Брояч
5452484
Users Today : 15
This Month : 290
This Year : 321
Views Today : 186
Who's Online : 1
free counters

23 април 2018г.

23 април 2018г.

 

Архангел Гаврил (ежедневни послания) – 23 април 2018г.

Чрез Шели Янг

 

    Не веднъж сме ви говорили за важността на задаване въпроси по време на медитация. В състояние на отвореност и свързаност, отправянето на молби за напътствия и разяснения, е много ценно. Най-важният въпрос, който трябва да зададете е: „Какво бихте искали да знам за днес?“.
Освен в медитативно състояние, задаването на въпроси в будно състояние също е от голямо значение. Тази мощна практика ви държи в контакт с Вселената. Помолете за знаци. Поискайте да ви бъдат показани следващите стъпки. Поискайте да ви бъдат разкрити потенциалните възможности или решения, които все още не забелязвате. Поискайте да бъдете доведени до вашето следващо голямо приключение!
Въпросите ви помагат да се движите напред, защото показват вашето желание да продължите да се разширявате и да получавате помощ. Задаването на въпроси по време на медитация, ви позволява да възприемате напътствия на духовно ниво, а по време на будно състояние – на физическо. И в двата случая задаването на въпроси има голяма стойност за вас, защото ви осигурява достъп до неограничената помощ, която винаги е на ваше разположение.
Архангел Гаврил
Превод: Станислав Николов
http://trinityesoterics.com/category/daily-message/