Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 309
  Total views : 3690
  Who's Online : 1
  free counters

  9 февруари 2018г.

  9 февруари 2018г.

      Най-бързият начин да се докоснете до своята вътрешна същност, е да започнете да използвате енергиите при предаването в потока, вярата и доверието. Не е необходима специална подготовка, достигане до определено ниво на инициация или степен на развитие, за да имате възможност да получавате подкрепата и напътствията на Източника – само чисто и искрено заявление за предаване, което е входната точка към Божественото Единение.
  Чрез предаването в потока, вярата и доверието, ще достигнете до дълбокото разбиране, че не е необходимо да правите нищо друго, освен да позволите да бъдете водени и обичани. Това ще ви помогне да изпитате към себе си пълната безусловна любов и приемане, точно както ние го правим за вас. Следвайки потока с благодарност, ще осъзнаете вашата невероятна сила на съ-творци.
  Виждате ли? Няма причина да продължавате да чакате или да вървите сами, когато имате цялата Вселена, пълна със същества, които ви обожават, и чиято основна цел и най-голяма радост е, да ви служат и да ви напътстват.
  Архангел Гаврил

      Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/