Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 220
  Total views : 3601
  Who's Online : 1
  free counters

  21 февруари 2018 г.

  21 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Връзката с Божествените аспекти)
  21 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес преминаваме към по-сложен материал. Преминаваме към изучаването на будхическото и атмическо тяло, както и към сетивните им органи – шеста и седма чакра, които са мостче свързващо ви с Божествеността ви и ви помагат в общуването с финия свят.
  За съжаление, засега са малцина по Земята, при които тези чакри са отворени и достатъчно развити, за да могат да общуват с висшите вселенски сили.
  Много повече са хората общуващи с астрални същности, обитаващи околоземното пространство в непосредствена близост до вас.
  И понеже тези същности са почти „професионалисти“ по земното възнесение, овладели са необходимата терминология и са се научили красиво и засукано да развиват темата, за човека е станало много трудно да различава светлите послания от астралните.
  Ще се постарая да ви науча да различавате тази фина граница, за да избегнете греши и ясно да различавате вибрациите на небесните ви „събеседници“.
  Да започнем отдалеч. И днес ще поговорим за шеста чакра, която често наричат „трето око“.
  Откъде е тръгнало това название?
  Някога действително е съществувало на физическо ниво и все още съществува при някои същества в по-високите измерения.
  Но с навлизането на човека в трето измерение, това око е „зараснало“, като нежен кълн, задушен от „бурените“ на дуалния живот.
  Една от програмите, внедрявани в човешкото съзнание от драконовите, е блокирането на шеста чакра, за да се прекъсне връзката с финия свят.
  Още в зародиш се прекъсвала фината нишка, свързваща човешката душа с истинската ѝ същност – със спомена за Божествения ѝ произход и връзката с майчината душа.
  По този начин, човека е попадал в този свят „сляп“ и „глух“. Оставили само само физическите сетивни органи, блокирайки напълно финото възприемане.
  И само единици от великите души, които се въплъщавали за да възстановят справедливостта, да върнат на човека принадлежащото му по право, са успявали да „пробудят“ своето трето око и да възстановят връзката си с финия свят.
  Сега ситуацията е променена. Новите енергии с най-високи вибрации, взаимодействайки с хората, постигнали определено ниво на духовно развитие, са способни да неутрализират тези програми, а това позволява на хиляди да активират третото си око и да отворят съзнанието си за фините светове.
  Това се подпомага от многобройните практики, които ви се дават като помощ от висшите вселенски сили.
  И всичко би било прекрасно, родни мои, ако живеехте в идеални хармонични условия и постоянно пребивавате в светлина и любов.
  Но вие продължавате да живеете в дуален свят, да общувате с най-различни хора, подложени сте на енергийното въздействие от най-различни енергии, следствие на което, вашето „мостче“ с финия свят се използва от астрални същности.
  И в зависимост, какви енергии преобладават във вас, в един или друг момент, привличате същности от висшия или нисшия астрал.
  Те също се развиват и са се научили да повишават вибрациите си, за да могат да „достигнат“ вашата четвърта и дори пета чакра.
  И в едно от следващите ми послания ще стане на въпрос, как да разпознавате такива „гости“, използвайки фините сетивни органи.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 21 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-svyaz-s-bo/