Търсене
СЪДЪРЖАНИЕ

ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

АЛТЕРНАТИВА

Затвори Владимир Мегре

Затвори Нийл Доналд Уолш

Затвори Новата педагогика

Затвори Здравеопазване = Болестоопазване

Затвори Семейните отношения

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Анонимните

Затвори България днес!

Затвори Бърза помощ

Затвори В помощ на духовното усъвършенстване

Затвори Второ тримесечие на 2016

Затвори Второ тримесечие на 2017

Затвори Второ тримесичие на 2013

Затвори Второ тримесичие на 2014

Затвори Второ тримесичие на 2015

Затвори Електра

Затвори Клаус Джоул

Затвори Крайон от Русия

Затвори ПЪТЯТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Затвори Писма на Христос

Затвори Поезия

Затвори Послания от Космическото Братство

Затвори Първо тримесечие на 2014

Затвори Първо тримесечие на 2016

Затвори Първо тримесечие на 2017

Затвори Първо тримесичие на 2015

Затвори СМАЙВАЩАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ

Затвори Селфидона

Затвори Текущата ситуация

Затвори Текущата ситуация - второ полугодие на 2012

Затвори Текущата ситуация - последно тримесичие на 2012

Затвори Текущата ситуация - първо тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесечие на 2016

Затвори Трето тримесечие на 2017

Затвори Трето тримесичие на 2013

Затвори Трето тримесичие на 2014

Затвори Трето тримесичие на 2015

Затвори Христос говори2:

Затвори Христос говори:

Затвори Четвърто тримесечие на 2015

Затвори Четвърто тримесечие на 2016

Затвори Четвърто тримесичие на 2013

Затвори Четвърто тримесичие на 2014

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Молба за прошка
Помощен
Посетители

free counters

В помощ на духовното усъвършенстване - За изучаването на литературните източници

За изучаването на литературните източници

Послание на Ел Мория, 25.11.2010 г.

   В днешно време, в света на Земята, се получава революционен взрив от информация, заради необходимостта, човечеството да има нужния багаж от знания за Прехода в новата Епоха. Естествено, тази информация я записват преобладаващо хора, които са се занимавали не едно въплъщение с това и са Наши отколешни сътрудници. Тези хора принадлежат към различни националности, вероизповедания или имат различен мироглед. Сега са ни нужни всички, защото знанията трябва да се предават на различни групи хора, и по-точно – на всички хора по Земята, като трябва да се отчете разнообразието им. Възможно ли е тогава да се даде информация, чрез един или няколко човека? Ето защо я даваме в широкия спектър на различните светогледи. Освен това ни е необходимо, всеки човек да намери източника си на знания, който би могъл да приеме спокойно, без съмнения, и който може да отговори на многочислените му жизнени въпроси.
    Всеки източник на знания притегля към себе си собствени читатели, почитатели и в това е разнообразието от въздействието ни, което трябва сега да се осъществява в Света.
    Мислите ли, че трябва да се проверяват всички източници на информация? Да, трябва, за да не попаднете под въздействието на деструктивни сили. Но за такава експертиза трябват достатъчно ясни критерии за определяне качествата на източника.
    Първо, източникът на знания трябва да ви помага да израствате духовно.
    Второ, той не трябва да ви тласка към агресия и ненавист, към завист и озлобление. Нищо негативно не трябва да предизвиква новата информация, която изучавате. Трябва да ви води любовта и само любовта. Ако чувствате, че ви обиждат, унижават и понижават вибрациите ви, то тази литература не е за вас.
    Трябва да знаете, че сега цялата Вселена, а още повече Галактиката ви, ви помага с искрена любов и се опитва да ви предаде умението да обичаш и съзидаваш. Определяйте качествената литература по подобни критерии и ще се научите да вървите самостоятелно по трудния път, без да питате, какво си струва да четете, и какво не.
    Освен това, всички хора са преминали в животите си на Земята, през различни обстоятелства и помнят на клетъчно ниво и религиозната си принадлежност, и националните признаци, които са носили в себе си. Това е много важно, за да се насочите към определени източници информация днес. За един, източника му е допаднал напълно и сърцето му пее. Друг е прочел няколко страници, за да разбере, че няма да чете тази книга. Няма смисъл при това положение да се умува. Нека всеки направи избора си, включително и литературата за четене. Някои все още трябва да преминат през определени кармични уроци и те, за ваше пълно недоумение, ще се отстранят и ще се занимават с нещата, които осъждате или не разбирате. Знайте, че всеки днес има възможност да получи необходимата информация от източника, който му е най-близък. И тези възможности, специално ги направихме многообразни. Хората, които приемат от нас информация, знаят, че другите ни сътрудници могат да работят с различни материали и в друга настройка. Те се уважават взаимно и разбират, защо това се случва точно сега – в този преходен период.
    Надявам се, че няма смисъл да анализирам отделните източници на информация, защото същото ще кажа и за Книгата на Знанията, и за Учението на Крайон, и за Живата Етика, и за всички многочислени Послания, които ние даваме на хората чрез сътрудниците си. Не се измъчвайте с въпроси, дали да приемете даден ченълер или не, да четете дадена книга или не, да отидете ли на определени занятия или не. Както никога досега, трябва да слушате сърцето. Само то ще ви каже точната истина за вас. Освен това не случайно ви ориентираме към съединяване със собственото си Висше АЗ – слушайте го. И никога не се стремете да подвеждате под общ знаменател колегите си по духовна работа, опирайки се на личните си убеждения. Единомислието не е в това да четете нещо по команда и това да са едни и същи книги. А в това, че вие сте много различни, но сте обединени от стремежа да принесете полза на хората и планетата. Обединявайте се в конкретната работа, но не се насилвайте взаимно с личните си пътища на духовно развитие.
    Не съм казал още за много важен момент от избора източника на информация. Знайте, че Истината все още не ви се дава в пълен обем. И тя се разкрива по малко, според разширението съзнанието на хората. Но хората в този процес се различават много един от друг. И ние трябва да отчитаме това. Затова чрез някои много подготвени Наши сътрудници се дават знания за тези, които вече са готови да ги възприемат. И тези хора наистина са готови за новата порция знания, поради което избират този източник. Така се сработва сходството на вибрациите и се добива синхрон. Освен това понякога дублираме информацията по различните канали. Така на вас ви се предоставя възможност да проверите отделните въпроси, като изучавате информация от различни наши Сътрудници. В случаите, когато откривате несъвпадение и имате въпроси, бих ви посъветвал да помислите по тези неясноти преди да ги отхвърлите или приемете. Знаем, че съзнанието ви расте бързо и затова усложняваме материала, нужен ви за разбиране на случващите се процеси по планетата. При това трябва да отчетете, че информацията по много въпроси за мироустройството и еволюцията на хората, която е давана преди, сега може да не съвпада по нещо с днешната информация. Винаги се е отчитало състоянието на колективното съзнание на човечеството и дори на отделните хора. Сега сте пораснали и получавате информация съответстваща на разширеното ви съзнание. Така, че коригирайте получените преди знания. Това е напълно естествено и дори изцяло необходимо!
    Мисля, че отговорих коректно на постоянно възникващите въпроси у хората, тръгнали по пътя на Възнесението и искащи да не се отклоняват от поставената цел като си остават на този път.
    С уважение към търсещите ЕЛ МОРИЯ
    Приела Марина Шулц
    Превод: Анита.

http://www.magnitiduha.info/?p=66&id=567


Създадено: 06/06/2011 • 13:12
Обновено : 06/06/2011 • 13:18
Категория : В помощ на духовното усъвършенстване
Страницата е посетена 3859 пъти


Версия за печат Версия за печат

react.gifКоментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

^ Нагоре ^

Главна   Новини   Файлове   Препратки   Въпроси   Впечатления   Форум   Статистика  


  Site powered by GuppY v4.6.28 © 2004-2005 - CeCILL Free License

Страницата е генерирана за 0.37 секунди