Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Трансмутация и огнено преображение в преходния период при смяна на цивилизациите

Трансмутация и огнено преображение в преходния период при смяна на цивилизациите

   „Човечество на Планетата Земя! Приключи Великото начало на Енергийните Преобразувания. Радостта на Вселената няма край. Грандиозният празник на Космоса достигна Вашата Планета.
    Вашето Преображение, вашето възвишаване ви очаква. Дойде празникът на Земята. Все още всички не са усетили това, но скоро Потоци от тази енергия ще облеят Всичко. От Планетата ви изтича посрещаща енергия. Вие, хора на планетата Земя, ще преминавате през два потока, което е особено сложно. Възлагаме големи надежди на успешната ви работа със самите вас. Единствено всеки индивидуално ще успее да постигне най-високи резултати. Радостта на космическите Сили придава увереност и възможност да ви помагаме творчески и духовно.
    Празник за душата е празникът на трансмутацията.
    Да пребъде радостта от Величието на Висшето Космическо във вас. АУМ
” - Учителите

    На границата на хилядолетията се решава духовно-нравствената съдба на човечеството. Стигнали сме до мига, когато всеки от нас е пред избор – с кого и къде да вървим. Времето е наситено и нагнетено от сроковете на предишните събития. Тези велики събития са свързани с приближаването на особени космически енергии към Земята, тъй като на човечеството предстои огнено кръщене. В светото Писание е казано „Предстоят събития на духа. Очаквайте огънят и самият свети дух”. Огънят се дава на човечеството за прочистването и възкресението му. Това е периодът на Преображение.
    Въздействието на тази епоха е бързотечно и нашата пета (арийска) раса трябва да приключи еволюционния си скок и премине в 6-тата коренна, зараждаща се раса. Расата на Светлоносците.
    Шестата раса се заражда по цялата Земя и първите й израстъци могат да се забележат навсякъде. Представителите на шестата раса се отличават с ясност и чистота на съзнанието си. Те следват тези принципи и канони, които са изложени в свещените книги – Библията, Корана, Бхагавад-Гита, Агни йога и др.
    За вас сега няма по-важна задача от тази да разпръсквате, колкото може повече Светлина относно случващото се на планетата, в недрата й, в околоземното пространство и най-вече в душите и телата на хората. А ставащото е Всепланетарно Преобразуване.
    От разбирането и приемането на тези проблеми, от съзнателния устрем към еволюционни промени, зависи не само живота на стотици милиони хора, но и съдбата на Безсмъртното им АЗ.
    Срещаме много хора с фини тела и души готови за възприемане вече на това новото, което настойчиво чука на вратата на днешния ни живот. Тези хора в една или друга степен са се докоснали до процесите на трансмутацията, до знанията за прехода и Огненото Преобразуване.
    Всеки човек сам избира пътя си. Но той трябва да знае, че ако е избрал пътя на Инволюцията, вместо на Еволюцията, то това ЩЕ ДОВЕДЕ НЕ САМО ДО УНИЩОЖАВАНЕТО НА ФИЗИЧЕСКОТО МУ ТЯЛО, НО И ДО УНИЩОЖАВАНЕТО НА АЗ-А И РАЗРУШАВАНЕ НА ЛИЧНОСТНАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ. Някои се отнасят скептично към тази информация, дори с насмешка, но това не е приказка, нито космическа фантастика, а нашата с Вас реалност. И животът скоро ще им предостави неопровержимо потвърждение на заблужденията им. Колкото по-бързо разберат хората това, толкова по-малко загуби ще понесе Човечеството на Планетата Земя, преминавайки през новата Еволюционна граница, разделяща 5-тата от 6-тата раса.
    В едно от посланията на Учителите, адресирано до хората на Светлината, се казва:
    „Чрез вас, скъпи приятели, искам да известя хората, за да разберат случващото се в Космическите простори, в околопланетното Пространство, в самата Планета и във вас самите – хората на Планетата Земя. Цялото човечество е навлязло във великото Преображение на Новата епоха от Ерата на Водолея. По планетата крачи Трансмутационния Период. Вече мнозина усещат това в себе си, ще го почувстват на Духовен, Енергиен и физически план. Всеки от вас в различни степени, по различно време, различно ще почувстват в себе си въздействието на Енергийните потоци излизащи от Космическите сили, преобразуващи вас – хората. Всеки ще може да изпита това въздействие. Никой няма да избегне допира до тези Огнени Енергии. Великото преобразуване настъпи, Земята навлиза в нов Еволюционен оборот и пространственият Огън вече e включен в щадящо-трениращ режим”.
    От 2 януари 1995 г. Планетата Земя и всичко съществуващо на нея, в т.ч. човека, са на нова степен в еволюционното развитие. Дойде този момент, за който е казано в Библията „Не всички ще умрем, но всички ще се променим”. Ще се промени не само физическото тяло, но и фините нива на човека. Еволюционното преобразуване на физическото тяло се осъществява по пътя на трансплантацията и трансмутацията, а преобразуването на духовно-енергийните структури и съзнанието по пътя на трансформацията.
    Трансплантация – това е създаване, замяна или реабилитация на органите и жлезите в организма на човека. В днешно време е създаден нов орган (засега на фино ниво), който генерира Енергия и започва процесът на реализацията му на физически план (в тялото на човека). Реабилитиран е органа, намиращ се в мозъка на човека, функциониращ в епохата на Атлантида.
    Трансмутация – това е необратим физиологичен процес, протичащ в клетката на молекулярно ниво. В резултат на този процес в човешкия организъм ще настъпят такива промени, които ще доведат тялото до ново състояние и ще позволят да се откаже от химическата енергия на разрушението и да премине към чиста Енергия от Космоса. Това ще е възможно благодарение образуването на нови органи за преобразуване, генериране и акумулиране на Космическата Енергия. При такава пренастройка нуждата от храна постепенно ще намалее, след което изобщо ще изчезне. Промените ще се случат благодарение на съвместното въздействие на двата Потока – качествено променената Енергетика на Земята и Огнените Енергии на Космоса.
    Трансформация – промяна на формата в същността й, докато Трансмутацията проявява промените на формата според назначението й. Целта на трансмутационното Преображение през този етап е, образуването на Безсмъртната Духоматерия.
    Духоматерия – ново еволюционно състояние, към което се стреми Космоса. Процесът е естествен и се нарича още „създаването на светлинно тяло”. Преходът в светлината е постепенен процес. Не е възможно днес да си материя, а утре да се събудиш чиста светлина. Енергийните ни полета трябва да се наситят със светлина и да се пренастроят към вибрациите й постепенно, иначе „ще ни изгорят предпазителите”.
    Тялото на светлината постепенно се образува по пътя на трансмутацията на физическото ни тяло чрез мутация и насищане със светлина. Това е свързано с настройката на енергийните ни полета към висшите честоти и по-фините октави на светлината. Всички ние се развиваме, попивайки светлина според усъвършенстването и растежа си. Едни работят съзнателно с възможностите, получени след промените и тяхната Трансмутация преминава по-бързо. Други не осъзнават този велик процес, но също попиват светлина и промените им са синхронни с промените на цялата планета. А някои преминават в ускорен режим под ръководството на Възнесените Владици и Ръководителя на Шестата Раса Мория.

    Превод: Анита.

http://oberig.ucoz.net/publ/centr_oberig/materiali_po_transmutaciji/transmutacija_i_ognennoe_preobrazhenie_v_perekhodnoj_period_pri_smene_civilizacij/7-1-0-61


Създадено: 19/06/2011 • 13:05
Обновено : 19/06/2011 • 13:05
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 5065 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.38 секунди