Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 224
  Total views : 3605
  Who's Online : 1
  free counters

  1 март 2018г.

  1 март 2018г.

     С навлизането в новата 2018 година, преминахте през значителна енергийна активност. Настъпиха много промени, както в самата енергия, така и в степента на нейното интегриране. Обичайно е да има период на адаптация към енергията на новата година, особено в този случай, когато е налице подчертано различна енергия в сравнение с 2017 година.
  По наша преценка, този период на привикване към тази уникална енергия и работата с нея, ще продължи до пролетното равноденствие. В пространство на баланс, равноденствието ще ви помогне за по-пълното възприемане и закрепване на енергиите, което от своя страна ще ви улесни в използването на пълните възможности, който тази година ви предлага, както на индивидуално, така и на колективно ниво.
  Знайте, че винаги ще израствате и еволюирате. В зависимост от естествения поток на приливи и отливи на Вселената, ще преминавате през вълни на очевиден растеж и през вълни на интеграция и фина енергийна настройка. 2018 е година на потока, на големите скокове и открития, на проправяне пътя към упълномощеното сътворяване. Знайте, че винаги сте подкрепяни в изучаването на начините за използване на тези енергии.
  Доверете се и позволете на своята вътрешна мъдрост да ви води по пътя. Приветстваме ви и ви благодарим за създаване новото време на вашата планета.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/