Последни коментари
  Брояч
  5432770
  Users Today : 4
  This Month : 576
  This Year : 607
  Views Today : 88
  Total views : 3796
  Who's Online : 2
  free counters

  17 февруари 2018 г.

  17 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Особености на менталното тяло)
  17 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Днес ми се иска да завършим разговора за менталното тяло и да ви разкрия механизма на взаимодействието му с другите фини тела.
  Понеже то, както и сетивния му орган – сърдечната чакра, са разположени в средата на тялото, т.е. на границата, разделяща земната от небесната човешка част, е като буфер между нисшите и висшите тела.
  По този начин, освен своите преки функции, има и допълнително натоварване.
  За да ви стане по-ясно, какво имам предвид, ще посоча следния пример.
  Трагическа смърт на близък ви човек.
  Като правило, след първия шок, започвате да анализирате ситуацията: защо се е случило, и колко е несправедливо, започвате да съжалявате за заминалия си и за самите себе си, останали сами, а някои, дори изпитват вина, че не са опазили любимия, не са предотвратили трагедията.
  С една дума, в главата ви се струпват толкова много мисли, че менталното ви тяло се „задъхва“ в този поток.
  И всичките тези мисли се предизвикват от нисшите ви тела, които в продължение на много години са се сраснали с фините тела на близкия ви човек, вплели са се в неговите енергийни полета и сега им е много трудно да се разделят с част от себе си.
  Действително, на фино ниво, обичащите се и духовно близки хора, преживяли много години заедно, много често имат единна аура. И когато единия напуска физическото ниво, другия преживява невероятна болка.
  И тази болка поема менталното ви тяло.
  Така се случва почти с всички хора, чиито вибрации не излизат извън тримерните рамки.
  Но има и други примери – те са редки изключения, когато духовното ниво допуска разглеждането на смъртта само като преход в друг свят, в друго измерение.
  И такъв човек е способен искрено да се зарадва за любимия, който е постигнал целта – която са преследвали заедно и вече е в къщи, в покой и хармония, че е преминал на ново ниво от битието.
  И тогава, вместо страдания и сълзи, му изпраща любовта си, осъзнавайки, че не са се разделили, а са от двете страни на завесата, разделяща плътния и фините светове.
  В този случай, менталното тяло получава високи вибрации, които са излъчени от каузалното, будхическото и атмическото тела.
  То не преживява стрес и е в хармонично състояние, понеже мислите за заминалия си са спокойни и любещи.
  Отново ви посочвам две крайности, за да можете ясно да проследите механизма на информацията за менталното тяло.
  В действителност, индивидуалната релация към всяко събитие при всеки от вас е толкова различна, че емоциите и мислите са безкрайно разнообразни.
  Но главното, което не трябва да забравяте, за да защитите и очистите менталното си тяло: вие сте всесилни и пълновластни над своите мисли и чувства.
  Вече сте отвъд рамките на тримерния свят, следователно, всичките ви мисли и емоции са с напълно различно енергийно съдържание.
  Поддържайте това високо ниво, не преминавайте границата, отделящ висшите сфери на битието от света, който вече ви е чужд, от който сте се изскубнали.
  Издигнете се съзнателно над менталното си тяло – там, където е Божествената ви същност!
  И ви благославям за това, родни мои!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 17 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-osobenno/