Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 256
  Total views : 3637
  Who's Online : 1
  free counters

  24 януари 2018 г.

  24 януари 2018 г.

  Исус – Истинското ми учение (Бог е Любов)
  24 януари 2018 г.

  Здравейте, родни мои любими души!
  И като заключение ми се иска да ви разкажа за още един вселенски закон, които има много голямо значение в човешкия живот.
  Това е Закона за причинно-следствените връзки, които се проявяват като „поощрение“ или „наказание“ за постъпките ни.
  Главното е, което опитвах да предам на хората, че Бог никога и за нищо не ни наказва.
  Всичките ни неприятности в живота ни се случват, защото ги привличаме САМИ с своите мисли, емоции и постъпки.
  Както и по същия начин, всичко щастливо и радостно идва като следствие от праведните постъпки, произлизащи от сърцето и са изпълнени с любов.
  Но веригата причинно-следствени връзки, понякога може да бъде много дълга и не всеки може да я проследи, понеже стига и в предишните въплъщения.
  Живота е сложен и многообразен. Най-различни хора обкръжават човека и влизат в сложни и понякога объркани взаимоотношения, които са следствие от предишни въплъщения.
  Често, душите се раждат в едно семейство, за да развържат много стари възли, да доведат докрай това, което не са успели в предишни животи.
  И практически е невъзможно да се проследи. Но, ако сте наясно с тази подробност, много неща се възприемат по различен начин – по-осмислено.
  И има признаци, по които може да се определят такива стари връзки.
  Колкото са по-сложни отношенията с някой човек, който сте срещнали по пътя си, толкова е по-вероятно, точно с него да приключвате стар „възел“, наследен от предишни животи.
  И за целта, е необходимо да го приемете такъв, какъвто е, да го заобичате от все сърце. Само любовта може да сложи край на стара вражда и да ви избави от продължаващите мъки.
  Но най-често, причината и следствието лежат на повърхността и можете да проследите веригата събития, които произлизат едно от друго.
  Уверен съм, че всеки от вас може да намери множество такива примери в собствения си живот.
  И последното.
  Не бива да се забравя, любими мои, че всички вселенски закони са свързани един с друг и произлизат един от друг.
  И затова е невъзможно да изградите щастлив, хармоничен живот, използвайки само един от тези закони и забравяйки другите.
  Но, ако живот в любовни енергии стане естественото ви душевно състояние, няма да ви се налага да съобразявате, кои закони спазвате, и какви могат да са последствията.
  Постигате своята Божественост, понеже Бог е Любов, значи, създавате реалността си в съответствие с вселенските закони, без да се замисляте за тях.
  Човек, живеещ постоянно в любовни енергии, не е способен да наруши нито един от тези закони, защото съзнанието му е извън плътния свят и е във висшите сфери на битието.
  Радвам се, че мнозина от вас са стигнали плътно до това състояние и ви остава последна крачка за да преминете в пето измерение заедно с планетата.
  С това приключвам серията свои послания и ви благославям за хармонично преминаване в новата реалност!
  Обичащия ви от все сърце Иешуа, говори с вас днес.
  Приела Марта, 24 януари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/moe-istinnoe-uchenie-bog-est-lyubov/