Последни коментари
  Брояч
  5432764
  Users Today : 59
  This Month : 570
  This Year : 601
  Views Today : 244
  Total views : 3625
  Who's Online : 1
  free counters

  13 март 2018г.

  13 март 2018г.

      По пътя на своето просветление, повечето от вас сте се чувствали много самотни. Възможно е във вашия кръг за общуване да не е имало хора със сходно мислене и сте се чувствали изолирани, неподкрепени или различни от другите. За това е имало конкретна причина.
  Много от вас дойдохте на Земята с активни договори за служба. Вие се съгласихте не само да поддържате и трансформирате енергиите на планетата, но също така и да създадете идеалните условия, в които да си спомните, кои сте наистина. Много от вашите преживявания с други хора са били трудни, преминавали сте през много несправедливости, като целта е била да поддържате енергийната си чувствителност на високо ниво и да имате напълно развити характеристики на съчувствие и състрадание. Всичко това ви е помагало в изпълнението на вашите договори за служба и в реализирането на плановете на душата.
  Най-лесно беше да разполагате с всички елементи, необходими за пълното активиране и успешното изпълнение на вашата мисия за служба, която да се разпространи по целия свят. Не би имало никакъв смисъл, хората в процес на просветление да бъдат концентрирани в един район. Това помага на планетата и на вашето себеоткриване. Един от многото начини, по който интернет е бил неразделна част от процеса на възнесение, е да ви даде усещане за свързаност и общуване по време на самотните ви мисии. Липсата на други, с които да се свържете, също ви насърчава да търсите контакт с вашите водачи и помощници, за да намерите необходимата ви подкрепа и помощ.
  Ако сте от тези, които са се почувствали самотни и без принадлежност (към определена група от хора), моля, имате предвид, че това ще се промени. Просветляващите се хора, които са в начална фаза на служба, ще променят договорите си за служба и ще бъдат преместени в различни кътчета на земята. Ще се свързвате все повече и повече с групи на душата и божествени съмишленици – душите, които резонират с вас и наистина ви разбират. Това стана възможно благодарение на следващата вълна от човешки същества, които се пробуждат и са готови да преминат към собствената си служба, запълвайки местата, които ще оставите след себе си. Тези връзки се случват естествено и лесно и в перфектното време.
  Затова, доверявайте се скъпи мои, всичко се разгръща по възможно най-подходящия начин за вас. Вие преминавате към следващата фаза, благодарение на вашата упоритата работа и целенасочени усилия.
  Архангел Гаврил

  Превод: Станислав Николов

  http://trinityesoterics.com/category/daily-message/