Последни коментари
  Брояч
  5432590
  Users Today : 14
  This Month : 424
  This Year : 427
  Views Today : 35
  Who's Online : 1
  free counters

  Марта

  8 април 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Енергийна дипломация)
  8 април 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес преминаваме към нова тема, която е особено важна сега, когато започват глобални промени в политическата, финансовата и социалната сфера, когато се преминава към преразпределение на международните сили.
  Политическите страсти, двуличието, лицемерието, двойните стандарти са достигнали вече своя апогей – истинския абсурд и започват да го разбират всички хора, дори далечните от политиката.
  А какво се случва на фино земно ниво в такива моменти?
  Енергийните проявления на тези процеси може да се сравни с торнадо, тайфун, цунами – с една дума, истински катаклизми, които все повече се уплътняват и слизат постепенно на физическо ниво, провокирайки природни катастрофи, водещи до човешки жертви.
  Затова, родни мои, трябва да направите всичко, което зависи от вас, за да намалите до минимум катастрофите.
  Какво е необходимо за целта?
  Първо. В никакъв случай не се впускайте в емоционално обсъждане на горещи политически и социални теми, подхранвайки ги по този начин с негативни енергии.
  Разбира се, можете да преглеждате новините, за да сте в осведомени за случващото се, но при това, оставайки страничен наблюдател с разбирането, че всичко е както трябва: всеки процес трябва да достигне до критическата си точка, за да започне нов оборот в развитието си.
  Точно това се случва сега на Земята.
  Второ. Старайте се да хармонизирате околното пространство, насищайки го със своето спокойствие, светлина и любов.
  По този начин ще помогнете на обкръжаващите ви, да не изпадат в прекалени страсти и буйно обсъждане.
  Ако настоятелно ви въвличат в политически или социални спорове, старайте се незабележимо да промените темата на разговор, пошегувайте се, разкажете нещо интересно и смешно.
  Проявете мъдрост и дипломация, скъпи мои. По този начин ще се предпазите сами, а и вашите събеседници от мощна тъмна атака, търсеща енергиите на агресията и неудовлетворението.
  И трето. Никога не опитвайте да промените нещо насила, с противопоставяне, още повече, ако сте на ръководна длъжност.
  Защото, тези действия вече съдържат отрицателна енергия, която само ще се умножава, увличайки все повече и повече хора.
  Помнете, скъпи мои, всички революции са имали печален край, защото са били основани на най-ниски енергии: ненавист, агресия, противопоставяне.
  Ако усещате, че може да промените нещо към по-добро, правете го мъдро и спокойно, трезво оценявайки ситуацията, без излишен ентусиазъм и емоционално напрежение.
  Никога не забравяйте за златната среда, единствения начин за създаване на баланс даже в най-сложните и объркани ситуации.
  Нека ваш постоянен девиз да стане: „Творим чрез любовта и в името на любовта!“.
  И ви благославям вас за това!
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 8 април 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-yenergeticheskaya-diplomatiya/

  27 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Сливане с майчината душа)
  27 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес продължаваме разговора за будхическото тяло, в което се пази информацията за всичките ви предишни животи и представлява „нишката“, която ви свързва с майчината душа.
  И този, който в медитации или при регресивна хипноза се потопи в предишни въплъщения, може да разбере причините за случващото се сега, т.е. да проследи причинно-следствената верига и да свърже в едно всичките събития в сегашния си живот.
  Но за това трябва да сте готови, родни мои, понеже може да видите много шокиращи ви неща, което може да се отпечата на фините ви тела като разкаяние и чувство за вина.
  В действителност, трябва да гледате на предишните си животи като страничен наблюдател.
  Трябва да сте наясно, че за разлика от сегашния живот, в който можете да промените много неща, миналите животи са отминал необходим етап, за да стигнете до високото ниво на духовно развитие, на което сте в момента.
  Представете си се алпинист, който дълго и търпеливо, преодолявайки неимоверни трудности, се е изкачил на върха. Достигнал е своята цел.
  И няма нужда да слиза обратно. Изминал е своя път докрай и този връх е „трамплин“ към възнесението – към нов живот в друго измерение.
  Но повярвайте, скъпи мои, познаването на кармическата си „биографии“ не е задължително.
  Дори да не сте успели да надникнете в миналото, това не ви пречи да напредвате, понеже разполагате с всички необходими знания за развитието на душата си, както и за трансформация на съзнанието и физическото ви тяло в кристално-светлинно.
  Сега, най-важното за вас е „кристализацията“ на получените от вас знания: отсяване на ненужното, наносното, изкуственото – същото това „отделяне на зърното от плявата“, за което толкова често се говори в посланията от висшите сили.
  Трябва да „изплувате“ на повърхността в бурния информационен поток за земното възнесение, изливан от интернет върху вас и разни езотерични издания, да си поемете въздух, да се съсредоточите върху себе си – върху собствените си усещания – физически, емоционални, енергийни.
  Следва да насочите всичките си натрупани теоретични знания в практическа посока и в това може да ви помогне много шестата ви чакра.
  За целта, искам да ви предложа следното.
  Навлизайки в медитативно състояние и призовавайки всичките си духовни водачи, през своята шеста чакра се обърнете към майчината си душа с молбата да „претопи“ целия ви натрупан тримерен опит в светлина и любов.
  Не бързайте, поседете спокойно колкото се може по-дълго. Вслушайте се в усещанията си от шеста чакра.
  Тя може да „затрепти“ от радост, може да се затопли, да започне да пулсира, да се върти по часовниковата стрелка.
  При всеки е различно, но обезателно ще усетите, че откликва на молбата ви.
  Можете да проведете такава медитация няколко пъти, докато не усетите, че земния ви цикъл е напълно завършен и сте готови за преход.
  И всеки път, когато ви се прииска да се слеете с майчината си душа, си представяйте шеста чакра като пъпна връв, която ви свързва с нея.
  Усетете родната си енергия, от която сте били лишени в продължение на много векове, докато сте странствали по тримерния свят.
  Благославям ви за това, скъпи мои!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 27 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-sliyanie-s/

  26 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Разчитайте само на себе си)
  26 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес продължаваме разговора за шеста чакра и ще ви разкажа за още една нейна особеност.
  Смисълът ѝ е, че тази чакра е свързващия елемент между човешката и Божествената ви същност.
  След като активирате третото си око, ви остава последната крачка, за да може пряко да общувате с висшите вселенски сили.
  И днес ще ви разкажа, какво трябва да се направи, за да активирате максимално способностите на шеста чакра.
  Преди всичко, не трябва да забравяте, че „хранителната ѝ среда“ е чистата безусловна любов – първородната ѝ енергия.
  Щом се научите да живеете, пребивавайки постоянно в потока на тази енергия, загубените функции на третото ви око ще започнат да се възстановяват доста бързо.
  Но днес ми се иска да ви предпазя от поредната грешка.
  Сега са се появили много различни духовни школи, в които ви предлагат най-различни услуги за активиране на чакрите, за внедряване в телата ви на разни „кристали“, на магически символи и много-много друго.
  Знам, някои майстори искрено смятат, че помагат на хората и дори го правят безвъзмездно, но скъпи мои, те не могат постоянно да контролират емоционалното ви състояние и енергийното ви ниво.
  Могат само да ви дадат тласък – силен импулс за продължаване на духовното ви развитие, но цялата основна работа си остава ваша.
  Можете да се възползвате от този шанс и да повишавате нивото си, а можете да решите, че всичко вече е направено и да продължите да живеете както преди, без никакви стремежи за усъвършенстване.
  В това е най-голямата опасност, когато предадете отговорността си на „специалист“.
  Повярвайте, скъпи мои, възнесението на човешката душа е много индивидуален процес, който при всеки е различен – в своето време и темп.
  И всяка изкуствена намеса в енергийното ви пространство, особено, когато се отнася до такива сакрални неща, като отварянето и активирането на чакрите, може да внесе дисбаланс в психическото и емоционалното ви състояние и дори да се отрази на физическото ви самочувствие.
  И, като правило, това не ви подпомага в напредването по духовния път.
  Това е подобно на купуване диплома от духовен „университет“, а от това няма да ви се увеличат знанията и уменията.
  И последното, което ми се иска да спомена днес.
  Старайте се да поддържате чисти мислите си и не допускайте наблюдателния и критичен ум, да анализира събитията и човешкото поведение.
  Именно той е спирачката в напредъка при повечето хора.
  Хващайте всяка мисъл съдържаща осъждане, контрол, недоволство, още в първия момент, докато не сте успели да се наситите с негативни енергии.
  Това е много важно, родни мои. Именно, автоматическата ви реакция към случващото се ви замърсява фините тела и не допуска да се издигнете на нивото, към което се стреми душата ви.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 26 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-polagayt/

  25 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Божествен камертон)
  25 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес ви разкажа, как с помощта на шеста чакра можете да разпознавате астралните същности, които диктуват голямо количество от посланията.
  Не е възможно при всички от вас, само при душите с истински Божествен «камертон», способен да долавя фалшивите нотки, звучащи в посланията във вид на словоблудство и сладникавост, постоянни повторения, а понякога и прекалено засукани текстове, изобилстващи с технически и научни термини.
  В действителност, истинските послания са винаги прости, кратки и достъпни за всеки. Главната им цел е да ви запознаят с нови знания, които да помагат за ориентирането в случващото се по планетата, да ви подскажат, как да действате в съгласие с новите реалности.
  Работата е там, че астралните същности вярват напълно искрено, че диктовките им помагат за напредъка.
  За да им дадат повече тежест и да внушат доверие, се представят като висши сили или уважавани хора, напуснали физическия свят.
  И понеже в повечето такива послания се говори за светлина и любов, могат да бъдат разпознати САМО енергийно.
  И сега ще ви дам някои съвети, как с помощта на шеста чакра да правите енергиен анализ на посланията.
  За целта трябва да сте в спокойно и хармонично състояние и е добре да си създадете енергийна защита, за да се изолирате от астралните същности, които много се страхуват от разобличаване.
  След прочитането на текста или след първите няколко абзаца, помолете третото си око да ви даде оценка за посланието.
  Ако е действително послание на висшите сили, ОБЕЗАТЕЛНО ще усетите реакцията му – като пулсация, завъртане по часовата стрелка, разширение, топлина…
  Ако посланието е астрално, най-вероятно да реагират четвърта или пета чакра, понеже са на тяхното вибрационно ниво.
  Ако посланието е тъмно, ще усетите вибрации в нисшите чакри или някакъв сигнал във физическото тяло.
  Съществува и друг начин да определите, дали си струва да четете едно или друго послание.
  Съгласете се, родни мои, често се случва да ви привлече заглавието и да ви се стори, че нещо не е наред, но любопитството ви кара да четете до край.
  Като следствие, губите маса време и замърсявате енергийното си пространство.
  За да не се случва това, след прочитане на заглавието и името на контактьора, се обърнете към третото си око и запитайте, необходима ли ви е тази информация.
  И ако вече сте установили с него някакъв контакт, обезателно ще усетите реакция.
  Можете да разработите условни знаци за общуване, за да получавате еднозначни и бързи отговори на ниво «да» или «не».
  И повярвайте, скъпи мои, този канал за общуване с Божествената ви същност е най-надежден, понеже нито една астрална същност не може да му въздейства енергийно.
  Но ви призовавам отново, да проявявате творчество и разработвате собствени методи и упражнения, защото, дори висшите сили трудно могат да ви дадат универсални съвети и препоръки – дотолкова сте уникални и неповторими.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 25 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-bozhestve-2/

  23 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Шеста чакра)
  23 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес продължаваме разговора за шестата ви чакра.
  Ще ви разкажа, каква е ролята ѝ човешкия живот сега – при прехода в по-високо измерение, и как могат да се възстановят първоначалните ѝ функции.
  Преди всичко, искам да ви предупредя, че не е по силите на всеки човек, а само на издигналите съзнанието си, вибрациите си, поне до четвърто измерение. А такива хора по Земята, вече не са малко.
  Колкото по-високо се изкачвате по духовната стълба, водеща към пето измерение, толкова по-отчетливо ще усещате своята шеста чакра.
  Ще ви се струва, че се свива, пулсира, разширява.
  Можете да усетите боцкане, леки вибрации, студ или топлина в района на третото око.
  Такива могат да са физическите ѝ проявления. Но е много по-важно, че започва да се пробужда от дълбок сън и да възстановява способностите си, главната от които е взаимодействието с финото ниво.
  В какво се проявява?
  Преди всичко, ще започнете да се усещате фино едни други, т.е. да взаимодействате на фино ниво/тела.
  При общуване, на преден план ще излизат не обичайните думи, с каквито сте свикнали, а енергиите, които носят емоциите, мислите, постъпките.
  Ще се прочитате един друг, без да произнесете дори дума, а това е първата крачка към телепатичното общуване, което са използвали хората в началото на съществуването си.
  Разбира се, няма да стане за един ден. Ще трябва да разработвате тези навици, както развивате тялото си, за да бъде стройно, гъвкаво и красиво.
  Но вече, такива стройни, гъвкави и красиви трябва да станат отношенията ви, в основата на които да са взаимното доверие, уважение и любов.
  Може да започнете от малкото.
  Всеки ден, общувайки с всеки срещнат, опитайте да надникнете в душата му, да доловите емоционалното му състояние, да усетите желанията му, да предвидите мислите му.
  И когато заговори или действа, веднага ще разберете, доколко правилно сте доловили информацията.
  В тримерния свят са много устойчиви стереотипите, затова, думите и постъпките са еднотипни.
  Ще се учудите, колко предвидими са дуално мислещите. Няма да ви е трудно да проникнете във фините им тела, за да прочетете мислите и емоциите им.
  Що се отнася до тези, които са на едно ниво с вас, тук могат да възникнат малки сюрпризи, понеже възприемате такива хора като близки по дух и предполагате, че мислят и действат като вас.
  И ако не се случи, това ви учудва и разстройва.
  Но забравяте, скъпи мои, че колкото е по-високо духовното ниво, толкова е по-богат и разнообразен вътрешния свят, толкова по широко е възприемането на действителността, лишено от обичайните стереотипи и шаблони.
  Затова, да проникнете в душата на такъв човек, е «висш пилотаж», който не е по силите на всеки.
  Но най-главното, което трябва да направите, да започнете такова общуване/усещане един друг и тогава, постепенно, крачка след крачка, ще развиете третото си око – ще го реанимирате, ще му върнете миналата слава.
  И ви благославям за това, родни мои!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 23 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-shestaya-cha/

  21 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Връзката с Божествените аспекти)
  21 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес преминаваме към по-сложен материал. Преминаваме към изучаването на будхическото и атмическо тяло, както и към сетивните им органи – шеста и седма чакра, които са мостче свързващо ви с Божествеността ви и ви помагат в общуването с финия свят.
  За съжаление, засега са малцина по Земята, при които тези чакри са отворени и достатъчно развити, за да могат да общуват с висшите вселенски сили.
  Много повече са хората общуващи с астрални същности, обитаващи околоземното пространство в непосредствена близост до вас.
  И понеже тези същности са почти „професионалисти“ по земното възнесение, овладели са необходимата терминология и са се научили красиво и засукано да развиват темата, за човека е станало много трудно да различава светлите послания от астралните.
  Ще се постарая да ви науча да различавате тази фина граница, за да избегнете греши и ясно да различавате вибрациите на небесните ви „събеседници“.
  Да започнем отдалеч. И днес ще поговорим за шеста чакра, която често наричат „трето око“.
  Откъде е тръгнало това название?
  Някога действително е съществувало на физическо ниво и все още съществува при някои същества в по-високите измерения.
  Но с навлизането на човека в трето измерение, това око е „зараснало“, като нежен кълн, задушен от „бурените“ на дуалния живот.
  Една от програмите, внедрявани в човешкото съзнание от драконовите, е блокирането на шеста чакра, за да се прекъсне връзката с финия свят.
  Още в зародиш се прекъсвала фината нишка, свързваща човешката душа с истинската ѝ същност – със спомена за Божествения ѝ произход и връзката с майчината душа.
  По този начин, човека е попадал в този свят „сляп“ и „глух“. Оставили само само физическите сетивни органи, блокирайки напълно финото възприемане.
  И само единици от великите души, които се въплъщавали за да възстановят справедливостта, да върнат на човека принадлежащото му по право, са успявали да „пробудят“ своето трето око и да възстановят връзката си с финия свят.
  Сега ситуацията е променена. Новите енергии с най-високи вибрации, взаимодействайки с хората, постигнали определено ниво на духовно развитие, са способни да неутрализират тези програми, а това позволява на хиляди да активират третото си око и да отворят съзнанието си за фините светове.
  Това се подпомага от многобройните практики, които ви се дават като помощ от висшите вселенски сили.
  И всичко би било прекрасно, родни мои, ако живеехте в идеални хармонични условия и постоянно пребивавате в светлина и любов.
  Но вие продължавате да живеете в дуален свят, да общувате с най-различни хора, подложени сте на енергийното въздействие от най-различни енергии, следствие на което, вашето „мостче“ с финия свят се използва от астрални същности.
  И в зависимост, какви енергии преобладават във вас, в един или друг момент, привличате същности от висшия или нисшия астрал.
  Те също се развиват и са се научили да повишават вибрациите си, за да могат да „достигнат“ вашата четвърта и дори пета чакра.
  И в едно от следващите ми послания ще стане на въпрос, как да разпознавате такива „гости“, използвайки фините сетивни органи.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 21 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-svyaz-s-bo/

  20 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Шаблони и стереотипи на каузалното тяло)
  20 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес искам да завърша разговора за каузалното тяло и да ви разкажа за още една негова особеност.
  Ето, в какво се състои.
  Независимо, че това тяло е с доста високи вибрации, понякога съдържа също известен набор от щампи и стереотипи.
  Но те са с малко по-различен характер. Можем да ги наречем «духовни стереотипи».
  Към тях се отнасят религиозните догми, философските учения, моралните принципи – с една дума, всичко отнасящо се до нравствения живот на човека.
  Но поради това не престават да бъдат стереотипи, понеже вкарват човешкото съзнание в определени тесни рамки, не позволяващи издигането на по-високо ниво.
  Защо се случва така?
  Като правило, човека започва своето духовно развитие, отблъсквайки се от ученията на известни философи, религиозни дейци, историци, езотерици, в които е намерил ясно формулирани концепции и нагласи.
  И, ако са достатъчно известни и уважаеми в обществото имена, им вярват безусловно, приемайки всичко за истина от последна инстанция.
  Ако е заинтересован много от темата, започва да търси друга литература, подсъзнателно опитвайки да намери още повече потвърждения на харесалата му тема.
  И постепенно, сам става последовател и разпространител на едно или друго учение.
  Това е пътят почти на всеки човек, който иска да напусне материалните рамки и да постигне нов – духовен – смисъл на съществуването си.
  Но ето, какво не трябва да забравяте, скъпи мои.
  Всички духовни учения, ако не са приемани директно от висшите сили, са създадени от хората и имат субективен характер и неволно носят личностния характер на човека, нагласата на ума, духовното му ниво.
  А неговите размишления и умозаключения, подхванати и повторени многократно от другите хора, с времето, също се превръщат в стереотипи и шаблони, които се натрупват в каузалното тяло на последователите.
  И сега ще ви дам няколко съвета, как да избегнете зависимостта от чуждото мнение и да напредвате самостоятелно.
  Първото. Помнете израза: «Не си създавай кумир»?
  В него е вложен дълбок смисъл, защото, точно «кумира» може да ви превърне в духовни роби, не можещи да мислят самостоятелно.
  А сляпата вяра в нещо или в някого, поражда фанатизъм във всичките му проявления.
  Спомнете си, колко кръв е била пролята поради «религиозни убеждения», колко войни са в «името на Бога», следствие религиозните «щампи» в каузалните тела на такива хора…
  Затова, винаги избягвайте фанатично настроените хора, с каквито и лозунги да се прикриват.
  Второ. Вярвайте на себе си, на душата си, на сърцето си!
  По-често «беседвайте» с тях. Извадете от дълбоката си памет истинските Божествени знания, които съществуват във всеки от вас.
  Не опитвайте да обхванете необятното. Да си ерудит, изпълнен с духовни знания, изобщо не гарантира, че сте духовен човек.
  Може, дори една книга да не си прочел, а да излъчваш такава мъдрост и безгранична любов, която да е повече от на стотици начетени хора, защото във вас има всички знания, които очакват да ги откриете и извадите от дълбините на сърцето си.
  И това не са просто красиви думи, родни мои.
  Наблюдавайте хората, природата, растителното и животинско царство!
  Правете свои собствени изводи, вслушвайте се повече във вътрешния си глас, а не какво казват другите, често натрапващи своята гледна точка.
  И последно. Никога не спорете, с когото и да е, отстоявайки мнението си до прегракване.
  Позволете на другите хора да имат свое мнение, което, напълно е възможно, да не е по-малко ценно, макар, да не съвпада с вашето.
  Вслушайте се: може да ви отвори нови хоризонти и така да избегнете собствените си стереотипи, които да заседнат в каузалното ви тяло.
  Опитайте, във всичко да откривате златната среда, което ще ви позволи органично да свържете чуждия и своя собствен опит и винаги помнете, развитието на душата и съзнанието ви са наистина БЕЗКРАЙНИ!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 20 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-shablony-i/

  19 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Изпълнител на Божествените закони)
  19 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес ми се иска да продължа разговора за каузалното тяло и да се спра на друга негова особеност.
  Освен „аналитичните му способности“, има и способност да натрупва енергия за управление на мислите и емоциите.
  А ето, какво означава това.
  След като мислите и емоциите са преминали през каузалното тяло и са били подложени на енергийна „обработка“, завръщайки се в света, имат съвсем различен характер – по-подредени и хармонизирани са.
  Случва се, защото самото каузално тяло, само по себе си, има значително по-високи вибрации от емоционалното и менталното, предоставящи му материала за „обработване“.
  Подобно е, когато възрастен изслушва дете, което споделя всичките си проблеми и емоции, а след това, подрежда всичко по местата му, обяснявайки го според Божествените закони.
  Но това се случва само в случаите, ако човека е преминал границата, която го отделя от дуалния свят и е готов да изслуша истината, а не своето его.
  За хората, затънали напълно в тримерния свят, каузалното тяло е като „клапа“, предпазваща от ниски енергии будхическото и атмическото тела.
  Мислите и емоциите с ниски вибрации при такива хора са като махало, отскачат от високовибрационната „стена“ на каузалното тяло и се завръща като огледално отражение.
  По този начин, каузалното тяло приема най-непосредствено участие в изпълнението на Божествения закон: „Външното отразява вътрешното“ или „Каквото посееш, това жънеш“.
  Акумулира мислите и емоциите и ги връща усилени.
  Това се отнася за всяка енергия – положителна и отрицателна.
  Така че, мисли изпълнени с добро и любов, връщат в човешкия живот добро и любов във вид на приятни събития, добри хора, прекрасно здраве и хармоничен живот.
  Мисли, изпълнени със зло и агресия, привличат към човека събития и хора с подобни вибрации, усложнявайки още повече живота му.
  По този начин, каузалното тяло може да се нарече „главен изпълнител на Божествените закони“, акумулиращ енергията, излъчвана от човека и я насочва навън.
  Затова, скъпи мои, е толкова важно да държите чисти емоционалните и ментални тела, които определят и чистотата на каузалното ви тяло.
  Както вече многократно съм споменавал, всичко е във вашите ръце, понеже сте творците на своята реалност и сте способни да я управлявате със силата на мисълта си.
  И, ако мислите ви са изпълнени с любов – най-мощната от всички енергии, съществуващи във Вселената, ще ви е подвластно всичко.
  Не го забравяйте никога, родни мои!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 19 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-ispolnit/

  18 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Каузално тяло)
  18 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес преминаваме към следващото ви тяло – каузалното, което е вашият «аналитичен център».
  Именно в него се правят всичките ви изводи и заключения — следствията от дългите ви размишления, съпоставяне на факти и разни причини за случващото се с вас.
  Каузалното тяло обработва материала, който му предоставя менталното във вид на най-различни мисли и се изпълва с вибрациите, които носят.
  Затова, честотата му зависи от качествата на мислите – от енергийната им съставка.
  Както виждате, родни мои, и в този случай, е необходимо да контролирате своите мисли и емоции, за да предавате за «преработка» в каузалното чист високовибрационен «материал».
  Какво може да ви помогне?
  Първото и най-главно. Старайте се да разглеждате цялата верига от случващото се от висша гледна точка.
  И тогава, изводите ви ще са със съвсем друг характер – няма да ги разглеждате като тримерен човек, а със съзнанието от четвърто, дори пето измерение.
  Второ. Никога не търсете причините за проблемите си в другите хора, понеже, само тази мисъл съдържа осъждане, следователно, е изцяло тримерна.
  Такъв извод създава верига от обвинения и агресия, което още повече ви смъква енергиите.
  Трето. Не прекалявайте и в другата посока – в обвиненията към себе си, понеже усещането за вина е също ниски вибрации, програмирани във вас от дуалния свят, където винаги има прави и неправи, виновни и невинни, добри и лоши…
  Как да се държите, за да не се оплетете в мисли и емоции, пораждани от събитията с вас?
  Гледайте на всичко като наблюдател, който изучава живота, получава нов опит – положителен или отрицателен, и благодари за него, понеже обогатява живота ви, изпълва го с нов смисъл и съдържание.
  И никога не се оглеждайте назад.
  Използвайте получения жизнен опит, но не се потапяйте в преживявания, свързани с болка и неприятности.
  Освободете ги! Не позволявайте да заседнат във фините ви тела и да ги разрушават постоянно, предизвиквайки болести и психически разстройства.
  Трябва да се научите да се избавяте от тежките спомени толкова лесно, както се разделяте със стари дрехи, които са ви станали малки или са скъсани.
  Можете да си представяте, че «захвърляте» болезнените жизнени периоди като стари мръсни дрехи, които «изгаряте» в огъня на вселенската любов.
  А след това се обличате с чисти и прекрасни Божествени одежди, които изпълват фините ви тела със светлина и любов.
  И сияете толкова ярко, че светлината ви изпълва цялата Земя, Галактика, Вселена…
  Опитайте, скъпи мои, да усвоите тази проста, но много действена практика.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 18 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-kauzaln/

  26 март 2018.

  Ащар Шеран – Новини от Галактическата Федерация на Светлината
  26 март 2018

  Здравейте скъпи наши земни хора!
  Днес имам поръчение да ви предам съобщение от Галактическата Федерация на Светлината.
  Става въпрос за готовността ви за промените, които с всеки изминал ден са все повече и по-забележими.
  Вашата Земя може сега да бъде сравнена с космически кораб, който се готви за старт.
  Подготвителният период завърши: система та за управление е проверена, резервоарите са пълни с «гориво» от високовибрационна любовна енергия, генерирана не само от висшите сили, но и от земните обитатели.
  Като космонавти, готвили се за полета, духовно развивайки се и променяйки се енергийно, вече преминавате през последната проверка на своя «кораб», който ще ви отнесе от тримерния в петмерния свят.
  Какво трябва да направите, за да преминете тази проверка с чест?
  Първото и най-главно е, да не губите вяра в земното възнесение, независимо от постоянните задръжки.
  Те имат множество причини, но основната е, пробуждане на колкото се може повече хора за да променят съзнанието си и да могат да се възнесат заедно с планетата.
  Второ – преживявайте всеки свой ден като последен на отиващата си тримерна Земя.
  Гледайте на всичко случващо се с очите на човек от друго измерение: както гледат натрупалите житейска мъдрост на детските пакости – с любов и снизхождение.
  Трето – концентрирайте съзнанието си върху фините тела и съответните им чакри.
  С други думи, старайте се да живеете според фините си усещания, които ще ви изведат извън рамките на дуалния свят и ще ви издигнат на ново ниво от битието.
  И ако успеете да го направите, всички промени – климатични, географски, политически, социални, финансови, които са в ход сега, ще ги възприемате от висотата Богочовек, а значи, няма да се поддадете на страха и паниката, които обхващат повечето хора при загуба на обичайния начин на живот.
  Виждаме, че концентрацията на негативни енергии във всички области на живота ви са достигнали критични стойности и взрива е неизбежен.
  Разбира се, няма да стане за един ден, но ако се получи в една от водещите страни, ще се получи верижна реакция.
  И понеже със Земята сте в единно енергийно пространство, неволно ще се отрази като природни и технологични катастрофи, които ще са като «ехо» от зова за помощ на планетата.
  От своя страна, ние внимателно следим за случващото се и разработваме планове за спасението на хората при най-различни варианти на събитията.
  И все пак, скъпи наши, изключително много зависи от вас, понеже всеки пробуден има огромен енергиен потенциал и е способен сам да спаси стотици хора, обхващайки ги в своето високовибрационно поле.
  То като магнит притегля способните да осъзнаят случващото се на Земята и могат в кратки срокове да трансформират съзнанието си до ниво, което ще ги присъедини към възнасящите се.
  Много ни се иска, посланието ни да помогне за съсредоточаването върху главното и да разберете, че вече няма никакво време да изпадате в крайности.
  Моля ви, помнете, че вашите галактически братя и сестри са винаги редом и са готови да ви се притекат на помощ в труден за вас момент.
  Искрено обичащия ви Ащар Шеран, говори с вас от името на Галактическата Федерация на Светлината.
  Приела Марта, 26 март 2018.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/novosti-gfs-26-marta-2018/