Последни коментари
  Брояч
  5432769
  Users Today : 3
  This Month : 575
  This Year : 606
  Views Today : 69
  Total views : 3777
  Who's Online : 3
  free counters

  24 януари 2018г.

  24 януари 2018г.

      Има велика мъдрост в това да останете притихнали, ако не знаете, как да продължите живота си. Може да се нуждаете от повече информация, за да преминете напред, в съответствие с това, което сте, и което искате да преживеете. Осигуряването на време, ви позволява да получите по-голяма яснота за вашия истински път.
  Когато притихнете и останете неподвижни, докато не сте сигурни, какво трябва да правите, вие не реагирате безсъзнателно. Оставате в пространство на баланс и мъдрост, и се доверявате на собствената си способност да вземате разумни решения в точното време. Давате си възможност да се ръководите от сърцето и от това, което енергиите подкрепят за вас, а не просто да вземате решения за да задоволите тази част от вас, която обича да контролира.
  Мъдростта е очакването на подходящата вълна от енергия, която безпроблемно ще ви отведе там, където искате да отидете. Тя е плод на хармонията, предаването в потока, вярата и доверието. Това означава да се обичате достатъчно, за да бъдете експерт на себе си, да чувствате това, което душата ви желае. Ето по този начин вие сте упълномощени съ-творци на собствената си реалност.
  Архангел Гаврил

      Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/