Последни коментари
  Брояч
  5432770
  Users Today : 4
  This Month : 576
  This Year : 607
  Views Today : 80
  Total views : 3788
  Who's Online : 3
  free counters

  22 януари 2018г.

  22 януари 2018г.

  Скъпи мои, когато се чувствате така, сякаш се намирате в ничия земя – тази фаза на непознатото, когато сте откъснати от старото и не сте свързани с новото, моля ви, знайте, че се намирате в дълбок прогрес към следващото велико приключение, което по най-добрия начин съответства на вашата енергия и намерения.
  Това е като да летите в самолет. Напуснали сте едно място и все още не сте пристигнали до своето местоназначение. Въпреки, че може да се намирате над облаците и да не сте в състояние да виждате своя прогрес, вие се придвижвате много напред.
  Формирали сте намерение, купили сте билет, пристигнали сте навреме на летището и сте се качили на самолета. Сега е време да позволите на другите – на помощниците, чиято работа е да ви подкрепят към вашите мечти – да свършат своята работа до вашето приземяване.
  Разбираме, че може да е трудно да се предадете на потока, да повярвате и да се доверите, когато всичко изглежда неопределено, но факта, че се намирате на междинен етап, е доказателство, че вашето пътуване е започнало. Всъщност, това е показател за голям напредък.
  Препоръчваме ви, точно както по време на полет, да правите това, което ви кара да се чувствате възможно най-удобно. Четете, дремнете си, медитирайте. Обърнете внимание на непосредствените си физически нужди. Осъзнайте, че сте във временна фаза, която скоро ще отмине и ще бъде забравена. И преди всичко, не скачайте от самолета, преди да имате шанса да се приземите в едно ново, велико пространство на чудеса, перспективи и възможности.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/