Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 269
  Total views : 3650
  Who's Online : 1
  free counters

  27 март 2018г.

  27 март 2018г.

  Скъпи мои, когато оказвате съпротива срещу нещо, обикновено искате да докажете своята правота. Ние ви питаме: На кого? Необходимостта да бъде призната вашата правота, показва, че все още се нуждаете от одобрението или съгласието на другите, преди да предприемете нещо и да уважите себе си.
  Не е необходимо друг човек да ви дава разрешение да почувствате това, което чувствате. Ако почувствате, че нещо е неправилно за вас, значи то е такова за вас. Не е необходимо да се защитавате, да се обяснявате или по друг начин да преговаряте с другите, че нещо не е правилно за вашия път. Фактът, че не се чувствате добре, е напълно достатъчна причина, за да се пренасочите и изберете нещо различно.
  Не можете да преминете към собственото си майсторство, търсейки одобрение от другите, защото така не почитате своя път и се отричате от своята сила. Вие сте старателни, мъдри, съзнаващи и сте единственият квалифициран експерт на себе си. Вече разполагате с всичко необходимо, за да определите, кое ви дава сили и ви съответства енергийно. Можете лесно и неотклонно да се придържате към тези съответствия, без да е необходимо да вините другите.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/