Брояч
5452484
Users Today : 15
This Month : 290
This Year : 321
Views Today : 166
Who's Online : 1
free counters

Уникална рецепта за възстановяване подвижността на ставите

Уникална рецепта за възстановяване подвижността на ставите

Уникална рецепта за възстановяване подвижността на ставите

Уникалната рецепта за възстановяване на подвижността на ставите в домашни условия е народна рецепта. Тя възстановява подвижността на ставите, отнема болката и помага за по-лесно възстановяване.
Вземете 300 – 400 грама чесън, почистете го, прекарайте го през машинка за мелене на месо, след което в еднолитров буркан го залейте с добро нерафинирано растително масло.     Оставете го да престои 2 седмици на тъмно, като ежедневно разбърквате съдържанието. Ще получите чесново масло. Прецедете го през 3-4 слоя марля.
Начин на приемане: намажете болното място /например врата в тилната част/ с втриване. Завийте се с топъл шал и в … леглото. Още с първата процедура се премахва сковаността, толкова характерна за ставните заболявания. Курсът на лечение е два месеца.
На следващия ден вземете топъл душ, мирисът ще изчезне. Също можете да втривате докато попие, ръцете, ако имате проблеми със ставите там. И резултатите са същите.
Какво е действието на чесновото масло?
Чесънът е уникално средство против склероза. Разтваряйки всички склерозни образувания около болната става, а артрозата е именно натрупване на шлаки и нарушение на кръвообращението в областта на ставата. И точно с това способства за възстановяване на здравето.
И при тази рецепта са възможни противопоказания.
Има тибетска рецепта за пречистване на ставите като спиртна настойка на чесън. Но тя не е съвсем подходяща, ако човек има заболяване на жлъчката, черния дроб, бъбреците. Тази рецепта има по-меко действие, тъй като е с растително масло.
Но ако имате силни поражения на тези органи, ще имате и симптоми. Просто анализирайте и в случай на обостряне – коригирайте.
Или прекратете, или сменяйте системата на прилагане – например намалете количеството на маслото за едно приложение. Или разредете курса на лечение – например една седмица втривайте, направете пауза, докато съдовете се справят с изхвърлянето на шлаките, а също и черният дроб и бъбреците да се справят с изхвърлянето на шлаките. Разбира се, по-добре е лечението да се проведе под наблюдението на лекуващия лекар.
Между другото, втривайки чесновото масло в ръцете или в ходилата, вие можете да се справите и с грубата тъкан, мазолите, напуканите пети.
Превод: Селена
http://rus-health.info/Unikalniy-retsept-vosstanovleniya-podvizhnosti-sustavov-4744.html