Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Пространствена настройка на хипофизата

Предаване на светлина. Пространствена настройка на хипофизата

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кенън

    От наша гледна точка, възнесението може да се разглежда като два сливащи се енергийни потока.
    Първият включва в себеси тялото КА, вашето фино енергийно тяло (т.е. вашия ефирен или духовен двойник). Всеки метод, който повишава вибрациите на КА, е способ за възнесение.
    Вторият поток включва вашето физическо тяло и трансформацията на материята в светлина. Пълното превръщане на материята в светлина е много напреднал метод за възнесение и като правило, може да се наблюдава само при много високоразвити Посветени.
    Но началната форма на тази метаморфоза могат да се проявят и се проявяват на разни стадии от възнесението.
    Звуковата медитация, която искаме да споделим с вас, служи за увеличаване потока на духовната (т.е. междупространствената) светлина във ендокринната ви система. При процеса на възнесението хормоните, съдържащи в себе си морето на биологията ви и вътрешната реалност на тялото ви, се усъвършенстват. Звуковата медитация е меко, но мощно средство подпомагащо възходящото движение.

    Медитация
    Предлагаме ви два метода при работата с тази настройка.
    Първия метод е предназначен за начинаещи. За тези от вас, които не са достатъчно запознати с вътрешното пространство на собственото си съзнание. Втория метод е за по-опитните.
    И двата метода работят достатъчно добре. Определете за себе си, на кой стадий се намирате и използвайте съответния метод.

    Първи метод
    При този подход просто насочвате фокуса на вниманието си в областта на хипофизата – главния регулатор на ендокринната ви система. Както във всички наши предишни предложения за пространствени настройки, звуците, които слушате, са аналози на колебания, които имат място в сферата на светлината и създават движение на енергията в хипофизата до тогава, докато задържате вниманието си на нея. Разположена е приблизително на два сантиметра зад междувеждието.
    Това е основното място, на което да се съсредоточавате. Не е нужно да го правите много точно. Простото спокойно насочване на вниманието в тази област е достатъчно за изпълнението на задачата. Ключевата дима е «покой». Не е нужна концентрация. Просто спокойно насочвате съзнанието си към хипофизата и позволявате на звуците, които слушате, да въздействат в тази област. Ако умът започва да блуждае и да се разсейва, просто върнете вниманието си обратно.

    Втори метод
    Тези от вас, които са по-добре запознати с вътрешния си свят, им предлагаме да си представят областта на хипофизата във вид на бял лотос, плаващ спокойно в безкраен обем от чиста вода. Този ментален образ поставя мозъка/ума във високо възприемчиво състояние и генерира качество на съзнанието, което силно подпомага този вид трансформация. Препоръчваме белия цвят като съвкупност от всички цветове, от всички честоти. Може да си представите лотоса като напълно или частично разцъфтял, но ако имате желание, може да си го преставите и като пъпка. Задръжте този ментален образ в областта на хипофизата, а също както при първия метод, ако умът ви започне да блуждае, върнете образа на лотоса в необходимата област.
    Какъвто и метод да използвате, каталитическите звуци ще предизвикват движението на фините енергии в хипофизата, създавайки каскада от енергийни ефекти във всичките ви жлези от ендокринната ви система. С продължаване прилагането на тази настройка, ще се запознаете по-добре с фините й, но мощни ефекти.
    Предполагаме, че преди началото на тази медитация, ще посветите няколко минути, за да се избавите от ежедневвните си грижи. Направете отчетливо разграничаване между тази кратка медитация и останалия ви живот. Медитацията продължава около пет миути, а след нея ви предлагаме да останете няколко минути в тишина и спокойствие, усещайки областта на хипофизата. Ако сте чувствителни към енергиите, ще усетите фините ефекти във всички жлези на ендокринната си система.
    Както говорихме преди, тази настройка е фина, но мощна. Този странен парадокс е основан на сложни взаимоотношения между материята и енергията.
    На по-фини нива в материята (на ниво субатомни частици), ще откриете по-мощни енергии. По същия начин, при преместване на по-фини нива в собственото съзнание, енергията (т.е. силата на съзнанието) нараства.
    Основните шаблони, съставящи настройката, са точно подбрани и създават сложни взаимодействия във фините области на съзнанието.
    Нека простотата на този метод да не ви подвежда. Това е мощно средство за преобразуване на съзнанието.
    Затова ви препоръчваме да експериментирате и да откриете собствената си зона на комфорт при работа с тази настройка.
    Създавайки усилен светлинен поток през хипофизата, стартирате мощно очистване. И всеки от вас си има собствена комфортна зона.
    Някои от вас могат да издържат прослушване на настройката само веднъж на ден. Други ще усетят необходимост от многократно прослушване. Ако прослушвате регулярно, ще усетите, че енергийната ви ниша, зоната на комфорт, се разширява и ще можете да слушате многократно. Но ръководен принцип винаги трябва да бъде усещането за комфорт.
    Ако слушате настройката прекалено често за своята енергийна реалност, ще усетите, че сте преминали границата. Ще усетите, че вътре във вас се освобождава повече, отколкото можете да издържите. Факт е, че когато всички жлези на ендокринната ви система получат светлинни колебания от хипофизата, те се освобождават от задържащите ги шаблони енергия и съзнание.
    Единственото ръководство за продължаване на работата, може да бъде само собственото ви удобство. Тези от вас, които са по-войнствени по природа, могат да кажат: „заставяме реката да тече”. Но разберете, че значително ускорявате енергийната трансформация на ендокринната си система. И ако възприятието ви, мислите и чувствата ви се ускоряват прекалено, е по-добре да намалите темпото. Слушайте настройката по-рядко и намерете зоната си на комфорт.

    Световна медитация 11/11/11
    Тези от вас, които искат енергийно да се присъединят към нас, където и да се намирате, по време на Световната медитация на 11 ноември 2011, молим да работите редовно с тази настройка. Колкото по-добре сте я усвоили, толкова по-добре ще се чувствате с фините й ефекти, толкова повече ще можете да получите от Световната медитация.
    По време на медитацията, за групата, която ще се събере в Сиатъл, настройката ще бъде повторена седем пъти последователно. Тази група ще удържа физическия фокус на Световната медитация, но енергията й и тридневния събор в Сиатъл, ще излязат извън пределите на времето и пространството. С други думи, вие по всяко време на това събитие, можете да влезете в състояние на дълбоко вътрешно осъзнаване, без значение, къде се намирате физически.

    Дата и час
    Медитацията ще се проведе от 21 до 22 часа по Тихоокенско време на 11 ноември (от 5 до 6 часа по Гринуич в събота на 12 ноември).
    Ако решите да провеждате тази енергия по това време, препоръчваме ви да прослушате настройката седем пъти, след това 20 – 30 минути да постоите в тишина, задържайки вниманието си на хипофизата. Препоръчваме ви след това да полегнете и да починете, ако имате възможност за това.
    Трансформиращата енергия на тази медитация ще се усеща и работи в продължение на три дни, който ще започне от 19 часа (тихоокеанско време) на 11 ноември до 16 часа на 13 ноември. През този период медитацията с пространствената настройка на хипофизата ще е най-мощна.
    Ние даваме тази настройка в благоприятно и опасно време за възнесението на човешкото съзнание. Даваме я с надеждата, че тя ще ви помогне да си върнете суверенността като сътворци. Смятаме също така, че тази конкретна настройка, ще ви служи още много години като инструмент за трансформация.
    От всички пространствени настройки, които сме ви давали, тази е най-ценна.
    По време на създаването си, настройката се е раждала и преплитала с трансформиращи енергии от 5 до 12 измерение на нашата междупространствена реалност.
    По самата си природа, настройката носи фини, но мощни еволюционни енергии. Мнозина от вас ще я използват, за да видят по-ясно тайната в сътворяването на своята реалност. И когато завесата, която разделя физическата реалност от фината се разкъса, ще се пробудите за ново виждане на самите себе си и ново разбиране за мястото си в Космоса.
    Хаторите
    27.9.2011г.

    Коментари на Том
    Най-добре е да слушате настройката със слушалки – стереозвукът в този аудиозапис създава сложни вихри от фина енергия, там където е фокуса на вниманието ви. Ако не разполагате със слушалки, поставете колонките на по-голямо разстояние една от друга, за да се получи по-добър стерео ефект.

    Пространствена настройка на хипофизата

    Този линк ви отвежда до Лицензионно споразумение от раздела Звукови дарове. След като се съгласите с лицензионното споразумение ще можете да слушате или свалите аудиофайла.
    Том Кенън

http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody/khatory/peredacha_sveta_prostranstvennaja_nastrojka_gipofiza/4-1-0-65


Създадено: 06/10/2011 • 11:43
Обновено : 06/10/2011 • 11:43
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 6008 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.39 секунди