Последни коментари
  Брояч
  5432768
  Users Today : 2
  This Month : 574
  This Year : 605
  Views Today : 47
  Total views : 3755
  Who's Online : 2
  free counters

  3 април 2018 г.

  3 април 2018 г.

     Скъпи мои, колко процента от вашия живот бихте искали да промените, за да бъдете наистина удовлетворени? Десет процента? Тридесет процента? Петдесет процента? Деветдесет процента? (Няма случай, в който да има необходимост от сто процента промяна. Докато сте в тяло и присъствате на Земята, дишайки, живеейки и търсейки растеж, винаги има поне десет процента от вашия живот, който се случва според вашите желания).

  Нека да предположим, че сте напълно доволни от всичко, с изключение на една област от живота ви. Например, живота ви носи голяма степен на удовлетворение, с изключение на кариерата ви. Нека да допуснем, че за да се чувствате добре, кариерата ви се нуждае от тридесет процента промяна.

  Това е много ефективна практика. Щом осъзнавате, че тридесет процента не са успешни, това означава, че за вас, останалите седемдесет процента са успешни. Освен това, в другите области от вашия живот всичко е прекрасно на сто процента. Ето защо трябва да бъдете благодарни и да празнувате!

  Следващият въпрос е: „Готови ли сте да преминете към неизвестното, за да сътворите тази промяна от тридесет процента в кариерата ви? С какво разширение се чувствате комфортно? Десет процента? Тридесет процента? Деветдесет процента? До колко сте склонни да се предадете и с радост да следвате потока точно сега?

  Виждате ли, не е трудно, просто трябва да идентифицирате, колко малка част от живота ви не съответства на вашите желания и да се съгласите на точния размер на промяна, чрез предаване и разширение. Това ще ви помогне много по-лесно да разберете кое/колко ви задоволява и да преминете към откриването на всички нови възможности, без да се претоварвате. Колкото по-пълно е вашето предаване, толкова по-голяма и трансформираща ще бъде промяната. Можете да експериментирате с нещо малко, за да се научите да си взаимодействате с процеса.

  Правете опити. Преобразявайте една по една всяка област от живота си. Така ще започнете да се забавлявате със сътворяването, ще се чувствате комфортно с предаването в потока и ще се движите напред с лекота.

  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/