Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 296
  Total views : 3677
  Who's Online : 1
  free counters

  30 януари 2018 г.

  30 януари 2018 г.

  Исус – Нашето съвместно възнесение (Запознаване с душата)
  30 януари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  Продължаваме разговора, как да разговаряме с душата си и да я следваме.
  Днес ще ви предложа практика, която да ви помогне при установяването на «физически» контакт с нея, което е много важно. Ето защо.
  Вече при мнозина от вас се отваря канал за яснослушане. И вече е ставало многократно на въпрос, че от него се опитват да се възползват астрални същности от най-различни нива, които също се включват в земното възнесение, нали са обитатели на земното фино ниво.
  Много от тях имат истинска информация за възнесението и с най-добри подбуди се стремят да я споделят с хората. Затова и се включват към тези от вас, които имат връзка с финия свят.
  В зависимост от чистотата на този канал – от нивото на духовност – биват привлечени едни или други същности – от нисшия до висшия астрал.
  За съжаление, засега са единици от вас, способни да получават послания от светлите вселенски сили, които са много по-високо от астралното земно ниво.
  Това са хората, чието съзнание е напуснало напълно тримерните предели и могат да стигнат с вибрациите си до светлите сили, които, като правило, са по-високо от пето измерение.
  Защо ви напомням за всичко това, родни мои?
  Работата е там, че същностите от висшия астрал не могат да ви навредят и наистина се стремят да помагат. Но нямат достъп до информация за душата ви, понеже не достигат до «базата данни» на нашата галактика и Вселена.
  Те могат да ви представят само обща информация, като правило, прекалено красноречиво и многословно, повтаряйки многократно едно и също – тъй като човек, който чете такива послания, към края вече не помни, какво е прочел в началото.
  И за да си предадат допълнителна тежест, се представят със святи за вас имена – Отеца, Майка ни, с моето име, както и с имена на ангели, архангели и възнесени майстори…
  И това не е толкова безобидно, колкото изглежда, понеже хората губят скъпоценно време за безкрайно «предъвкване» на едно и също, въобразявайки си, че така израстват духовно.
  Но, родни мои, истински можете да израснете само тогава, когато ПРАКТИКУВАТЕ тези знания, каквито вече имате в излишък и ги прилагате всеки ден, когато ви стават навик, начин на живот.
  Затова, целта на сегашните ми послания е да ви науча да живеете в новата реалност, без да се свличате назад и изграждайки живота си съобразно вселенските закони, а не натрапените ви от хора.
  Но да се върнем към започнатото — как да усетите, че с вас разговаря именно ДУШАТА ВИ, а не астрални самозванци.
  За целта е необходимо да се вглъбите в медитация и да помолите мен или архангел Михаил, небесните ви помощници да ви защитят от чуждо нахлуване.
  Поседете спокойно докато не усетите нежно обгръщане и разливаща се топлина по тялото си от притока на Божествена енергия.
  И едва след това призовете душата си и помолете да ви даде знак – физически доловим, че е навлязла в тялото ви.
  При всеки може да се прояви по различен начин: като боцкане, леко вибриране, усещания в областта на сърдечната чакра, в района на третото око или коронната чакра.
  При някого може да навлиза с меки и топли тласъци, все едно се процежда през физическото ви тяло.
  Някои ще го усещат по-силно, други по-слабо, но ОБЯЗАТЕЛНО ще го усетите, понеже душата само това чака, да я чуете и да вземе активно участие в живота ви.
  Затова ще направи всичко възможно, за да установи с вас контакт.
  С това приключвам за днес.
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 30 януари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/nashe-sovmestnoe-voznesenie-znakomst/