Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 283
  Total views : 3664
  Who's Online : 1
  free counters

  Май

  10 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Вратата към еднополярния свят)
  10 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес преминаваме към нова и много важна тема, която условно можем да наречем „Пробив в съзнанието“.
  След като вече знаете, колко е важно съблюдаването на вселенските закони, и колко тясно са преплетени помежду си, можем да преминем към нов материал, който да отвори нова страница в живота ви.
  Но ми се иска, родни мои, този материал да попадне на вече подготвена почва, т.е. фините ви тела да са вече очистени от всички тримерни „натрупвания“.
  Най-действеното средство за тази цел е практиката Покаяние, която ви дадох наскоро.
  Ако не бързате и направите всичко правилно, ще се приближите към нов етап от духовния си път – фините ви тела ще излъчват светлина и любов, и ще станат надеждна защита от всички видове негативна енергия.
  А сега ще ви дам малка практика, която ще наречем „Вратата към еднополярния свят“.
  Опитайте да си представите голяма красива врата, която води от дуалния свят към еднополярния – в света на пето измерение.
  Приближете я и попитайте душата си, действително ли сте толкова чисти, че да преминете енергийната граница и да започнете да живеете в нов свят, където царят съвсем други закони, където няма разделение, където хората са в общо любовно пространство, определящо вече съзнанието им, мислите, емоциите и постъпките.
  И внимателно се вслушайте в себе си.
  Опитайте мислено да прегледате всичките си чакри, да усетите реакцията им, вибрациите им, да разберете, доколко са балансирани и резонират ли с енергийното пространство отвъд вратата.
  Не бързайте, любими мои!
  И не се разстройвайте, ако усетите, че все още не сте готови!
  В действителност, малцина са по Земята, които са се освободили напълно от дуалните енергии и програми, натрупани в съзнанието ви през много въплъщения.
  Но знам, че сред четящите посланията ми, има такива хора и ми се иска, да направят последна решителна крачка, за да не се задържат изкуствено в чуждия за тях свят, в дуалното енергийно пространство, което са надраснали отдавна.
  Зная също така, че повечето от вас, все още, не са готови за тази последна крачка, но ми се иска, тази врата към новия живот да е допълнителен стимул за работа над себе си, да ви подтикне към мисълта, че вече имате всичко, за да се избавите от тримерния баласт.
  Имате знания за вселенските закони и многобройни практики, помагащи ви, да се придвижите към ново ниво на съзнание и да очистите напълно телата си.
  Помагат безброй ангели, архангели, висши вселенски сили, които „водят за ръка“ всяка пробудена душа.
  Като стражи на интересите ви, стоят галактическите ви братя и сестри, извънземните цивилизации, жителите на подземната страна Агарта, цивилизацията на делфините и китовете.
  Всички те следят за всяка ваша крачка – радват се на успехите ви и се опитват да ви подкрепят при неудачи.
  Не сте сами, родни мои!
  Завесата между световете е изтъняла дотолкова, че мнозина усещат помощниците си на фино земно ниво.
  Направете тази последна крачка!
  Проявете настойчивост при изпълнението на заветното ви желание – да се възнесете осъзнато, заедно с всичките си тела, в пето измерение!
  И ви благославям за това!
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 10 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-vorota-v-odnopolyarnyy-mir/

  10 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Квантов скок на съзнанието)
  10 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ще продължим разговора, какъв пробив трябва да направи съзнанието ви, за да се премести напълно и окончателно в еднополярното пространство на пето измерение.
  В този случай става на въпрос за квантов скок на човешкото съзнание, който трябва да стане не само на фино ниво, но и да се прояви в мислите и действията ви на физическо ниво.
  И всичко това става в допирната точка между двата свята – тримерния с физическото ви тяло и петмерния, в който е почти изцяло съзнанието ви.
  Този процес е уникален и много сложен. Нищо такова не е имало в човешката история.
  Ако в продължение на векове и хилядолетия съзнанието ви се е уплътнявало, сега, само за няколко десетилетия, трябва да се «разреди» до петмерно ниво.
  На практика, може да стане по следния начин.
  На Земята ще се проявят вид хора, които ще се различават значително от обкръжаващите, на първо място, с неуязвимостта си към негативните енергии.
  Каквото и да става наоколо, в каквито и изпитания да попадат, ще остават напълно спокойни, невъзмутими и любещи.
  Тези хора ще станат човешкия авангард – жив пример за възнесението в действие, които постепенно ще бъдат последвани от избралите прехода и продължаващи да работят в това направление.
  И макар да са малко, такива хора вече има на Земята. Те не се афишират, понеже разбират прекрасно публичната опасност, способна да обезсмисли дългия и упорит труд за трансформиране на съзнанието си в посока към Божественото.
  Но това не означава, че нямат желание да помагат на останалите. Просто го правят незабележимо, оставайки зад кадър.
  Може да бъдат наречени светли вселенски сили, намиращи се във земно физическо тяло.
  Като правило, това са много древни души, идвали многократно на Земята и оставили незабравима следа в историята ѝ.
  Те са можели да не се въплъщават, но все пак са избрали доброволно тази трудна мисия, да помогнат на човечеството за прехода в пето измерение.
  Тези хора знаят, кои са, и защо са дошли, но също така разбират прекрасно, че разкриването им ще предизвика ненужен ненужен ажиотаж, пораждайки поредното преклонение пред кумирите, а повечето ще оскверняват святите им имена.
  За съжаление, малцина могат да осъзнаят цялата дълбочина и величие на случващото се по планетата и да реагират мъдро, спокойно и безстрастно към появата в земни тела на толкова любими велики души.
  Опитите на някои от тях да се разкрият, вече са завършили доста печално.
  От една страна, придобиват тълпи от фенове, които ги следват сляпо, следователно, са се отказали да бъдат личности, което ги е върнало много назад по духовния им път, а от друга, хората далечни от възнесението, ги засипват от всички страни с разобличения и агресия.
  Надявам се, че поелите да служат велики души, да не повторят такива грешки и ще продължат да вършат безценната си светлинна работа, оставайки в сянка, което позволява да запазят не само чистотата на душата си, но и на тези, които могат да се съблазнят от преклонението към кумирите, което е неверие в собствените сили.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 10 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-kvantovyy-skachok-soznaniya/

  9 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Как покаянието променя живота ви)
  9 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ще продължим разговора за покаянието, което точно сега придобива особено важно значение.
  Знам че мнозина от вас, имат болезнено отношение към миналите си грешки и пропуснатата възможност за тяхното поправяне.
  Затова ви дадох специална практика в предишното послание, даваща възможност за преиграване на болезнени жизнени епизоди, променяйки енергийната им съставка.
  А сега ще дам подробности, как работи всичко това, и какви промени внася в живота ви.
  Разбира се, родни мои, много неща не могат да се върнат назад. Може да не забележите промени на физическо ниво след покаянието ви.
  Но на фино ниво и в енергийното ви пространство, стават колосални промени.
  Отново ще го разгледаме чрез конкретен пример.
  Да предположим, че някогашна обида, ревност, неразбиране или гордост са довели до скъсване с любим човек, довело до доста страдания и в двете страни.
  И сега провеждате практиката Покаяние, преигравайки ситуацията. Показали са ви идеалното за двама ви разрешение на конфликта: простили сте си един на друг и живеете дълъг и щастлив живот.
  Но, в действителност, всеки от вас си има свое семейство.
  Как може да се отрази на сегашния ви живот?
  В много редки случаи, ако е имало в плановете за развитие на душите, съюза ви да реализира определена мисия за благото на хората, може отново да се свържете, но отношенията ви ще са на съвсем други – духовни – начала и ще преминете към изпълнението на мисията си.
  Но, най-вероятно, да продължите сегашния си живот, без да промените нищо външно, но във фините ви тела ще станат много големи промени.
  Ще изчезне огромния блокаж от негативна енергия, който ви е «подтискал» всичките тези години, проявявайки се често като духовни и физически болести.
  И такива примери, образуващи блокажи във фините ви тела, във всеки от вас са голямо множество, понеже малцина успяват да избегнат подобни грешки в тримерния свят.
  Но, ако не ви домързи и «преживеете» отново живота си осъзнато, провеждайки сериозна и старателна «работа над грешките», ще можете да очистите напълно фините си тела от малки и големи блокажи, които като бурени са обрасли във вас и пречат на прекрасното Божествено «разцъфтяване», което може да стане само в чистите енергии на светлината и любовта.
  Всичко е по силите ви, родни мои!
  С всяка нова медитация, променяща нехармонични жизнени ситуации в хармонични, негативната енергия в позитивна, енергийното ви пространство ще се изпълва все повече и повече с любов.
  Ще черпите от извънвремевото пространство, където няма нито минало, нито настояще, нито бъдеще.
  С други думи, ще се прояви многовариантността на живота ви, но в идеалното изпълнение.
  В този случай, всеки епизод ще ви предвижва все повече по духовния ви път, към дългоочакваното възнесение.
  И ви благославям за това, родни мои!
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 9 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-kak-pokayanie-menyayet-vashu-zhizn/

  8 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Практиката на покаянието)
  8 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ще ви разкажа, какво представлява ПОКАЯНИЕТО и ще разгледаме енергийната му съставка.
  В много послания на висшите сили е ставало на въпрос, че на човека е подвластно всичко, но трябва да прави осъзнато всичко.
  Цялата беда е там, че докато са в дуалния свят, хората неволно генерират енергиите на този свят: разделение и противопоставяне, а непознаването на вселенските закони, усложняват още повече ситуацията.
  И сега ще ви разкажа, как да проведете „работа над грешките“ – да обърнете обратно посоката на натрупаното за многото години в тримерния свят, когато не сте били наясно, какви ги вършите.
  Вече, от висотата на сегашното си положение, имащи Божествени знания и сте способни да анализирате много от събитията в живота си от гледна точка на вселенските закони, имате възможност да промените енергийната съставка на действията си, обръщайки времето в обратна посока.
  Вече знаете, скъпи мои, че времето е доста относително понятие и съществувате едновременно в миналото, в настоящето и бъдещето, затова може да провеждате духовната си работа с всеки времеви период.
  Но съвета ми е да започнете от детството.
  Спомнете си най-ярките му епизоди, които са се запазили в паметта ви, и усетете, какви емоции са били водещи в този момент, в действията ви.
  Възможно е да е имало страх, отчаяние, недоверие, обида, чувство за вина.
  Помолете душата си да освети епизодите в живота ви, нуждаещи се от поправка, които не са били БОЖЕСТВЕНИ, следователно, са изпълнени с негативни енергии.
  Това е много продължително занимание, изискващо поредица от медитации, но повярвайте, ще бъдете многократно възнаградени за прецизния труд на душата си.
  По време на медитациите ви ще измените енергийната съставка на най-неприятните и болезнени моменти от живота ви.
  Да го разгледаме с конкретни примери.
  Да предположим, през детството ви са ви обиждали връстниците ви, следствие на което сте с намалена самоувереност.
  А може, напротив, да сте наранили друго дете.
  В първият случай, сте допуснали енергиите на страха и недоверието към света.
  Във втория – сте напълнили с такива енергии друг човек.
  Опитайте да преиграете ситуациите по такъв начин, че да ги разтворите с енергиите на светлината и любовта, помолете от цялата си душа прошка от Вселената за нарушаването на законите ѝ поради незнание.
  Сега ще ви дам универсален метод за „пренаписване сценария“ на живота ви.
  Поместете неприятната ситуации и всичките ѝ участници в голяма златна сфера, напълнена с Божествена любов и ме помолете, помолете небесните си помощници, висшия си Аз да я промените по начин, че да е с най-добър за всички изход при съблюдаването на вселенските закони.
  А след това наблюдавайте, какво се случва – как се решава за всеобщо благо.
  Опитайте да изключите напълно ума си и да останете страничен наблюдател, усвояващ вселенските закони в собствения си живот.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 8 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-praktika-pokayaniya/

  7 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Вселенски закони – неизбежни последствия)
  7 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ще продължим разговора за вселенските закони и сега ще стане на въпрос, как могат да се съчетаят с тримерните човешки закони.
  Независимо от разликите, за които стана на въпрос в предишното ми послание, естествено, има и допирни точки между тях.
  Основно са в областта, където законодателните мерки са насочени за блокиране на агресивните човешки действия, нанасящи физически и морални щети на обкръжаващите.
  Но и тук има съществени различия.
  Например, съгласно тримерните закони, при агресия към другите, виновния го очаква парична глоба или затвор.
  Но вселенските закони действат по друг принцип. Човека НЕИЗБЕЖНО отговаря за злодеянието си, но „наказание“ може да дойде от съвсем неочаквано място.
  И такова въздействие може да бъде много по-силно от затвора или глобата.
  Нека да го разгледаме с конкретен пример.
  Да предположим, пиян или в агресивно състояние, обижда преминаващ наоколо – напълно непознат човек.
  Ако е нямало свидетели и потърпевшия не може да се защити, от човешка гледна точка, обиждащия остава ненаказан.
  Но от Божествена гледна точка, е имало нарушение, практически, на всички вселенски закони: на Единството, на Свободната воля, на Отражението, на Причините и следствията.
  Затова, негативните енергии изсипани на човека, НЕИЗБЕЖНО се завръщат с подобни вибрации. И не е задължително, да са от потърпевшия.
  Може да е съвсем друг човек, дори и най-близък и любим, който „връща“ усещанията и емоциите, изсипани на непознатия.
  А сега да разгледаме друг пример.
  Човек е получил награда за свои благотворителни действия – грамота, медал или парично възнаграждение.
  Но тук са от значение мотивите, които са подтикнали човека към благотворителност.
  Ако е от все сърце, не показно и от тщеславие, поради желание за реклама или дивиденти на работното място, Вселената може да възнагради такъв човек по-щедро, отколкото могат да го направят хората.
  Небесните дарове буквално се посипват и най-често, от най-малко очаквани места.
  Но ако в основата на „добрите“ му деяния лежат мисли и емоции с ниски вибрации, „наградата“ може да са неприятности, причините за които ще разбере трудно, понеже са привлечени енергийно – подобни вибрации.
  Именно така работят вселенските закони и е невъзможно да се избегнат, понеже не са подвластни на тримерния свят.
  Не го забравяйте никога, родни мои.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 7 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-vselenskie-zakony-neizbezhnost-vozdayaniya/

  6 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Вселенските и общочовешките закони)
  6 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес искам да ви разкажа, защо вселенските закони работят винаги и навсякъде, без значение, дали хората знаят за тях.
  Точно в това се състои разликата със човешките закони, които, преобладаващо, са създадени за да укрепят властта на едни над други, да заставят хората да живеят по определени шаблони и да посеят страх от наказанието.
  Трябва да се признае, че в дуалния свят е трудно без определени ограничения, понеже се въплъщават прекалено много млади души, чието съзнание, все още, не е готово да живее в свободен свят и да следват вътрешните си закони, зова на душата си.
  Но, от друга страна, всички знаете прекрасно, колко лесно заобикалят законите на обществото и те не въздържат човека от извършване на престъпления, каквито и наказания да са предвидени – дори смъртната присъда.
  Защо се случва така?
  На първо място, защото трудно овладяват желанията си, мислите и емоциите, понеже хората са подложени на прекалено много изкушения в потребителското общество, създадено от силните на деня.
  Тази изкуствено наложена на човека ценностна система, има за задача да активизира най-ниските желания на душата, за да бъде отклонена от духовния път и все повече увличана в блатото на материалния свят.
  И дори религията, имаща призванието да открива в човека Божественото начало, се е превърнала в поредния дуален институт, в който цари разделение на висши и нисши, на Бог и „раби Божии“.
  Хората усещат интуитивно фалша и несправедливостта на тези закони, които убиват духовното начало, поробват съзнанието им и ги превръща в законопослушни граждани.
  В какво се състои разликата между вселенските и общочовешките закони?
  На първо място, поради енергийната им съставка, независеща от човешката воля и желания.
  Тези закони са единни за всички и да се нарушат е невъзможно, понеже действието им е невидимо за човека, следователно, неговия ум – мисли, емоции, желания – са неспособни да се намесят някак в този процес.
  Но наблюдателният и умен човек, все пак, може да различи определени закономерности в съдбата си, да разбере, по-точно, да почувства, защо едни или други проблеми се повтарят отново в живота му, т.е. да проследи причинно-следствената верига.
  Именно така, чрез многократни наблюдения и трупането на нов опит, човек е стигнал до разбирането на вселенските закони и до невъзможността за противопоставяне.
  Тези наблюдения са отразени във вашите пословици и поговорки, в приказки, легенди и народни песни.
  Именно така – преносно – са опитвали много велики души, идвали на Земята през разни исторически периоди, да предадат на хората вечните знания – Великите вселенски закони.
  И постепенно, те се вселявали в човешките души, променяйки съзнанието, мирогледа и представата за справедливост – истинската, а не натрапената външно.
  Хората са започнали да се замислят за смисъла на живота, за причините за нещастията, за доброто и злото, за истинските жизнени ценности – жадуваните от душата, а не от егото.
  И ето, че дойде времето, когато вселенските закони достигат до вас направо – чрез Божествените посланици, способни да приемат такава безценна информация от висшите вселенски сили.
  И сега трябва само вие да решите, родни мои, дали да живеете според тези закони или да останете в дуалния плен, който опитва да ви удържи по всички възможни начини.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 6 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-zakony-vselennoy-i-obshchechelovecheskiye-zakony/

  5 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Божественият „кодекс на честа“)
  5 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Нека да продължим разговора за взаимодействието на вселенските закони.
  Както вече, навярно, сте се досетили, всеки от тях допълва другите и произлиза от предишните.
  Защо е така?
  Преди всичко, защото вселенските закони са съвкупност от тези Божествени съставки, които са в идеалното си съчетание и образуват енергийното любовно пространство, което е източника на всичко съществуващо, от където идват на Земята човешките души и се завръщат след смъртта на физическото тяло.
  И този, който успее да усвои тези закони и да живее съобразно тях, преминава на друго ниво на битие, където не достигат негативните енергии поради честотните разлики и Божествената любовна енергия в чист вид.
  Ето защо е толкова важно, родни мои, да се научите да съблюдавате вселенските закони в ежедневието си.
  Точно те са ключа към новата петмерна реалност.
  И днес ще ви разкрия още един механизъм от взаимодействието на вселенските закони.
  Нека да разгледаме взаимовръзката между Закона за единството и Закона за свободната воля.
  На пръв поглед, може да ви се стори, че си противоречат, но съвсем не е така.
  Да вземем конкретен пример.
  На вас и колегите ви в работата са ви поставили задача, която изисква съвместна работа.
  Всеки от вас трябва да внесе своя принос, съобразно компетенциите си.
  В дуалния живот се случва така, че всеки започва да «дърпа чергата към себе си», опитвайки да получи лични привилегии или да се самоутвърди за сметка на другите.
  И тук излиза на преден план човешкото его, което мисли първо за себе си, а после за останалите и проекта като цяло.
  А какво се случва, ако всички в колектива са на ниво, което позволява спазване на вселенските закони?
  Тогава съзнанието им е извън дуалните рамки и възприемат колектива си като едно цяло, а всеки сътрудник, като безценна частица.
  Свободната воля на всеки от тях е безпрекословна и неприкосновена, понеже само така могат да разкрият всичките си способности и таланти.
  В този случай, решаваща е душата, а не егото, и тя ще направи всичко възможно, всички човешки мисли, емоции и действия да са в съответствие с вселенските закони.
  Точно затова, скъпи мои, висшите сили във всичките си послания призовават за изключване на логическия ум и даване предимство на душата – на Божествената ви ипостаси, която то е винаги с вас и само очаква да се сетите за нея.
  Точно тя ще ви посочи правилния път и ще направи всичко възможно, за да сте хармонични и щастливи, както и да дарявате щастието и хармонията си на другите.
  Вашата душа ще се погрижи обезателно, да не нарушавате нито един вселенски закон — това е Божественият «Кодекс на честа», даряващ на хората радост и любов.
  Какво е необходимо за целта?
  Просто всеки път, когато се каните да предприемете нещо – малко или голямо, молете душата си да ви води, да ви дава знаци и подсказки, като се учите да ги виждате и чувате.
  С други думи, живейте чрез душата, а не чрез ума, нали само тогава ще може да преобразувате пространството си в петмерно, докато сте още в тримерния свят.
  И ви благославям за това, родни мои!
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 5 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-bozhestvennyy-kodeks-chesti/

  4 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Взаимовръзка между вселенските закони)
  4 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес продължаваме разговора, как се отразява на живота ви Закона за свободната воля.
  Нали именно непознаването му или неправилното му разбиране, са причината за много ваши болести, беди и нещастия.
  Този закон е в тясно взаимодействие с Закона за причината и следствията и за да ви стане по-ясно, как работят, ще разгледаме конкретен пример, най-разпространения: майчината любов и желанието ѝ детето да е щастливо.
  Съгласете се, родни мои, че най-трудното за вас е, да не нахлувате в личното пространство на детето, защото, желанието ви да го предпазите от трудности и проблеми, е по-силно от вас.
  Много често ви се струва, че знаете по-добре, какво трябва да прави, и как да живее и малцина успяват да се въздържат от „добронамерените“ родителски съвети.
  Също така, малцина успяват да усетят в тримерния свят детската душа, да осъзнаят потребностите ѝ и да приемат свободната ѝ воля.
  Най-често, постъпвате шаблонно, според приетото в дуалния свят, като по този начин, на практика, нарушавате всеки ден Закона за свободната воля относно детето си.
  И като следствие, между вас възникват постоянни конфликти, защото, дори малкото дете знае винаги, какво иска, и когато срещне съпротива, в него се надига недоволство и агресия.
  Но понякога се затваря в себе си, разбирайки безполезността на борбата с „любещите“ родители.
  Ако такъв конфликт се проточи, детето изпада в депресия и губи интерес към живота. И това става причина за много болести, с които е много трудно да се справите, например, такива като алергията.
  В този случай, болестта е следствие подтискането на детската воля, подчиняването на вашите правила и жизнени принципи.
  Разбира се, родни мои, и тук не бива да бъркате свободната воля със слободията, изпадайки в другата крайност, защото ще си смените местата и детето ще започне да нахлува в личното ви пространство, подтискайки вашата свободна воля.
  Тук има много фина граница, и да се усети и задържи равновесието, може само тогава, когато в семейството ви цари любов и уважение един към друг, независимо от възрастта на членовете му, където всеки се съобразява с мнението на другия, но само в случаите, ако не се налага агресивно и изкривява енергийното пространство на човека, насищайки го с негативни енергии.
  Неправилното разбиране на Закона за свободната воля, често е резултат от различното значение на думата любов във дуалния и Божествения свят.
  Най-често я асоциирате с: грижа, опека, контрол, сексуални желания, практически съображения, отговорност, чувство за вина и много-много друго.
  Но в действителност, Божествения смисъл на думата любов е Уважение към личността, към човешката душа.
  Това е спазването на Закона за свободната воля.
  Това е искреното желание да видите човека щастлив, без да му налагате своето разбиране за щастие.
  И за мнозина от вас е много трудно да го направят, защото в тримерния свят излиза на преден план егото, а не душата, което иска да мери всички, особено близките, със своята мярка, за да може егото ви да се чувства добре, уютно и спокойно в обичайния ви дуален свят.
  Но вече, родни мои, трябва да свикнете с мисълта, че този свят си отива, както и неговите закони и правила, вече влизат в сила вечните Божествени вселенски закони и ми се иска да сте готови за това.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 4 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-vzaimosvyaz-zakonov-vselennoy/

  3 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Закона за свободната воля)
  3 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ще поговорим за още един вселенски закон, който мнозина от вас прилагат (или не прилагат) неосъзнато, но има голямо влияние в живота ви.
  Става въпрос за свободната воля.
  Много често бъркат това понятие със слободията, с която, в действителност, няма нищо общо.
  <Свободната воля> в Божественото разбиране е вътрешната свобода за мисли, емоции и възприемане на действителността.
  Това е неограниченото съзнание, неговата първичност и чистота, искреност и естественост при изразяването на чувства и емоции.
  Това са сърдечните пориви на душата, неограничавани от <стягите> на ума и практическите съображения.
  Това е умението да чувате интуицията си и да се ръководите в ежедневието си от нея.
  Това е <свободно плаване> без съобразяването с чуждото мнение и съждения.
  Това е вътрешния Божествен ориентир във вид на съвест, порядъчност, душевна чистота.
  А сега да разгледаме, какво представлява <нарушението на свободната воля>.
  Преди всичко, това е нахлуване в енергийното пространство на друг човек.
  Може да се случи дори без думи, ако мислите нещо лошо – с осъждане, критика, неприязън.
  По този начин мислено натрапвате мирогледа си на другия, отричайки правото му на собствено мнение.
  Като следствие, дори без диалог с човека, нарушавате правото му на свободна воля.
  Именно това се има предвид с израза: <Не съдете, за да не бъдете съдени>.
  С други думи: <Не нарушавайте свободната воля на другия и той няма да нарушава вашата>.
  Уважението към чуждото мнение е точно спазване на свободната воля.
  Като думи, изглежда много лесно, нали, родни мои?
  А какво се случва в действителност?
  Още от най-ранното детство вкарват човека в определени рамки – удобните и изгодни за родителите, за учителите, за началниците, за правителството – така нареченото общество, в което човек се превръща в малко винтче от гигантска машина, подтискаща волята му.
  А вече, скъпи мои, е дошло времето да живеете по нов начин, с вътрешна свобода и уважавайки вътрешната свобода на другите.
  Това може да се нарече революция, но в основата ? не е агресията, не насилствената промяна начина на живот и човешкото мислене, както е било досега, а <ПРЕВРАТ> В СЪЗНАНИЕТО.
  И в този случай, инициатор за този <преврат> е Земята, която се освобождава от старите енергии и неволно увлича обитателите си с нея.
  Това се случва по най-естествен начин, без принуда и насилие, понеже, само хората изявили желание да направят прехода, ще я последват.
  Останалите, поради ниските си вибрации и нежеланието за промяна, остават в трето измерение и продължават да се въплъщават по други планети.
  По този начин, Закона за свободната воля се спазва безусловно.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 3 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-zakon-svobodnoy-voli/

  2 май 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Закона за причината и следствието)
  2 май 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес преминаваме към нов вселенски закон, който можете да прилагате още сега в ежедневието си.
  Става въпрос за Закона за причината и следствието, или с други думи, външното винаги отразява вътрешното.
  Точно действието на този закон ви е най-лесно за проследяване, понеже следствията му се проявяват доста бързо.
  Можете да ги забелязвате на всяка крачка.
  Например, не ви харесва някой и веднага усещате груба реакция по ваш адрес или просто усещате излъчвания негатив.
  Сега това се проявява почти мигновено, благодарение на високите вибрации, променящи земните времеви параметри и излъчваните от човека енергии, понякога се завръщат към него усилени.
  А това си има и положителните страни, понеже дава възможност за ускорено усвояване на уроците, за коригиране в движение на поведението, на мислите и емоциите.
  Навярно, на мнозина вече е направило впечатление.
  Но сега, скъпи мои, трябва да се научите да прилагате закона в разширен мащаб.
  И пояснявам, какво имам предвид.
  Както стана на въпрос в предишното послание, създаването на любовна атмосфера в група или колектив е предпоставка за енергийна промяна и съвсем друго ниво на битие.
  И в такива случаи, общата цел се постига с най-малко усилия и в кратки срокове.
  Но, ако при това се съобразявате с вселенския закон за причинно-следствените връзки, всички трудности и проблеми ще се решават мигновено, като по вълшебство.
  Нека да го разгледаме с конкретен пример.
  Да предположим, подготвяте някакъв проект, изискващ време и доста усилия от целия ви колектив.
  И ако целта му или „причината“ за тази проект е насочена към подобряването на жизнените условия, т.е. за всеобщо благо, а всички участници в проекта го осъзнават и работят самоотвержено – получавайки радост и щастие от факта, че проекта е от полза за хората, то „следствието“ е реализация в най-кратки срокове.
  Така се проявява на физическо ниво Закона за причинно-следствените връзки, подкрепен от насищането на дейността ви с любовна Божествена енергия.
  И напротив, ако проекта ви е насочен за удовлетворение личните потребности на малка група хора, опитващи да извлекат печалба за сметка на чуждите беди и нещастия, енергийната му съставка е от най-ниски вибрации и среща на всяка крачка препятствия от подобни енергии и хора, които ги създават.
  Особено е забележимо това сега, когато високите вибрации изтласкват старите дуални енергии, а те се „свиват/концентрират“ неволно.
  Не го забравяйте, родни мои, и наблюдавайте, как се случва в живота, за да го показвате на тези, които са още в началото на пътя си.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 2 май 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов
  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-zakon-prichiny-i-sledstviya/