Брояч
5452352
Users Today : 41
This Month : 158
This Year : 189
Views Today : 269
Who's Online : 2
free counters

10 януари 2018г.

10 януари 2018г.

    Кое мислите, че е единственото нещо във вашия живот, което ви дърпа назад? Здравословното ви състояние? Финансовите възможности? Любовта? Стара неизлекувана рана?
Запитайте се и си отговорете откровено, дали не използвате един и същи стар подход към съществуващото предизвикателството. Скъпи мои, ако непрекъснато вършите едно и също нещо, но то не дава резултат, може би е време за нещо различно. Какво по-различно можете да направите? Как можете да погледнете на въпроса по друг начин? Минавал ли ви е през ума друг подход, който не сте прилагали до сега?
Ако наистина не знаете отговора на някой от тези въпроси, винаги можете да го намерите чрез предаване в потока. Предайте се на перфектното решение и след това позволете да бъдете доведени до него. Вашата душа, вашите водачи и помощници, всички те знаят безкрайните възможности за намиране на идеалните решения.
Най-важното е, че ако не сте открили отговора, който търсите, решенията съществуват извън пределите на това, което сте опитвали. Опитайте нещо различно. Бъдете креативни. Бъдете готови да изследвате и да бъдете водени – ще намерите своя път. Единственият начин, проблема да не бъде разрешен е, ако останете в енергиите, където разрешението не съществува.
Архангел Гаврил

    Превод: Станислав Николов

http://trinityesoterics.com/category/daily-message/