 могъщите Атлантически Храмови Кристали по цялата планета засилват мощността си. Платиновият кристал прави възможен облекчения достъп до висшите измерения и носи завършек в формирането на Божествената Женска енергия посредством Платинения Лъч.
    Великолепният Платинов Кристал който дълго беше в състояние на бездействие под Магнетик Маунт в Еурика Спрингс, щата Арканзас се активира и достига изначалната си сила в 11:11 сутринта на 11 ноември 2011 и се пробужда от дългия сън. Платиновият Кристал е Кристалът на Закона на Единното, най-висшата балансирана честота на планетата ви.
    Майстори, нито едно място на планетата няма да звучи толкова мощно на кристалната честота 11/11/11 както кристалния вихър Арканзас. Действително, началната вълна ще възникне там и след това ще инициира пробуждане в други точки по тонално-осевото изравняване от Кристалния Вихър на Арканзас.
    Така те активират решетка 144 до 92 % от функционалността й, пробуждат и разкодират кристалния Златен слънчев Диск, намиращ се в Арканзас и го изравняват с 12-те образци такива дискове по цялата планета. Мнозина ще бъдат призвани, тъй като се явяват носители кода на програмата за Възход и мнозина ще бъдат привлечени за участие в това Кристално пробуждане към частта от древния договор, свещенното обещание, чието време настъпи. Мнозина вече са там, призвани да живеят в този кристален вихър, който изцяло ще влезе в действие през 2012.

    Основната цел на 11/11/11
    Споделихме с вас информацията за дванадесетте уникални портала с тройни дати (ПТД) чрез плеядинеца Тиберон за първи път, преди повече от десет години. Тези уникални числови честотни портали са последователно построени на основата на 12. Те са предназначени за активирането на Кристалния Преход. И макар сега много хора да приписват на тези портали с тройни дати значителна сила, те частично пропускат ключово разбиране за реалното им значение. Порталите тройни дати (от 01/01/01 до 12/12/12) имат двойна цел – настройват се за активирането на 12 гео-петъгълни аспекта на „двойния пента-додекаедър” от Кристалната Решетка 144. Дванадесет додекаедрални аспекта на Кристалната Решетка, съответно се интегрират с кодовете на човешкото взаимодействие, случващо се по време на събирания и медитации, провеждани в тези дати на честотни прозорци. Майстори, това е много важно.

    Макс
    Майстори, не случайно кристалния череп Макс Crystallus Maximus, ще е на 11/11/11 в атлантическата енергия на Закона за Единното в Арканзас. Без съмнения, Макс в днешно време е най-мощната на планетата Библиотека от Кристалното съзнание. В него са пълните записи и всички кодове на Новата Земя. Макс ще получи Космически приток от енергиите на Кристалния Вихър 11/11/11 в 11:11. Тази енергия ще бъде предадена на Макс като повишаващо зареждане от Енергиите на 13-я Модел при съдействието на сферите, които вие наричате Метатронично поле, включвайки Алианса Сириус-Плеяди, Свещените китови Сириус, Златния Делфин. С тази разширена и прекодирана информация Макс ще стане изначалният канал, предаващ новите кодове на носителите им и активиращи тези нови кодове в Кристално-Слънчевия Диск на планината Пинакъл в мощната кристална енергия на Арканзас.
    Тук ще стане взаимния обмен между Макс и Платиновия Кристал. Единият пуска новият приток, другият предава новите кодове. Макс ще получи повече енергии, отколкото е съдържал до тази дата. Енергиите, които той ще предаде на Кристалния Вихър, Слънчевия Диск и носителите на човешките кодове.
    Затова ние даваме нова информация за появяването на мегавихри в Арканзас, портала на квантовата кристална честота. Към днешния момент на 2011 г. този вихър действително ще приближи до окончателното формиране и ще получи всемирно признание. В течение на приключващите години 2011 и 2012 ще се открие размерния замък, който е пазил Храмовите Майстор-Кристали. Тъй като в тези живи кристални компютри се пази истинската мъдрост на атлантите от Златния век на Атлантида, Закона на Единното. Това е била и е до днес най-висшата честота, постигната в земния ви план.
    Много неща от истинския свят на Атлантида са били забравени. Повечето хора са склонни да помнят само печалното падение под влиянието на арийската алчност и жажда за власт. Ние ви казваме, че е време да си спомните Закона на Единното, Златния век на Посейда. Защото точно през Златния век е имало истинско духовно матриархално общество, което е достигнало хармоничното състояние на божествен баланс – най-висшата честота, постигана някога на земен план, съществувала във времената наречени Златен Век на Атлантида.
    В действителност това време вече е дошло, тъй като Закона на Единното е бил, е, и с времето ще стане в бъдещото общество, Властта на Любовта, а не любов към властта. Казваме в бъдеще, защото Законът на Единното наистина ще се възроди и това възраждане вече е започнало по цялата планета, особено в Кристалните Вихри на Арканзас и Бразилия.
    Подчертаваме, че през 2011 г. продължава грандиозния експоненциален (увеличаващ в геометрична прогресия) поток и хармоничното разширение на великите атлантически Храмови Майстор-Кристали на Посейда, които са се задържали повече от 12000 години в размерния замък на магнитния комплекс Арканзас. На 11/11/11 Великият Платинов Кристал се пробужда и присъединява към мрежата кристални вихри с другите мега Кристали на Арканзас, Синият Кристал на Знанието и Изумрудения Кристал на Изцелението.
    Мнозина от вас ще са привлечени в церемонните по откриването, защото са били там като очевидци на наводненията, а други от вас са били свидетели на последвалите премествания на тези удивителни атлантически Майстор-Кристали в този и други райони. Новата Кристална Ера приближава, този преход вие наричате Възход.
    Диамантната фаза на Кристалния Преход на Земята настъпи на 10/10/10 при взаимовръзката с 10-тото измерение и 12-те резонанса на чакрите. Платиновата фаза започва на 11/11/11.

    Платиновият Кристал и появата на Платиновия Лъч
    Платиновият Кристал излъчва прекрасна успокояваща енергия на сияещо великолепие. Това води до баланс на новите възникващи пространствени светове в Новата Земя. В частност, и силата, която ще подхрани по-голямото взаимодействие, по-големият достъп до Ангелското Царство, което в действителност е нематериалният аспект на паралелното ви измерение. Така Платиновият Кристал стабилизира напрежението, което както захранва, така и хармонизира пропорцията и равновесието на „Хармоничния Цикъл” между материята и антиматерията. Той също регулира и стабилизира единната кристална синергия (увеличеният сбор от въздействието на всяка една от съставните енергии) при сливането на огромни кристално-магнитни сили, излъчени във фазата на Космическата Инициация. Точно затова те са били под Магнетик Маунтин около Еурика Спрингс, тъй като тези магнитни енергии са били преобразувани от кристалните сили след като магнитната решетка е отслабнала и заменена с разширеното въздействие на Кристалната решетка 144.
    Всички майстор-кристали по съответен начин се активират, всяка година постигайки определена част от силата си, до заветната 12/12/12. Това се регулира от кристалните Майстори на Алианса Сириус-Плеяди, под ръководството на Галактическата Федерация. Ако кристалите се пуснат на пълно мощност прекалено бързо, може да се получи енергиен дисбаланс.
    На 11/11/11 ще се разкодира кристалния аспект, наричан Звездно семе на Божествената женственост. Изумруденият Кристал на Изцелението прави първично препрограмиране, което е инициирано от Изумрудения Лъч. Платиновият Лъч също е женски аспект енергия и осигурява докомплектуването на Кристалната Женственост в ДНК на планетата и всъщност в ДНК на тези хора, които са отворени за получаването на необходимите и свещени трансформации. Това влияние води до умишлено колебание дъгата на полярността между т.нар. мъжки и женски аспекти. Благодарение на Платиновия Лъч ще стане по-лесно влизането във висшето пространствени сфери.
    Съответно, лесно ще бъде постигнат баланс в полярността на човешкото изражение в Божествената Справедливост на дуалната планета. Фактически, това ще съкрати разрива между лявото и дясно полукълба на мозъка, между съзнателния его-ум и висшия подсъзнателен Божествен Разум. Разбирането пътя на душата, жизнените приоритети и самият процес при взимане на решения ще стане по-ясен. Необходимите аспекти на възпитанието, добрината и братството ще се проявяват много по-лесно в реалността, както на микро, така и на макро ниво. Това се нарича безусловна любов. Като невъзможна в третото измерение, тя ще стане по-близка до реалността на всеки, тръгнал по пътя, тъй като пространствените резонанси на 5-7 измерения стават по-близки.

    Кохерентните (съгласувани) енергии
    „Кратерът на диамантите” в Арканзас, днес излъчва кохерентните енергии на диамантния резонанс в Кристалния Вихър. На 11/11/11 те се разширяват в Платиновия Лъч и се съединяват със Слънчевия Диск при смяната на кохерентността в Кристалната честота.
    Скъпи, Кристалната енергия е всемогъщ източник на сила със значение превъзхождащо далеч пределите на днешното човешко разбиране. Класическата структура е образувана от субстанции честотен светлинен резонанс, който е многомерен и кохерентен и съществува в материята и антиматерията.
    Това е метатроничен божествен шаблон, който е източник на всички сътворени изяви и формира сам матричния състав на всяко ниво съществуване. Това е фермент на реалността и жизнен източник на самия Космос. Мислите, които имате, трябва да се възвишат към кохерентния кристален формат, за да стане проявен. Кохерентната светлина е кристална енергия, чиято жизнеспособност формира всеобхватната природа на всички светове и реалности. Кристалната структура формира различни граници и разделения между измеренията, плановете и материалната/антиматериална искра съзнание, в паралелите и вероятностите. Всичко е кристално в същността си.
    Приключването прехода на планетата ви, наречен Подем, е наистина критично масово преобразуване на този земен приемащ обем, казано на ваш език - от аналогов към цифров, от черно-бял към цветен. Кристалното преобразуване чрез антените на Кристалната Решетка 144, значително ще увеличи пространствения земен прием от 3D на 12D и нагоре. Това е подобно на телевизията ви, която премина от архаични антени към спътников прием. Това е Кристалната Ера.
    В тази времева последователност от 11/11/11 до 12/12/12, Кристалната Решетка 144 окомплектова изцяло съзнателната проекция и тази проекция наистина е инструмент на собственото ви разширяване и му служи отлично. Ето така стоят нещата с кристалната решетка. Това също е и система, която ще ви позволи да преминете във висшия резонанс и висшето, по-пълноценно изражение.
    Това, което вие наричате Подем, зависи от вас. Това ще стане с едно мигване на космическото око. В царството ни това вече се случи и наистина е удивително събитие, за което е възвестено по цялата Вселена и е наблюдавано от мнозина и в това царство, и в другите.
    Това, което остава в програмата на Подем през 2011 и 2012 г. е определено от астрологичното гравитационно уточнение и честотно повишаване, нужни за завършването и шлифоването на Кристалната Решетка, което усъвършенства кристалната трансформация на Земята, тъй като подсилва прехода на човечеството към цялата многомерност на съзнанието и това наистина е Кристалното Съзнание.

    12-те изначални Слънчеви Дискове
    Вече ви казахме за това, че Арканзас ще е един о най-мощните вихри-портали на планетата към 2012 г., и това вече се случва. Кристалите настройват Слънчевия Диск и аналогично настройват Кристалната решетка.
    Златните Слънчеви Дискове са възникнали по времето на Лемурия. Те са създадени от Алианса Сириус-Плеяди по определени места на Земята, за да програмират и съгласуват енергийните честоти.
    Текущото препрограмиране на Слънчевия Диск е насочено към оказване помощ на Земята, за да се саморегенерира и самореформира, като се превърне в аспект от шаблона ДНК или плана за Новата Земя, тъй като Земята разширява пространственото си поле в кристалния аспект. Дисковете излъчват енергийни спирали. Фактически, те повече са спирали, отколкото дискове, но изглеждат като дискове.
    На планетата има 12 основни диска и някои от предишните модели и места на разположение са се сменили. Всеки от 12-те има конкретна цел и код и всеки захранва 12 сателита... 12-те се съединяват в 144 в сложна гео-симетрия.
    Космическата същност на слънчевите дискове е закодирана в кристалната кохерентна светлина на висшето измерение. Енергията на дома. Земната същност на честотната хармония в Слънчевия Диск, е кристално-електромагнитна, но синергизирана с човешката Тета-решетка. Първата създава втора, а втората на свой ред, поддържа първата. Всичките предлагат важни пътища за подсилване човешкото съзнание и са ключови елементи на Подема.
    Колкото повече човечеството осъзнава, че неговото собствено висше съзнание е основано на моделите свещени геометрически светлинни кодове, толкова повече геометрията става многомерна и по такъв начин геометричното изражение на това ще се премести в полето Мер-Ка-На. Това се случва сега, виждате ли го? Това ще е първата крачка, след това ще има втора, точно както Земята сега е триизмерна, след това ще стане 5-измерна и така до 12.
    Кое ще е това нещо, което ще я премести в 5-ото измерение? В 12-тото? Не е статичното съзнание, а динамичното активиране на висшето съзнание. Активацията на съзнанието се подсилва от интелект-решетката, която при активирането си, взаимодейства с космоса и отново се отразява обратно през Слънчевия Диск. Разбираме, че това е сложно, но ви уверяваме, че в източника на висшата ви перспектива, вие достатъчно добре разбирате, как работи всичко това. А при това придвижване от земното към космическото, роля играят милиарди фактори.
    Сега от всички Слънчеви Дискове само два са изцяло Кристални. Първият, очаква прекодиране и е в Кристалния Вихър на Арканзас. Това ще стане на 11/11/11. Вторият е в Минас-Жерайс, Бразилия и ще се прекодира на 12/12/12. Глобалната мрежа ще се промени на 21 декември 2012 г. Това ще е невероятно събитие, обединяващо пробуждането на Майстор-Кристалите, завършването на Решетката 144 и построяването на пълната глобална мрежа Слънчеви Дискове на Кристалната Решетка.

    Местоположение на 12-те първични Слънчеви Диска
    Арканзас – Пинакъл Маунин
    Бразилия – Сан Томас де Ле Тре, Минас Жерайс
    Боливия – езерото Титикака (около острова на Слънцето)
    Шотландия – параклиса Рослин
    Русия – Урал
    Русия – езерото Байкал, Сибир
    Египет – Гиза
    Африка – Килиманджаро
    Китай – пирамидите Сиан
    Френска Полинезия – Муреа
    Австралия – Улуру
    Шри Ланка

    Отново подчертаваме, че всеки от 12-те основни диска поддържа 12 сателита. Всеки от 144-те сателита е разположен стратегически. При някои от тях сигналът е по-мощен, с по-голям честотен диапазон според енергосистемата и възлите, в които са разположени.

    Кивотът от Закона на Единното
    Териториите, които днес се наричат Арканзас и Бразилия , са били колонии на „Закона на Единното” в Посейда. Били са специално избрани, защото там са най-големите на планетата минерални местонаходища на кварцови кристали. Алианса Сириус-Плеяди е прекарал хиперпространствени тунели от Посейда до Арканзас и Бразилия за съхраняването на масивни залежи от кристали. Заради наситената с радий вода природните пещери и магнитната руда на Арканзас са избрани като област за програмиране на бързо развиващия се процес в тези пещери. Много известни учени жреци на Атла-Ра Закона на Единното са работили в тези пещери с цел да заредят кристалите с определени модели.
    Трите атлантически Кристала на Мъдростта и Изцелението, които някога са излъчвали великолепна светлина и божествени енергии в Храма на Изцелението, Храма на Единното и Храма на Знанието в Посейда, са сложени в пространствения замък в атлантическите Кристални полета на Арканзас.
    И сега активират Златния Слънчев Диск, разположен в Арканзас и настроен към 12-те еднакви модела, пръснати по планетата, с модела на 12-те кристални Черепа при формирането на свещения 13-ти шаблон. Както виждате, това е 13-20-33.
    Призваните и дошлите в Арканзас, ще участват в това пробуждане като в част от древен договор, свещена клетва, чието време вече е дошло. Мнозина вече са там, призвани да живеят в пределите на този кристален вихър, който ще се въведе в действие напълно, през 2012. След това, по време на оставащите портали с тройни дати, тези, които принадлежат към Закон на Единното, ще бъдат призвани и тогава Кристалите няма да се ползват неправилно, няма да бъдат в ръцете на алчни тъмни сили.
    Сега активирането на кристалите не е за вас, нито заземяването на вихъра, по-скоро вие трябва да се приесъедините към този завършек в рамките на тази активация и това астрономическо заземяване на квантовото кристално поле. Призовете Учените жреци, Кристалните Майстори Атла-Ра и Пазителите от Храма на Посейда и Закона на Единното.
    Майстори, по това време, чийто завършек вие чакахте цяла вечност и Атла-Ра и Пазителите на Кристалните Храмове на Посейда, ще чуят призива. Майстор-Кристалите от Златния век на Атлантида, сега отварят многоцветен размерен достъп, което ускорява планетарното и личното възнесение. Това е удържаната клетва, свещения завършек.
    Безусловно, можете да получите ефирен достъп до поддържащите енергии и мъдростта на атлантическите Кристали на Изцелението и Знанието. Не е нужно физически да сте в региона на Арканзаския вихър, за да получите и приемете участие в тази активация. Но има полза за тези от вас, които са призовани да посетят вихърът и да обиколят кристалните полета. Тези от вас, които искат да посетят свещените земи на Арканзас, ще могат да открият собствен кристал, изпълнен с енергиите от Златния век на Атлантида.
    Имате разрешението за това и кристалите ви се предлагат, с тази и много други цели.
    Представители на Сириус, Арктур и Плеядите, отсега подготвят сцената и очакват присъединяването ви. Изпратете енергиите си, изпратете светлината и намерението си за най-висшата полза на Платиновия Кристал с биоплазмено Взаимодействие, Кристала на Платиновия Лъч – Лъча на Баланса и Знанието. Някога, той е царствал в мъдрост и светлина в храма на Посейда и мнозина от вас отново ще го видят ясно с вътрешното си зрение и ще го почувстват в сърцето си със сълзи на радост.

    Атлантида – Храмовите Майстор-Кристали на Свещенния Кивот
    Атлантида наистина е липсващото звено от Пангея, разположено в средата на Атлантика. По-долу подробно ще ви разкажем историята й. Но знайте, Майстори, не всички велики храмови кристали на Атлантида са загубени. Всъщност някои от вас са били привлечени за спасяването им.
    Първият спасен храмов кристал е бил Синият Кристал на Знанието. Той е под земята под коронния вихров център, наречен Талимен Ридж, в древен свещен долмен. Синият кристал на Знанието е разположен вертикално и е 48 фута висок с диаметър 12 фута (приблизително висок 14,5 м и диаметър 3,5 м). Той вибрира и излъчва дъгата на сребърното, тюркоазеното и кобалтово-синия цвят, тъй като се активира от свещения договор. Той съдържа многомерна мъдрост и знание. Вторият спасен е Изумруденият Кристал. Сега той е под планината Мега, сърдечният център на кристалния вихър Арканзас. Висок е приблизително 20 м и с диаметър 5 м. Третият кристал се намира в Кивота – Платиновият.
    Платиновият Кристал под Магнетик Маунтин, близо до Еурика Спрингс, и се пробужда на 11/11/11. Той е с много чист цвят, но излъчва трепкащи петна платиново-сребърно, състоящи се о субатомни частици, наричани Био-Плазма. Био-Плазмата е съзнателно поле, притежаващо самосъзнание.Това поле, излъчвано от Платиновия Кристал, хармонизира спектърът в местата на стиковане във физическата материя с антиматерията. Всички вие съществувате и в измеренията на антиматерията. И веществената структура там е съвършено различна от тази на физическата материя. За нея е характерна по-висока честота (тази тема е разглеждана в други послания).
    Платиновият Кристал е огромен – повече от 100 метра височина и е по-дълбоко в земята, отколкото другите. Той има космическа сфера на влияние и енергиите му към 2012 ще обхващат планетата, в единна мрежа с другите кристали и разпространени чрез Кристалния Слънчев Диск.

    Атлантида – истинската легенда за падението
    Скъпи, тези кристали са били спасени от разрушения и сега ви се дава възможност да си спомните защо. Тъй като тези великолепни кристални същности, ви предлагат толкова много на всички вас. Разширение, свещен завършек – отнася се до всички. Време е да си спомните, какви сте били и всички да станете тези, които сте, по времето на пробуждане – това е завръщане към квантовото кристално поле. Атлантида е била Златно Време, великолепна епоха с незавиден край. И затова ви разказваме истинската история на това падение. Тя е съществувала преди повече от 200 000 години. В голямата си част, времената на Атлантида са били в епохата на светлината. Само заключителната фаза – от 17500 до 10500 г. до н.е., според термините ви е бил в тъмната ера, но в същото време това е ценен урок.

    Златният век
    Фактически, Златният период на Атлантида е бил най-висшето ниво на световно съзнание, постигано някога на земен план, от която и да е цивилизация – по-висше от Лемурия, от Му, от Рама. Някак си стана модерно, Лемурия да се разглежда като идеална цивилизация и макар те наистина да са постигнали относително недълга фаза с високо съзнание, като цяло, през тази ера, са живели не във физически тела, а по-скоро в ефирно състояние, подобно на девичанското и не са имали трудностите на физическото земно съществуване. В действителност, Лемурия никога не е постигала толкова високо ниво, подобно на това, в Златната фаза на Атлантида, от 40 000 до 18 000 г. до н.е., време, в което Боговете са били сред хората и всички са познавали радостното проявление. Това е било свещено време, когато повечето от вас са дошли като Звездни Деца и след това са избрали биологията и цикличните уроци на превъплъщението в Синята Планета, наречена Земя.
    Затова, когато разглеждате Атлантида, не си спомняйте само печалното й падение. Това е била една кратка фаза на великолепния древен свят, за която все пак не трябва да се забравя, тъй като от осмислянето й можете да получите толкова много. Скъпи мои, време е да си спомните.
    Превод: Анита

http://metta.ucoz.com/publ/arkhangel_metatron_ehnergii_11_11_11_platinovyj_kristall_bio_plazmennogo_vzaimodejstvija_chast_1/3-1-0-579
http://metta.ucoz.com/publ/ehnergii_11_11_11_platinovyj_kristall_bio_plazmennogo_vzaimodejstvija_chast_2/3-1-0-581


Създадено: 07/11/2011 • 12:11
Обновено : 07/11/2011 • 16:11
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5172 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.49 секунди