Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 310
  Total views : 3691
  Who's Online : 1
  free counters

  15 януари 2018 г.

  15 януари 2018 г.

  Отец-Абсолют-Майката на Света – ПРЕХОДЪТ В ДЕЙСТВИЕ (Първа крачка към възнесението)
  15 януари 2018 г.

  Здравейте, скъпи наши любими деца!
  Днес разговора ни ще е, как да се научите, да се договаряте с висшия си Аз, който поема законите си права най-накрая, след активацията на будхическите ви тела.
  Преди това е било в пасивно, спящо състояние, а всичките ви действия, мисли и емоции е управлявал ума ви – пълновластен стопанин в дуалния живот.
  Точно в това се състои главната разлика между човека в трето и пето измерения – в трето човека живее чрез ума, а в пето – чрез душата.
  Разбира се, скъпи наши, трансформацията на съзнанието ви става постепенно и понякога доста болезнено, нали се налага да променяте навиците си, мисловните стереотипи и поведение, да преодолявате многобройни бариери: неразбиране, враждебност, насмешки, агресия.
  И за да смекчите тези удари, ни се иска да ви дадем няколко съвета, които да ви помогнат да се сближите с душата си, да се научите да я слушате и да изграждате живота си „в унисон“ с нея.
  Както вече стана на въпрос в предишното ни послание, чакрите са сетивните органи на душата ви и трябва да се научите да ги използвате също толкова виртуозно, както физическите си сетива: зрение, слух, обоняние, осезание.
  И ако физическите сетивни органи ви помагат за оцеляването в материалния свят, то фините сетива помагат за ориентацията във финия свят, където обитава душата ви – вашето висше Аз.
  Осъзнатото съществуване ЕДНОВРЕМЕННО в тези два свята, е първата крачка към възнесението.
  За да разберете по-добре, как се случва, ще го разгледаме с примери.
  Да допуснем, необходимо е да вземете някакво решение – от битова дреболия до съдбоносен избор.
  Как би постъпил в такъв случай тримерния човек?
  Би включил ума си и ще започне да разработва всевъзможни варианти за развитие на събитията, ръководейки се от практически съображения, от логиката, от мнението на близки и приятели, и т.н., и т.н.
  А как би действал човека, който е в единно енергийно пространство с висшия си Аз?
  Би обърнал внимание на фините си сетивни органи, настроени на съвсем различна вълна и ръководейки се от интуицията, от желанията на душата си, от висшите съображения: Божествена целесъобразност и всеобщо благо.
  Друг пример е отношението ви към всякакви събития, случващи се в живота ви и на обкръжаващите.
  Съдържа ли се в тях осъждане, критика, оценка, присъщите тримерни енергии или вече живеете пето измерение и ви е присъщо пълното приемане на случващото се и разбирането, че нищо не става случайно и си има причина и следствие?
  Така постепенно, научили се да контролирате емоциите, мислите и постъпките си, ще стигнете до автоматичната реакция на петмерен човек, избавил се напълно от дуалните си възприятия.
  Повярвайте, родни наши, не е толкова трудно, както ви се струва, но живота ви ще се изпълни вече със съвсем друго съдържание, а душата ви – с покой и хармония, радост и щастие.
  Благославяме ви за това, родни наши!
  Обичащите ви безкрайно, Отец-Абсолют и Майката на Света говориха с вас.
  Приела Марта, 15 януари 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/perekhod-v-deystvii-pervyy-shag-k-voznes/