Последни коментари
  Брояч
  5432753
  Users Today : 48
  This Month : 559
  This Year : 590
  Views Today : 167
  Total views : 3548
  Who's Online : 1
  free counters

  15 февруари 2018 г.

  15 февруари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Ментално тяло)
  15 февруари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Да продължим нашият разговор за фините ви сетива и да преминем към менталното тяло.
  Както разбирате, емоционалното и менталното тела са тясно свързани помежду си, както мислите и емоциите ви.
  Мислите ви подхранват, подгряват емоциите ви, понеже им предават образи, водят вътрешен диалог с „обиди ли ги“, карат човека отново и отново да преживява неприятни моменти.
  Като правило, точно тежките спомени се „варят“ особено дълго във вас.
  А приятните са повече като усещане. Все едно се потапяте в СЪСТОЯНИЕ на блаженство, на радост, любов, без излишни анализи и разсъждения.
  Защо е точно така? Много просто.
  Живеете в тримерен свят с ниски вибрации и всяка негативна енергия се чувства като в къщи. Веднага се подхваща от астралните същности, които съществуват за сметка на такива енергии. Те ги обгрижват и правят всичко възможно да не намаляват, за да може да ги „храни“ колкото се може по-дълго.
  А енергиите на щастието, радостта, любовта и блаженството съществуват в съвсем в други измерения и не са присъщите на тримерния свят и на умствените мисли, а са СЪСТОЯНИЕ, свойствено на душата, съществуваща в по-високите вибрации.
  Но да се върнем към менталното тяло. Каква е основната му функция и значение за човека?
  Неговата задача е да облича емоциите в мисли и думи, да анализира случващото се и да дава резултат от тези размишления. И, разбира се, неговата „работа“ зависи от нивото на духовно развитие в човека.
  Нали прекрасно знаете, доколко разнообразни са реакциите на хората към едно и също събитие и доколко различни емоции пораждат.
  Това, което за младите души изглежда трагедия, за зрелите е само жизнен епизод, една от страните на битието.
  И сега ще поговорим за управлението на менталното тяло, как да избегнете страданията и да създадете комфортно и хармонично състояние.
  Разбира се, преди всичко, трябва да се научите да управлявате емоциите си, за което стана на въпрос в предишните послания, защото, едва тогава, ще може да предоставите на менталното тяло за „преработване“ чиста „суровина“ – емоциите на доброто и любовта, които да го насищат с тази благодатна Божествена енергия.
  И тогава, менталното ви тяло ще започне да нараства по размери, неговите частици ще създадат прекрасни и хармонични рисунки, а сърдечната чакра, която е сетивния му орган, ще излъчва в обкръжаващото пространство енергии с най-високи вибрации.
  Любовната енергия, циркулираща във фините ви тела, насищайки се със собствената ви енергия, ще придобива още по-голяма сила и ще я споделяте с всички, които срещате по пътя си.
  Така Божествената енергия свързва финия и плътния свят, а вие сте нейните проводници.
  И колкото по-високо се изкачвате по духовната стълба, толкова по-голям любовен поток сте в състояние да пропуснете през фините си тела, насищайки щедро Земята и обкръжаващите.
  С това приключваме за днес.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 15 февруари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-mentaln/