Последни коментари
  Брояч
  5432769
  Users Today : 3
  This Month : 575
  This Year : 606
  Views Today : 52
  Total views : 3760
  Who's Online : 3
  free counters

  14 март 2018 г.

  14 март 2018 г.

  Отец-Абсолют – Възнесението в действие (Епифиза)
  14 март 2018 г.

  Здравейте, скъпи мои любими деца!
  Днес ми се иска да ви разкажа за ролята на епифизата в човешкия живот.
  Мисля, че това е най-важния фин сетивен орган, понеже е побрал качествата на шеста и седма чакра, и не само е побрал но ги и усилва многократно.
  Вашите „трето око“, коронната чакра и епифизата образуват нещо като Божествен триъгълник, който при активиране на всичките съставки, е най-мощния стимулатор за духовно израстване.
  Защо епифизата е отделно от чакровата система?
  Работата е там, че при повечето хора е в спящо състояние и успяват да я събудят само тези, при които шеста и седма чакри са напълно активирани и са ежедневен „работен инструмент“.
  И тогава, епифизата, която е посредник между човека и висшите вселенски сили, поема своите права.
  Може да се каже, че нейното гориво са високите вибрации на шеста и седма чакра, без които е невъзможно „стартирането“ ѝ.
  Енергиите на тези две две чакри се обединяват в нея, като в резервоар и се смесват, преобразувайки се в напълно различна енергия, позволяваща на човека да достигне до вибрационното ниво на висшите вселенски сили.
  Получава се мощен енергиен импулс, който е като знак за светлите сили, че на Земята се е появил още един човек, с който могат да контактуват и да бъдат чути.
  При това, такъв контакт може да не се получи веднага или изобщо да не се осъществи – всичко зависи от много фактори, но при всички случаи, човек с реанимирана епифиза няма да може да живее както преди.
  Неговото съзнание, мироглед, начин на живот, обкръжение, потребности ще се променят кардинално.
  Той ще е вече Богочовек, слязъл в трето измерение, което възприема изцяло и обезателно ще се старае да го променя – според възможностите си.
  Някой поема пълноценно служене, давайки всичките си сили и време за човешкото просвещение, получавайки информация от висшите вселенски сили, друг, ще разнася светлина и любов, показвайки със собствения си пример, че при всякакви условия, дори и в най-трудните, може да се живее по различен начин, следвайки всеобщите закони, а не обичайните стереотипи на мислене и поведение, които вкарват човека в задънена улица.
  Но искам да знаете, скъпи мои, че е невъзможно изкуственото активиране на епифизата.
  Тя ще се пробуди само тогава, когато сте готови да приемете този небесен дар, т.е. когато шеста и седма чакра започнат да я снабдяват с висококачествено „гориво“.
  Затова ви моля, не си поставяйте фиксидеята да активирате обезателно епифизата си.
  Най-доброто, което можете да направите е, да живеете спокойно според вселенските закони, контролирайки своите мисли и емоции, избавяйки се от дуалните стереотипи и обичайните поведенчески шаблони.
  И тогава, всичко ще стане от само себе си, естествено и незабележимо, точно в момента, когато е необходимо като въздуха.
  И изведнъж ще се усетите небесен жител, какъвто сте били някога.
  Благославям ви за това, родни мои!
  Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.
  Приела Марта, 14 март 2018 г.
  Превод: Йосиф Йоргов

  http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-v-deystvii-shishkovidnaya-zheleza/