Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 253
  Total views : 3634
  Who's Online : 1
  free counters

  30.01.2018 г.

  30.01.2018 г.

  Архея Вяра – Море от духовна информация
  30.01.2018 г.

  Аз Съм Архея Вяра, Аз Съм милосърдие и състрадание, Аз Съм Светлината и Любовта на Бога.
  Родни мои, дойдох отново днес за да помогна, да ви просветя. Мнозина от вас са забелязали, че сега се изсипва огромна «лавина» от най-разнообразна духовна информация, огромно изобилие от всичко възможно. И най-важното, мои родни, че не сте «затънали» в нея.
  Всичко е само за ваше благо и всяка информация е необходима и важна, играе своята безценна и уникална роля в огромния план на Твореца. Престанете да делите света на светлина и тъмнина, на добро и лошо, на необходимо и излишно, на важно и неважно. Напуснете дуалния свят, по възможностите ви е. Всичко е необходимо за нещо, ако съществува на Земята и всеки има своите определени задачи и цели.
  И на вас, родни мои, ви предстои великия избор. Всичко в това море от духовна информация, понякога пъстра, противоречива и дари противоположна, е необходима за да се избавите от плена.
  Толкова сте свикнали, цял живот, и не едно въплъщение, да ви казват, как трябва да живеете, какво да правите, и на къде да се насочите, но вече е дошло времето да бъдете Себе си. Дошло е времето да си се доверите, да намерите мъдреца, който е скрит във всеки от вас и да се научите да го усещате.
  Дава ви се море от информация, само за да се «уморите» от нея най-накрая и да пожелаете да се върнете към Себе си, да започнете да се доверявате на идващото отвътре, да го усещате не с ума, а със сърцето: какво ви подхожда, и какво не.
  Всички сте уникални и неповторими, родни мои, и е дошло времето да проявите Себе си: да започнете да живеете, както на вас ви се иска; да правите, каквото смятате за правилно; да отидете там, където ви влече сърцето.
  Няма правила и ограничения, всички вие сте свободни и велики светлинни същества, надарени с безценното право да избирате!
  Бъдете Себе си, любими мои, нека само вашето сърце и душа да ви водят всеки ден.
  С любов към всички вас,
  ваша Архея Вяра.
  Приела Магда, 30.01.2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://novzhizn.ru/more-duhovnoj-informatsii/#more-5098