Последни коментари
  Брояч
  5432767
  Users Today : 1
  This Month : 573
  This Year : 604
  Views Today : 28
  Total views : 3736
  Who's Online : 1
  free counters

  8 януари 2018.

  8 януари 2018.

  Ащар Шеран – Новини от Галактическата Федерация на Светлината
  8 януари 2018

  Здравейте скъпи наши земни хора!
  Днес имам поръчение да ви предам съобщение от Галактическата Федерация на Светлината.
  През първите дни на този месец има напредък в техническото оборудване на корабите ни и вече могат да се приземяват на всяка една точка от Земята.
  За разлика от самолетите ви, на нашите кораби не им е необходима писта за приземяване, понеже са на разни принципи и могат да кацат вертикално на всяка повърхност, малко по-голяма от самият кораб.
  Това позволява да извършваме спасителни работи в труднодостъпни места, където не може да стигне нито едно ваше транспортно средство.
  Успяхме да демонстрираме присъствието си в непосредствена близост от Земята и някои хора са ни виждали с невъоръжени очи.
  Следващата ни крачка от сътрудничеството с вас е координиране на действията ни с лидерите на страните, които са готови за това.
  И повярвайте, с някои от тях вече постигнахме доверителни отношения.
  И още една новина ни се иска да споделим днес.
  Отношенията ни с представителите на някои древни земни цивилизации, излязоха на ново ниво.
  Става въпрос за Агарта, която взема най-активно участие в земното възнесение.
  Жреците на древните цивилизации Хиперборея, Атлантида и Лемурия, обитаващи Агарта, за първи път в историята на Галактическата Федерация на Светлината, участват в нейния съвет.
  Това е много важно, понеже много от тези древни души са въплътени в момента и са под опеката им.
  Както виждате, скъпи земни хора, помощ за вас има от всички страни. И обединението на светлите сили е показателно, че приближава часът, когато такава помощ ще е истински необходима.
  И последната новина, която ни се струва, е приятна за вас.
  Това е предоставяне на възможност за работа на Глория, след прехода в пето измерение, да се заемат с технически разработки на транспортни средства, като например, в момента се прави от Циолковский и Корольов, както и други учени и авиоконструктори, избрали да служат на човечеството след напускане на материалния свят.
  Това представлява огромна ценност за нас, защото земната атмосфера, дори в пето измерение, се различава съществено от на другите планети, понеже нивото на вибрации, следователно, и разредеността, са напълно различни.
  Глория е избрана за технически център и изпитателен полигон, където се създават универсални летателни апарати, способни да летят навсякъде по галактиката.
  Това е за днес.
  Искрено обичащия ви, Ащар Шеран говори с вас от името на Галактическата Федерация на Светлината.
  Приела Марта, 8 януари 2018.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/novosti-gfs-yanvar-2018/