Последни коментари
  Брояч
  5432767
  Users Today : 1
  This Month : 573
  This Year : 604
  Views Today : 1
  Total views : 3709
  Who's Online : 2
  free counters

  11 февруари 2018г.

  11 февруари 2018г.

     Напълно нормално е да изпитвате известен дискомфорт и безпокойство, когато сте изложени на новите, бързодвижещи се енергии. Това е все едно да се намираш на кънки и да бъдеш тласнат напред, преди да можеш да установиш равновесие.
  Но, ако не се паникьосате и се опитате да се движите с енергията, отпускайки по този начин своето тяло и откривайки точката на баланс, преди да се осъзнаете ще се носите с такова умение и лекота, каквото никога не сте предполагали, че е възможно.
  През последните няколко години сте усвоили и трансформирали огромно количество енергия. В себе си сте въплътили такива енергии, които само допреди десет години, никога не биха се задържали на постоянно ниво във вашия организъм. Вече го можете!
  Доверете се на факта, че в тялото ви има божествен разум, който се разгръща – вашето физическо тяло и тялото ви от светлина знаят, какво точно правят. Вашата задача е да ги подкрепяте в това развитие, и без да проявявате съпротива, да им позволите да поемат водещата роля.
  Така че, движете се с потока, скъпи мои! Празнувайте всеки път, когато се срещнете с нови енергии, защото те са признак за вашия успех в интегрирането и показват вашата готовност за преминаване на следващо ниво. Имайте вяра във вашите невероятни способности и знайте, че вашето енергийно майсторство продължава да расте и да се усъвършенства, докато вървите напред по вашия забележителен път.
  Архангел Гаврил

      Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/