Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 267
  Total views : 3648
  Who's Online : 1
  free counters

  6 май 2018г.

  6 май 2018г.

  Архангел Гаврил (ежедневни послания) – 6 май 2018г.

  Чрез Шели Янг

      Скъпи мои, вашият избор е много важен. Това, което на вас ви изглежда лесно, за другите може да бъде трудно. Това, което считате за подкрепа, за другите може да не бъде точно това и да е последното нещо, от което те се нуждаят и обратно. Това, което за вас е забавно, за другите може да бъде ужасно. Дори изразяването на любов може да се възприема по много различни начини.
  Голяма част от вашето недоволство идва от факта, че не сте наясно с предпочитанията си, защото сте обусловени и повлияни от схващанията в обществото и мнението на приятелите и семейството. Как можете да създадете живота, който ви подхожда, като никога не сте си давали време да откриете истинските си желания?
  Също така е важно да разберете, че нуждите и предпочитанията ви ще се променят в хода на вашата еволюция. Затова ви приканваме да отделите време за самоопознаване. Вие сте единственият експерт по себе си! Изследването, осъзнаването и почитането на вашите нужди, ще ви позволи да създадете много по-приятен и удовлетворяващ живот.
  Когато правите избор и си задавате въпроса: „Аз ли искам това или другите считат, че ми е необходимо?”, проявявате любов и уважение към себе си. Този подход ще ви донесе далеч по-голяма яснота и възможност за много по-добри резултати.
  Архангел Гаврил
  Превод: Станислав Николов
  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/