Последни коментари
  Брояч
  5432767
  Users Today : 1
  This Month : 573
  This Year : 604
  Views Today : 11
  Total views : 3719
  Who's Online : 1
  free counters

  30 април 2018г.

  30 април 2018г.

   

  Архангел Гаврил (ежедневни послания) – 30 април 2018г.

   Чрез Шели Янг

   

      За пореден път акцентираме върху важността за трупането на опит във вашия живот. Докато напредвате като правомощни творци на собствения си живот, най-добре ще поддържате разширението си, чрез освобождаване на привързаността към резултата и осъзнавайки, че опита е най-ценното нещо за вас.

  Така че, ако опитате нещо и резултата не е това, което сте очаквали, вместо да се чувствате провалени, гневни и съпротивляващи се, силно ви препоръчваме да си зададете следните въпроси: „Какво е ценното за мен от тази опитност? Каква яснота имам сега, която не съм имал преди? Как това ще се отрази върху следващите ми предпочитания? Кои аспекти ще запазя, и от кои ще се освободя? Как всичко това ми помага да се развивам? С какво се обогатява моята мъдрост? Тези въпроси много бързо ще ви помогнат да осъзнаете, по какъв начин тези преживявания ви служат в настоящето и бъдещето.

  Експериментирането с енергиите на неизвестното, е много сходно с дегустацията на голям избор от храни. Опитвате неща, които привличат вниманието ви, оценявате ги и решавате за следващия път, какво да пропуснете, и какво да вземете. Ако наистина уважите целта на опита и изберете това, което ви харесва, използвайки благодарността като инструмент за обратна връзка, вие ще се придвижите напред с много по-голяма смелост и любопитство, и това ще ви позволи да направите много ценни открития.

  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов
  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/