Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - Проявление на „вълшебството” с промяна на времевите линии

ДЛ Зета. Проявление на „вълшебството” с промяна на времевите линии

2 април 2011

   Промените във времевите линии не е вълшебство, макар и да работят така, когато ги ползвате като инструмент за управление на ежедневната реалност.
    Промените на времевите линии са възможни измежду безкрайните потенциални потоци на реалността, които обкръжават текущият поток от реалността на всеки отделен човек. Тези потенциали са алтернативните реалности, които вече съществуват енергийно. Способни сме да активизираме алтернативния поток във физическата ни реалност и да се придвижваме около потока чрез осъзнаването, намерението, фокусирането и действието.
    Като използвате този процес, за да творите реалността, сте способни да сканирате потенциалните потоци на реалността, които са достъпни във всеки момент и да изберете потока, изравнен с желания от вас резултат, и да създадете измененията в направлението на новия жизнен курс.

    Признаци, според които текущата ви времева линия не работи.
    Използването на процеса за промяна на времевите линии, е един начин за промяна старите медоди на творчество и опит в реалността. Не бива много години настойчиво да продължавате безрадостните и не носещи удовлетворение времеви линии, като се опитвате да промените реалностите, оставащи си неизменни. Не бива да се плува срещу потока от препятствия, без да се осъзнават виденията (знаците), които съдържат те. Ако това е реалността, която изпитвате, време е да поспрете и преразгледате следвания от вас курс. Пътят, наситен с препятствия е знак, че е време да минете на нова времева линия, където съществуват избраните от вас реалности.

    Опитът да се променят съществуващите потоци на реалността е напразна загуба на време и ресурси
    Казахме, че не можете да промените реално природата на специфичния поток от реалността. Сега ще ви кажем, защо дори за висшата си ползва не трябва да се опитвате да промените потока. Опита за промяна на това, което е, отнема невероятно количество жизнена енергия и усилия. Бихме могли да сравним това с мисленето на човека, който си купува небостъргач, за да го бутне и построи на негово място автомивка. Тогава, как би могло това да бъде възможно, ако имате неограничено време, енергия и ресурси – едва ли ще е целесъобразно за мащабите на Вселената. Вселената винаги поддържа най-простия и ефективен начин на действие във всеки случай. Движението против естествения поток на Вселената изтощава и дисхармонизира, дори да е с висока цел. В горепосочения случай най-простото е да купите съществуваща автомивка или да построите нова на свободен парцел.
    Ето още една аналогия: да се опитваш да убедиш оператора в киното да пусне друг филм, вместо посочения в програмата, при положение, че е по-добре да намерите друго кино, където прожектират искания от вас филм. И двата, описани от нас сценарии, са абсурдни, но хората от всички времена се опитват да променят реалността. Ако можехте да използвате цялата енергия, изхабена за опити да се промени съществуващата сюжетна линия в потока на реалността, то тя би задвижила света. Това е огромна напразна загуба на време, енергия и ресурси, която нито една епоха не е пропуснала.
    Опитът за промяна на съществуващият поток реалност, прилича на опит за промяна на формата на вече втвърден бетон. Буквално. След като реалността вече съществува, то тя е конкретна, неподвижна, неизменна. В перспективата на енергията, опита да се промени съществуващия поток реалност, ще ви привърже много по-здраво към реалността, която се стремите да промените. Ако примерно сте автор, който мечтае да е популярен романист и съжалявате за неуспехите, и за пропуснатите възможности, за отсъствието на вдъхновение, то това ще ви обвърже с потока реалност за намаляване на сполуката ви и ще бъдете автор, който се стреми да е успешен, но не го прави. Историята е пълна с примери за хора, които се опитват неудачно да променят съществуващия поток реалност, вместо просто да се преместят към друг поток на реалността.
    Същият гореописан автор може да използва метода за промяна на времевата линия като просто успокои ума си и прегледа полетата на потенциалите си, за да намери времевата линия, където той е успешен писател. С избирането на тази времева линия, той се вслушва във вътрешния си глас и е готов да направи всичко, за да осъзнае още по-пълно тази времева линия. Готовността за действие е ключов момент в метода за промяна на времевата линия. Нашият автор, извършващ промяната, може да има нужда от определени крачки, които да го доведе до среща с някой, който организира група надарени автори, и който може да го стимулира за успех, или пък да срещне някой, чийто приятел е редактор – възможни са и други синхронични сценарии.
    Синхронността е само показател, къде можем да правим промените, които желаем. Те ни говорят, ние действаме за промяна реалността на избора ни.

    Майсторството на съзнанието и петимерните времеви линии
    Промяната на времевите линии е важен компонент в духовното майсторство, защото е основан на предпоставката, че всеки избира реалността си, вместо да се опитва да я промени. Майсторът признава, че желания поток реалност вече съществува в него със собствено място и регистрация. Той разбира, че формирането на този поток е въпрос на избор и активирането му. В този процес се подразбира мисленето на страничния наблюдател, който действа не от отчаяние или нужда, а от вътрешното знание и решимост.
    Майсторството на съзнанието не оставя място за съмнение. За да се освободите от съмнения, трябва твърдо да се придържате към вътрешното знание, че желаните потоци реалност съществуват и могат да бъдат активирани. Това не означава, че всеки винаги ще знае, как и кога ще се проявят желаните от него реалности. Когато човек тръгва да изучава и разбира работата и природата на Вселената, той ще получава непосредствени знания за това, как да прояви (манифестира) промените във времевите линии. Това знание е основано на опита от вътрешните планове. Знанието за вътрешните планове, обединено с решимостта, духовното изравняване и готовност за действие, е мощен еликсир, който прави възможно всичко.

    Духовните майстори нямат нужда от гаранция
    Тези, които все още имат нужда от гаранции, че всичко ще сработи, въпреки че предприемат определени действия, те все още го правят със съмнение. Съмнението ни свързва с действителността, където желаните реалности са отвъд границите на нашия достъп. Вярата, както дълго се е смятало, е била ценно качество за манифест и тя е полезна в определени ситуации. Тъй като навлизаме в това ново време, когато духовното майсторство е по-достижимо отколкото, когато и да било преди, ни молят да преминем границата на сляпата вяра и да вярваме с вътрешното си знание.
    Вярата се основава на надеждата и измолването на нещо, но нито едното от двете неща не е пътя на духовния майстор. Вярата, подобно на съмнението, отваря врата, която може и да не проявява избраните реалности. Майсторът върви напред във всеки момент със знанието, че настойчивостта, увереността и решителността му, ще позволят да прояви желаната реалност.

    Превод: Анита.

http://metta.ucoz.com/publ/dl_zeta_manifestacija_quot_volshebstva_quot_s_izmeneniem_vremennykh_linij_2_aprelja_2011/22-1-0-478


Създадено: 06/06/2011 • 20:13
Обновено : 06/06/2011 • 20:13
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 4586 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.55 секунди