Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 297
  Total views : 3678
  Who's Online : 1
  free counters

  25 февруари 2018г.

  25 февруари 2018г.

      Повечето от вас желаете да достигнете до божествените пресечни точки (съчетания) – преживяването да бъдете на точното място в точното време, за да преминете към следващия етап на сътворението. Ако желаете да срещнете следващата голяма любов на живота си, намерете решение, с което да преодолеете блокажите, да откриете вашия следващ значим път на служба или идеалното място за живот – всички те идват заедно, като божествено съчетание. Просто казано, божественото съчетание ви води до откриването на следващото ви извисяващо преживяване.
  Божествената пресечна точка се реализира от вашите водачи, които дирижират събитията в интерес на вашето най-висше добро, в сътрудничество с вашия Висш Аз и Човешки Аз. Събитията сякаш се случват по един магичен начин и ви довеждат до необходимото място в точния момент. За нас е голямо удоволствие да създаваме тези синхроничности. Това е прекрасно забавление!
  Но трябва да имате готовност да се движите и издигате. Невъзможно е да се напътства човешко същество, което изпитва пълна съпротива, което е обвързано със старите енергии на миналото или е фокусирано върху нежеланото. Израстването и разширението, което търсите, винаги стои отвъд това, което сте имали като опит, но ако използвате свободната си воля, за да останете там, където сте, ние винаги ще уважим това решение.
  И така, какво трябва да направите, за да преживеете повече от тези божествени съчетания? Необходимо е вашето сътрудничество, като се отпуснете и позволите да бъдете водени до следващата велика възможност, дори и да нямате представа, какво може да представлява тя.
  Несъпротивляващите се хора много лесно се издигат, изненадват и задоволяват, а също така лесно се превръщат в отговор на молитвите на другите. Това означава, че колкото повече работите с енергиите на предаването в потока, вярата и доверието, толкова по-отворени и готови ще бъдете да изпитате чудото на Вселената, която ви насочва и подпомага. Ето защо непрекъснато ви препоръчваме да използвате предаването в потока, скъпи мои – това ни позволява да ви водим и да вървим напред по най-невероятните начини.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/