Последни коментари
  Брояч
  5432767
  Users Today : 1
  This Month : 573
  This Year : 604
  Views Today : 35
  Total views : 3743
  Who's Online : 1
  free counters

  27 февруари 2018г.

  27 февруари 2017г.

      Има една част от вас, която предпочита да съществува в енергиите на това, което вече знае. Тя възприема предсказуемостта и липсата на промяна като сигурност, и затова прави всичко възможно, да остане в същото състояние, често използвайки страха и съмнението. Но не можете да създадете голяма промяна и разширение с пребиваването/оставането във вече преживените от вас енергии. Факта, че търсите, ви позволява да разберете, че това, което искате, съществува отвъд енергиите, в които се намирате сега.
  И така, как да започнете да се движите напред и да се чувствате комфортно? Препоръчваме ви, в даден момент от времето, да вършите само едно нещо. Вие вземате най-мъдри решения, когато разглеждате въпросите в реда на тяхното постъпване. Направете една крачка напред, вижте, какви са възможностите от там и направете своя избор. Оставете се на потока и вижте, какво ще се появи, и нека това да бъде новата ви отправна точка за ориентация. Следвайте знаците и синхроничностите, защото те са сигурен индикатор, за това, че сте обичани и водени по своя път.
  Отделете време, и като свой любещ родител, духовен водач и най-добър приятел, вдъхнете увереност на тази част от вас, която се страхува и съмнява. Нека тя да разбере, че сте мъдри и силни и ще направите всичко възможно да бъде в безопасност, защото е скъпа и неразделна част от вашия напредък.
  Скъпи мои, не е необходимо да знаете всички отговори наведнъж, истинското разширение и израстване са процес на постепенно разкриване, което се случва с лекота и наслада, точно, както се наслаждавате на пейзажа, докато пътувате с кола към непознато място.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/