Последни коментари
  Брояч
  5432767
  Users Today : 1
  This Month : 573
  This Year : 604
  Views Today : 41
  Total views : 3749
  Who's Online : 1
  free counters

  11 март 2018г.

  11 март 2018г.

     Повечето хора, на определен етап от своя път към просветление, е необходимо да преразгледат поставените граници между себе си и другите, с цел да поддържат лечебните си процеси и да продължат своето развитие. Това е много важен етап от навлизането във вашата автентична сила.
  Това, което искаме да знаете е, че няма нито един статичен момент във вашата еволюция. Вие сте създания на потока и като такива, се поддържате от самия поток и от част от Вселената, която функционира на приливи и отливи. Планетата ви, фазите на луната ви, вашето тяло – всичко работи на приливи и отливи. По този начин, преследването/търсенето на конкретна фиксирана (статична) точка по отношение на каквото и да е било, работи против естествения ритъм на вашето тяло и на Вселената, която ви заобикаля. Това търсене, всъщност е опит, съпротивата да бъде използвана като инструмент за изцеление – нещо, което няма как да проработи.
  Умоляваме ви да се освободите от всичко сковано в отношенията със себе си и другите. Ще има периоди, в които другите ще се нуждаят от повече помощ и за да бъдете любещо и служещо същество, което сте, ще подадете ръка и ще им помогнете, докато се изправят на крака. Ще има други периоди, когато другите ще се нуждаят от пространство и време, за да интегрират и израстват, точно, както се случва при вас.
  Ще има периоди, в които вие ще се нуждаете от повече помощ или от повече усамотение. Възможно е да има времена, в които трябва да премахнете хора от вашия кръг за общуване, ако те по някакъв начин представляват опасност, и отново да ги върнете, ако те се изцелят и променят.
  Виждате ли? Границите за определен ден, може да не са подходящи за друг ден. Вие винаги се движите, израствате и разширявате, и енергиите винаги се изместват. Тогава, как да знаете, каква е подходящата граница във всеки един момент? – Чрез вземането на решения, базирани на реалността на всеки един настоящ момент, с внимание, насочено към най-висшето добро на вас и всички останали.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/