Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Септември 2011 – трансформация на плътността

Септември 2011 – трансформация на плътността

Тутта Майер

    Последните дни на август донесоха доста тежка енергия. Имаше усещането, че въздуха е станал „по-гъст”. А на 2 септември имаше т.н. „коронарни дупки” – зони на разкъсано магнитно поле на Слънцето, позволяващи на слънчевия вятър свободно да изтича в посока към Земята. Коронарните дупки са със 100 пъти по-ниска плътност от останалата част на короната.
    Този внезапен прилив на свръхплътна енергия действа като магнит, който изтегля от нас всяка от нашите плътни енергии. Сложно е, но в крайна сметка, това ни дава невероятна възможност за постигането на „състояние на пустота”. Ние можем да достигнем до тези свои части, за които сме забравили или сме ги избягвали, за да изгребем „купищата прах, натрупани по ъглите”, където отдавна не сме надниквали.
    Разликите между ниските и високите вибрации, стават все по-очевидни, все по-съпоставими, по-интензивни. Ако винаги ви е било доста сложно да сте сред определени хора и ситуации, сега може да имате чувството, че се задушавате в тези енергии.
    Тези хора, които все още са силно привързани към плътните енергии, им става много трудно да се съпротивляват на увеличаващия се обем „по-лека” енергия. Това съпротивление е изморително и изтощава физически, но докато се страхуват от новите енергии, това ще продължава.
    Кой се страхува от високите енергии и главното, защо? Затова може да има множество причини. За някои, тези промени се асоциират с загуба на властта, загуба на комфортната зона, загуба на убежденията за такива понятия като стабилност и безопасност. Някои буквално са обидени на висшите си аспекти, защото оценяват, че нямат това изобилие, което заслужават и никога няма да го имат. Затова, когато се сблъскват с по-високите енергии в някой друг, това предизвиква в тях буря от негодуване и раздразнение.
    Плътното не може повече да остава в спящо състояние, да бъде игнорирано и да се крие в далечния ъгъл. Затова не се учудвайте, ако видите, че все повече хора, стават все по-раздразнителни и сърдити, и нападат словесно или физически отвсякъде. Ние ще наблюдаваме тези „нападения” и в личните отношения, и в обществото. Предполагам, както по-високата енергия е несъвместима с плътната енергия, така и плътната енергия се задъхва от висшите енергии.
    Но независимо от това, определяйки едни или други хора принадлежащи към един или друг вид енергия, не трябва да забравяме, че всички ние в себе си имаме и от двата вида енергия – в една или друга степен. Много малко хора, ако такива изобщо има, вибрират само на един вид енергия. Затова, дори да се смятате за „високовибриращи”, все още има известна плътност във вас. И точно тази плътност създава усещането за „задушаване” в присъствието на някои хора.
    Затова, ако се чувствате некомфортно в нечие присъствие или някаква ситуация, задайте си въпроса: „Каква плътност е засегната в мен? Какво е скривала в мен, до този момент, тази плътност? Страхувайки се от нечие щастие или радост, не намалявам ли собствената си способност да бъда щастлив и радостен? Не се ли страхувам, че нечие финансово изобилие, ме лишава от възможността да живея в изобилие? Не се ли страхувам, че нечие нещастие или болка, ще засегнат по някакъв начин моя живот?”. Въпросите могат да бъдат много различни.
    Плътността прилича на облаците, които временно закриват Слънцето, създавайки сянка. Плътността е сянката вътре в нас. Затова, когато усещате „плътност” (емоционална тежест), знайте, че да бъде преобразувана е много лесно, изяснявайки си, че тя прикрива в нас истината, защото до този момент, не сте й обърнали внимание.
    Преминавайки през заключителния стадий по освобождение от нискочестотните енергии, ще видим голямо количество „драми” около нас – лични, социални и глобални. Важното е, да не се окажем въвлечени в тези драми. Те приличат на черни дупки, засмукващи всичко „плътно” около себе си със силата на магнитното привличане. Не ставайте съучастници на емоционалното безумство, самоизтощавайки се в опитите да заставите най-добрия си приятел/колега/някои от близките роднини, да видят, че се намират в потискащи и отравящи отношения/ситуации/брак/работа, докато те остават там, където са. Не се присъединявайте към тълпа от паникьори, крещящи за „края на света”, виждайки непредсказуемото време и разрушаващата се икономика.
    Преобразованията изискват някои неща да бъдат разрушени, преди да бъдат създадени нови. Някои хора ще се стискат с всички сили за старото, въобразявайки си, че разрушението е край на всичко. Ние нямаме понятие за естествените цикли на смърт и възраждане, и затова се страхуваме от промените, дори винаги да водят до нещо по-добро. Най-конструктивното, което можете да направите по време на преобразувания – своето собствено, на свои близки или в света – е да уважавате процеса.
    Да уважавате това, което може да се възприема като „затънал в бедствено положение и в трудна ситуация”, тъй като тази ситуация може да е нужна на човека за неговата лична трансформация. Помнете, че ако разрежете пашкула за да помогнете на пеперудата, тя може никога да не успее да излети и да загине. Измъкването от пашкула е инициация. Това, което изглежда като борба, фактически укрепва крилата на пеперудата за полет. Точно затова нашите галактически братя и сестри не са дошли да ни „спасяват” – ние трябва да го направим сами – това е целта на въплъщението и пребиваването ни тук.
    Хората неправилно разбират „ненамесата” – за тях това е равнозначно на „да не се прави нищо”. Това прилича, все едно в тъмнина държите факел, помагайки на други да запалят собствения си факел.
    Изкажете истината си, предайте съобщението си, споделете това, което знаете! Завийте с одеяло този, който трепери. Дайте храна на гладния. Позволете на хората да знаят, че сте тук за да им помогнете. Хвърлете въже там долу, ако някой иска да излезе, но не се спускайте, за да бутате с всички сили нагоре, ако ви се съпротивляват постоянно!
    Само напред и нагоре!

http://www.sila-sweta.ru/news/sentjabr_2011_transformacija_plotnosti/2011-09-07-115


Създадено: 10/09/2011 • 19:40
Обновено : 10/09/2011 • 19:40
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 4833 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.51 секунди