Брояч
5452352
Users Today : 41
This Month : 158
This Year : 189
Views Today : 189
Who's Online : 4
free counters

22 март 2018г.

22 март 2018г.

Едно от най-великите неща, които можете да направите, за да промените удовлетворението си от личния живот и да се възползвате от своите творчески способности, е да прегледате обстоятелствата във вашия живот с новия си поглед и да започнете да правите избори, базирани на вашите предпочитания.
Затова, първо ви предлагаме, да спрете и да се запитате: „Какво бихте направили, ако не познавахте нито един човек на планетата?”. Какво бихте направили, ако нямахте абсолютно никакъв страх от осъждане? Ако нямаше никой, на когото да угаждате? Ако знаехте със сигурност, че всичко ще се случи, както трябва?
Сега, когато имате известна яснота, как се отричате от себе си и сами се дърпате назад, решете, кои елементи във вашия живот желаете да излезат на преден план. Това е ключовият момент. Уверете се, дали не правите нещо от чувство за дълг, отговорност, почтеност, дали го правите, защото така трябва , или това е вашият избор.
Скъпи мои, осъзнавайки, че всеки избор е проява на свободна воля, вие лекувате недоволството. По този начин преминавате от съзнанието на жертвата към пълновластното осъзнаване на личната отговорност, чрез което се възползвате от вашата вътрешна, автентична сила на творец в своето жизнено проявление. Това ви измества от съпротивата към приемането, което от своя страна, ще създаде много повече удовлетворение във взаимоотношенията с другите. Изборът е вашата сила в действие.
Архангел Гаврил

Превод: Станислав Николов

http://trinityesoterics.com/category/daily-message/