Последни коментари
  Брояч
  5432752
  Users Today : 47
  This Month : 558
  This Year : 589
  Views Today : 125
  Total views : 3506
  Who's Online : 1
  free counters

  5 грешки след които мъжът ви може да си иде

  5 грешки, след които мъжът ви може да си иде

  5 грешки, след които мъжът ви може да си иде: опита на разведена жена

  1. Опитвате да го промените
  Това е най-разпространената и фатална грешка, от която не може да се въздържи нито една жена — това е в природата ни. Но не бива да го правите. В никакъв случай. По някаква причина вече сте заобичали и избрали този мъж. Да, може да сте били в еуфория в началото на отношенията, но все пак сте решили да изграждате отношения с този, който е.
  Не си струва да очаквате, че ще се промени. Да, вие трябва да израствате и да се развивате в отношенията, но това е двустранно движение. Не си струва да му казвате, че прекалено много стои на компютъра, пие много бира, че носи една и съща тениска. Защото, най-вероятно, така е било още от началото, а тогава ви се е струвало забавно и мило.
  Най-добре, насочвайте вниманието си върху това, което ви харесва, забелязвайте, това, което вече има, а не това, което ви се иска да има.
  2. Опитвате да го контролирате
  «Няма да има разправии, ако правеше, както ти казвам».
  Да, всички го казваме. А това не само отблъсква мъжа, но и го провокира, още повече да прави това, което не ни харесва — като протест, като забранения плод.
  Когато опитвате да контролирате мъжа, го принуждавате да действа зад гърба ви, дори да е нещо невинно, но което не ви харесва.
  Ако му нямате доверие, когато се среща с приятели, тогава проблема е много по-дълбок. Вие не сте му майка и изобщо трябва да се замислите, защо се вълнувате толкова? Трябва да сте уверени в отношенията си, в него и в себе си. Неуверената жена не привлича мъжа.
  3. Не му давате достатъчно секс
  Обикновено, мъжете го искат винаги, а жените ги манипулират с това, особено, когато имат някакъв емоционален проблем или просто са му ядосани.
  Но от друга страна, получавате повече внимание и емоционална привързаност, ако не му отказвате желаното. При това, секса не трябва да е досадно задължение и съпружески дълг. Спомнете си, как е било преди. Навярно имате своите секретни хитрости. Използвайте ги!
  4. Занемарили сте се
  Това се случва много често, особено, когато се появят децата. Тогава остава на последно място — да подбирате облеклото си, да се правите красива, да ходите в спортната зала. Но да се грижите за себе си, не е полезно само за мъжа, но и за вас самите. Когато сте уверени, че изглеждате добре, ви се подобрява настроението и имате сили да се справите със всичко.
  5. Заставате между него и семейството му
  Повтаряйте след мен: «Няма да му натяквам, колко е ужасно семейството му». И не го правете.
  Те са били с него и преди вас и винаги ще са. Да, случват се действително ужасни ситуации, но ако е така, той ще ви разбере, но няма да му се иска да слуша коментарите ви.
  Ако възникне някакъв конфликт, в който сте въвлечена, позволете на мъжа си да го решава. Иначе се превръщате в враг номер 1. Бъдете търпеливи и уважителни.
  Същността е, да сме съсредоточени върху собствените си мисли и действия, а не върху другите. Ако следим реакцията си на чуждите постъпки, много по-лесно можем да променим ситуацията.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://izzhizni.ru/blog/5_oshibok_posle_kotorykh_vash_muzhchina_zakhochet_ujti_opyt_razvedennoj_zhenshhiny/2017-03-03-30099