Последни коментари
  Брояч
  5432753
  Users Today : 48
  This Month : 559
  This Year : 590
  Views Today : 187
  Total views : 3568
  Who's Online : 1
  free counters

  7 февруари 2018г.

  7 февруари 2018г.

     Скъпи мои, много от вас се намирате в ситуация, при която усещате, че работата повече не ви съответства енергийно. За вас става все по-трудно да оставате в тази позиция, но го правите, защото се притеснявате, че ако си тръгнете, няма да имате достатъчно пари.
  Факта, че започвате да се чувствате все по-дискомфортно в дадена ситуация, е признак, че за вас съществува нещо по-добро. Целта на дискомфорта е да ви подготви да оставите старото и да приемете новото. Ако изпитвахте комфорт при всякакви обстоятелства, никога не бихте пристъпили към промяна и разширение.
  Това, което искаме да знаете е, че следващото ви перфектно енергийно съответствие ще ви служи и помага по възможно най-добрия начин. Важно е да осъзнаете, че вашето ниво на парично изобилие се определя от вашата степен настройка и хармонизиране. То не зависи от работата, която вършите или обстоятелствата, в които се намирате, а от нивото на енергийното ви позволение. Това изобилие ще бъде с вас, където и да отидете.
  Това, което пречи на паричния поток, е вашият страх, че няма да имате достатъчно. Тази нагласа стеснява потока и създава трудности в пълноправното получаване и сътворяване. Препоръчваме ви да си спомните за времето, когато сте имали най-голяма лекота и парично изобилие в живота си, и да осъзнаете, че щом веднъж сте създали тази нагласа, можете да я създадете отново. Това е нещо, което не идва отвън, идва отвътре.
  Също така искаме да разберете, че ако преминете напред към най-висшето си служене, каквото и да е то, и каквото и да се получи, вие винаги, винаги сте подкрепяни. Вашият път на служба е вашето най-висше изражение на себе си. Изобилието ще се проявява по много начини, ако си позволите да навлезете в този поток. Когато Бог е вашият работодател, ползите са безчетни.
  Архангел Гаврил

      Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/