Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 239
  Total views : 3620
  Who's Online : 1
  free counters

  1 януари 2018г.

  1 януари 2018г.

     Скъпи мои, преминаването към енергиите на новата година е много дълбок акт. Правите преход от един енергиен цикъл към друг, всеки от които притежава уникални енергийни особености.
  Този преходен процес може да продължи и до първото равноденствие, в зависимост от това, колко голяма е разликата между старата и новата година. Най-дълбока енергийна промяна ще почувствате в рамките на първите няколко седмици.
  Затова ви съветваме да навлезете внимателно в новата година. Бъдете любезни и нежни със себе си. Наблюдавайте тялото си и обръщайте внимание на своите нужди. Успокойте се и се потопете в тишината си. Отделете време за да продължите с формирането на намеренията си. Отпуснете се в тази енергия и си дайте време за пренастройка и хармонизиране.
  В хода на вашето развитие ще ставате все по-чувствителни към енергиите и ще бъдете все по-умели в движението с тях. Като създавате пространство за нуждите си, изследвате новите енергии и измененията, които те предизвикват, ще се адаптирате много по-лесно и бързо. Това са вълнуващи времена на израстване и развитие в безпрецедентните енергии на тази прекрасна нова година.
  Архангел Гаврил

      Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/