Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Архангел Михаил и Семейството на Светлината за енергиите през септември 2011

Архангел Михаил и Семейството на Светлината за енергиите през септември 2011

Предадено чрез Луиза Бакланова – 31.8.2011

    В августовските енергии имаше елементи от много сложни за вас многомерни честоти и са началото на тези преобразования, които се усилват с всеки изминал ден, с всеки изминал месец. Септември ще ви донесе още по-сложни енергии, още по-многомерни и сега се учите да живеете в тези енергии. Всичко, което изпълва живота ви – ситуациите, пространството ви, ще се усилват именно като проява на многомерност. И тези енергийни вълни, които нахлуват в пространството на планетата, носят освобождение за всеки от вас, както и на планетата, освобождение от всичко, което не подпомага вашето израстване и развитие, от всичко, което ви пречи да се движите напред, от всичко, в което затъвате и ви обърква, от всичко вече отработено, осъзнато и преосмислено от вас.
    Септемврийските енергии ще нахлуят много мощно в пространството на всеки човек и ще се проявяват в моменти на освобождение и очистване на всички нива и във всички ситуации. Трябва съвсем ясно да осъзнавате, как да бъдете хармонично настроени към тези потоци, и как да ги използвате максимално, така че този поток не само да е комфортен за вас, но и максимално да го използвате, да бъде продуктивен като очистване и освобождаването на всеки от вас. Особено трябва да отделите внимание на менталното ниво, на мислите, на чувствата и емоциите. Затова сме говорили много и продължаваме да говори постоянно – вашите мисли формират реалността ви и чувствата ви зависят от мислите ви. Единството на мислите и чувствата е това единство, което всеки от вас може да постигне вътре в себе си, точно в очакваните от вас енергии.
    Много е важно за вас сега да осъзнаете, да усетите, в какво е истината, какво е истинското за вас, какво избирате за себе си. Месец август бе пълен с избори и разбиране, накъде отивате, и какъв Път избирате. Септември предполага, че този избор вече е направен и вече се движите по Пътя и сте готови за действия. Септември ви дава възможност да освободите Пътя си от препятствия, действайки в единство във вашите мисли, чувства, намерения, движейки се в нужното направление. И септемврийските енергии ще ви подпомагат много мощно в движението ви по този Път.
    Важно е да се обърне внимание на тези предположения, направени от вас през август, на тези врати, които са отворени за вас през предходния месец, на тези възможности, които са се проявили за вас. Всичко, което ви е донесъл август, ще бъде напълнено с перспектива и максимално проявление по вашия Път с тези резултати, които искате да сътворите за себе си.
    Ако изборът ви съответства на Божествения замисъл, в живота ви по най-вълшебен начин ще се прояви синхронност, която създава възможности за решаване на въпросите и ситуациите. Септемврийските енергии ще донесат в пространството на планетата много високо ниво на Любовта и Доверието. И вие трябва да помните това и да разбирате същността. Ако сътворявате в Любов и с Любов, ако имате доверие на процеса, доверие на своята съзидателна творческа сила, ако се доверявате на Вселената, че в нужното време ще получите всичко – не може да претърпите провал.
    Осъзнайте, кои сте в действителност, осъзнайте своята съзидателна сила, цялата си мощ, която е заложена във всеки от вас. Вие се движите по Пътя си сами, но ако проявите в себе си тревоги, съмнения, страхове, процесът ще спре, защото веднага ще бъде отчетена свободната Воля и Избора. Важно е да разберете, че сами спирате своите процеси, да разберете, че скоростта на процеса зависи от вас, от вашият избор, от вашите чувства и мисли. Можете да увеличавате скоростта на процесите със своето намерение, да променяте скоростта според усещането си за комфорт и според вътрешното си състояние. Септемврийските енергии като мощни вълни ще измиват от вашите пространства всичко, което не ви служи повече, всичко, което ви пречи по Пътя ви на развитие. Но ако се вкопчвате в старото, ако не сте готови да се разделите с този боклук, той ще остане в пространството ви.
    Всеки от вас е канал за енергия, която заземявате в просторите на планетата си и в своите пространства. И много е важно този поток да преминава чист през вас, без да го замърсявате. Но при взаимодействието на енергиите с вашето пространство, се променят честотите на тези енергии, които заземявате. Разберете, вие приемате много високи по своята честота вибрации, за вас е важно да запазите тази честота и именно тази висока честота да заземите – от това има нужда планетата и всеки от вас. Това е работа, труд, но на първо място е работа над себе си, промяна на самия себе си, промяна на съзнанието и всички енергии, които ще дойдат в последствие на планетата ви, ще се проявяват за всеки човек, преди всичко като процеси и ситуации, които водят до промяна на съзнанието. Това е важно да се разбере и септемврийските енергии ще ви подготвят да приемете тези вибрации. За целта, трябва да бъдете толкова чисти и балансирани, доколкото можете да си го позволите.
    Наред с очистването на фините тела, ще протича и очистване на физическото тяло, защото то може да умре при такива интензивни потоци. Ще се променя режимът на сън, поради промяна на циклите, ще се променя физиологията, физическото тяло се преустройва. Ще спите по-малко, защото физическото тяло успява да удържи в своите пространства толкова енергия, че вече няма да имате нужда от предишното количество сън. Важно е да обърнете внимание на храната – с какво се храните. Ще имате по-малка нужда от храна, за сметка на енергията, която удържате. Трябва да пиете много структурирана вода, която носи информация. Във всяка чаша вода, която изпивате, залагайте нужната ви информация! Информация за вашите мечти, за вътрешното ви състояние, за това, което искате да стане реалност. Информация за тези енергийни потоци, които искате да удържите в себе си. И това вече ще е вода от друго ниво, с други вибрации, изпълнена със светлина, с информация, с които ще подхранвате клетките на тялото си.
    Трябва да освободите организма си и да не се вкопчвате в тези канони, които са установени от миналия ви опит. Трябва да се научите да се вслушвате в организма си – ако не ви се яде, не го правете. Слушайте организма си, от какво има нужда той: от сън, от храна, от почивка; тегли ви към природата, към водоем, в гората, искате уединение или напротив, общуване. Общувайте с единомишленици, с тези хора, с които говорите на един език. Това е особено важно сега, за да се подкрепяте едни други в този процес, през който преминавате индивидуално и всички заедно.
    Много е важно да освободите пространството и да промените енергетиката на това място, където живеете, във вашия дом. Освободете се от боклуците, които ви пречат, които създават в помещенията енергийни въртопи, чез които изтича енергията ви. Избавете се от всичко, което не ползвате. Много е важно да разберете, че трябва да промените енергията около вас и във вас. Септемврийските енергии ви дават възможността, максимално да се избавите от всичко, което вече не ви е нужно. Ще се избавяте от излишните килограми, ако не са ви нужни, ще изчезват въпросите, които се появяват във връзка с разни диагнози за физическото ви тяло. Ще изчезват подсъзнателните негативни нагласи, които сте създали преди, и от които сте готови да се откажете. Ще изчезват навиците, от които искате да се избавите и на тяхно място ще дойдат нови, полезни навици.
    Важното е да се научите да удържате енергиите с високи вибрации във себе си и около себе си, да се научите да създавате такъв енергиен поток, че да излъчвате Светлина и Любов само с присъствието си в живота на другите хора. И навлизайки в пространството на някого или на група хора, само със своето присъствие, да повишавате вибрациите им, просто защото излъчвате Светлина. Това е възможно само когато удържате в пространството си енергии от най-високо ниво, когато сте изпълнени със Светлина и безусловна Любов, която съществува във всеки от вас.
    Прекалено много енергии се губят при мнозина от вас, когато се страхувате от някакъв разговор, от телефонно позвъняване, от общуването с някой конкретен човек и отлагате постоянно това общуване. Отлагайки ден след ден, от вашето пространство изтича енергия. И пространството с ниски вибрации, такива като страхове, тревоги, безпокойства, нараства постоянно. Обърнете внимание на това. Все пак ще ви се наложи да общувате с този човек. Рано или късно ще разговаряте с него за решаването на някакъв проблем и вие не можете да избягате от това. Колкото повече отлагате, толкова повече енергия губите и създавате в пространството си ниски вибрации на безпокойство, страх и агресия, които могат да се проявят по-късно.
    Трябва да осъзнаете, че ако трябва да позвъните, да уточните някакъв въпрос, да определите някакъв избор, направете го ВЕДНАГА. Ще решите всички въпроси, ще съхраните огромно количество енергия в пространството си и няма да отглеждате ниските вибрации на страха. Ще усетите облекчение в пространството на сърцето си, ще постигнете радост и щастие в себе си от факта, че сте успели да се справите, като по този начин премахвате блокиращите моменти, които идват от миналото ви и създават прегради по Пътя ви. Променете навиците си, поведението си, изборите си. Променете изборите, които сте правили под въздействието на страха и правете избори в Любов, в Любов към себе си и към този човек, с когото общувате и изяснявате въпросите, които ви безпокоят. Това е важен момент, такива ситуации се срещат в живота ви много често и блокират преминаването на енергиите. Такива блокажи впоследствие могат да се проявят в нежелани ситуации, които да ви хвърлят в негативни емоции.
    Искаме да ви пожелаем днес, да сте в единство с ритмите на Вселената, с тези енергии, които идват в живота ви, за да сте в резонанс с потоците от най-високи вибрации! За да усетите тази безусловна Любов, която има във сърцето ви и да се изпълните с тази Любов, да сте в единство с Вселената и всичко съществуващо! Искаме да ви кажем, че всеки се намира на мястото, където трябва да се намира според предварителния договор! Заявяваме на всеки, който се съмнява – намирате се там, където СТЕ и пред всеки от вас се разкриват огромни възможности!
    Днес дойдохме във вашето пространство, защото е станало достъпно, поради вибрациите, които удържате, и поради енергийното пространство което формирате като единно колективно съзнание. И благодарим на всеки от вас за избора, който правите, за Любовта, която носите в сърцето си и за Светлината, която е всеки от вас!
    Бъдете благословени!

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/2011-3


Създадено: 07/09/2011 • 11:05
Обновено : 07/09/2011 • 11:05
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5172 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:


Коментар №2 

Draupadi 10/09/2011 • 13:45

Благодаря за прекрасния материал !! :))

Коментар №1 

Emma 09/09/2011 • 14:26

Много хубави неща ни чакат, което много ме радва! Бъдете себе си, обичайте се и обичайте всички и всичко около вас! В това е истината, само толкова. Толкова простичко... надявам все повече хора да се замислят върху това.
^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.43 секунди