Брояч
5452485
Users Today : 16
This Month : 291
This Year : 322
Views Today : 211
Who's Online : 1
free counters

28 февруари 2018г.

28 февруари 2018г.

Има толкова много неща, които можете да направите, ако не знаете, как да напредвате. Може просто да присъствате и да се възползвате от възможността да си починете и да получите повече яснота. Може да практикувате благодарност, която е прекрасно средство за енергийна настройка и обратна връзка. Може да помолите за знаци или указания за следващите ви стъпки. Може да практикувате любов към себе си и приемане. Може да работите с божествената комбинация, която включва предаване в потока, вяра и доверие.
Може да си зададете въпроса: „Ако не познавах нито един човек на тази планета, какво бих правил?”, това е чудесен начин да се свържете с вашите собствени предпочитания. Може да спрете, да притихнете и да се свържете с вашето божествено сърце, което е изпълнено с мъдрост. Или може просто да вършите нещо, което ви носи радост, подобно на децата, които с радост се възползват от неочакван свободен час в училище.
Виждате ли? Можете да правите толкова много неща, които да поддържат вашия напредък, растеж и разширение, независимо къде се намирате по своя път. Отново ви казваме, не е нужно да имате всички отговори, просто позволете разгръщането на битието.
Архангел Гаврил

Превод: Станислав Николов

http://trinityesoterics.com/category/daily-message/